Alta Vendita (tekst)

“If one takes into consideration the immense development which these secret societies have attained; the length of time they are persevering in their vigor; their furious aggressiveness; the tenacity with which their members cling to the association, and to the false principles it professes; the persevering mutual cooperation of so many different types of men in the promotion of evil; one can hardly deny that the ‘Supreme Architect’ of their association (seeing that the cause must be proportionate to the effect) can be none other than he who in the sacred writings is styled the Prince of this World; and that Satan himself, even by his physical cooperation, directs and inspires at least the leaders of these bodies, physically cooperating with them,” – paus Pius IX (Acta Sancta Sedis, 13 juli, 1865)

De Alta Vendita loge tekst is een plan dat oorspronkelijk in het Italiaans gepubliceerd werd in 1859 door Jacques Crétineau-Joly in opdracht van paus Gregory XVI. Het is een 100 jaar maçonniek (Carbonari) plan om elke vorm van Christendom te verbannen uit de Rooms Katholieke kerk en de heilige stoel compleet te infiltreren en verder tot een Luciferaans bolwerk te transformeren.

Bijbehorende boeken als .pdf:

Zie ook: Jezuïet als paus, Eric Jon Phelps – Vatican assassins (interview + boek), Quotes betrekkende de Jezuïeten orde (video), De pauselijke bloedlijnen (afbeelding), Rene Fulop-Miller – The Power and Secret of the Jesuits (boek), Richard W. Thompson – Footprints of the Jesuits (boek), De Jezuïeten orde is een militaire inlichtingendienst, De ridders van Columbus, Boniface VIII – The bull Unam Sanctam (1302), De ridders van Malta (SMOM), De moorddadige geschiedenis van de Jezuïeten orde (video), Docu v/d week #177 – Vatican Secret Societies and the New World Order, De geheime instructies van de Jezuïeten, De originele geschriften van de Bavariaanse illuminati orde

    Deel dit bericht:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.