Docu v/d week #90 – Counter Intelligence

documentaire van de week

The National Security State is an instrument of class warfare, organized and designed to permit an elite, local and multinational, to operate without any constraint from democratic processes.

– Edward Herman

Vijfdelige documentaireserie over de activiteiten van geheime intelligentie diensten als de OSS, CIA, NSA, FBI, NCS, OPC, NRO, DIA, DEA, NGIA, NIC, ONI en vele anderen. Deze criminele organisaties hebben vele ernstige misdaden op hun naam, waaronder vele valse vlag operaties (moord, bomaanslagen, staatsgrepen, etc..), drugs-, wapen- en mensenhandel, martelpraktijken (ook drugs- en wapenexperimenten), (boekhoud)fraude en vernietiging van bewijsmateriaal, media-infiltratie en grootschalige spionage op burgers. Deze organisaties hoeven over veel activiteiten geen verantwoording af te leggen aan enige democratisch gekozen vertegenwoordiger en werken samen met corrupte multinationals (militair-industrieel-complex, bankenkartels, etc..), maffiafamilies en andere georganiseerde misdaad.

In 2012 hadden de gezamenlijke intelligentie diensten onder de Office of the Director of National Intelligence (ODNI) een budget van maar liefst 75 miljard dollar, waarvan een groot gedeelte onder geheimhouding (zonder publieke geschreven verantwoording) wordt besteed. Daar zijn de inkomsten van de zeer lucratieve drugshandel en andere criminele activiteiten nog niet bij opgeteld. Wat er aan schandalen in de media aan het licht is gekomen is slechts het topje van de ijsberg. En dat terwijl de budgetten groeien, de programma’s uitbreiden en kritische oppositie (klokkenluiders, democratisch gekozen leiders van soevereine landen, activisten, vrijheidsstrijders, etc..) nog altijd hard worden tegengewerkt (vervolgd, buitenrechtelijk opgesloten of vermoord), onder het mom van de zogenaamde (inter)nationale veiligheid. Enig ‘onafhankelijk’ overheidstoezicht is niets meer dan een rookgordijn. De intelligentie diensten zijn de uitvoerende hand van een imperialistische politiestaat, en zijn in deze wereld zowel de counterterroristen (lees: staatsterroristen) als de terroristen zelf.

De documentaireserie Counter Intelligence bestaat uit 5 delen die in totaal meer dan 6 uur beslaan, waarin uitvoerig wordt beschreven hoe deze intelligentie diensten opereren (black projects) aan de hand van videomateriaal en verklaringen van leden en ex-leden van de geheime diensten zelf, en talloze onderzoeksjournalisten en auteurs over deze zaken. Tevens wordt er een breder beeld geschetst van de technocratische politiestaat. De nadruk ligt meer op de CIA en hun rol in de war on drugs en war on terror, terwijl de rol van de NSA en NRO in geheime ruimtevaarteprogramma’s en exopolitieke zaken buiten beschouwing blijft.

Deel 1: The Company
Deel 2: The Deep State
Deel 3: The Strategy of Tension
Deel 4: Necrophilous
Deel 5: Drone Nation

Zie ook: Aanvallen onder valse vlag (video), Human Resources (documentaire), Docu v/d week #11.4 – PsyWar, Docu v/d week #33 – The Power Principle, Geheime spionageprogramma’s, Docu v/d week #7 – The CIA and the Nazi’s

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *