Docu v/d week #39 – What In The World Are They Spraying?

Documentaire over geo-enginering door middel van zogenaamde chemtrails. Chemtrails (bevattende verschillende chemicaliën) worden gesproeid door militaire en de civiele luchtvaart. Met Nederlandse ondertiteling.

Zie ook : Chemtrails

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Rene Vos schreef:

  Hello,
  I am à men from THE Netherland
  45 years old. What can i do for
  Give my time and energy to do something.
  René

  • Vrije Wereld schreef:

   Beste heer R. Vos,

   U kunt een brief schrijven aan de burgemeester van uw gemeente, waarin u vragen stelt over dit fenomeen. Vragen zoals: waarom en waarmee wordt onze gemeente besproeid? En wat doet de burgemeester hieraan om dit te stoppen? Voor verdere informatie en actie die u kunt ondernemen, verwijzen we u graag verder naar de burgerbeweging Belfort-group (http://www.belfort-group.eu/).

   MVG,

   Vrije Wereld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *