De “softkill” methode

softkill

De term softkill staat voor methoden die gebruikt worden om de bevolking gradueel psychologisch en fysiologisch te traumatiseren. Het softe er aan duidt op de niet direct dodelijke uitkomsten van de gebruikte methoden (in tegenstelling tot dodelijke methoden zoals oorlog, liquidaties, etc). Op allerlei manieren wordt de mentale en fysieke gezondheid van de bevolking ondermijnd. Enkele voorbeelden van dergelijke methoden zijn: vaccinaties, vergiftiging van voedsel, water en cosmetische producten, chemtrails, farmaceutische middelen, electromagnetische straling (mobiel, wifi, bodyscanners).

Het resultaat van al deze destructieve troep is dat men chronisch ziek wordt, in een volgzame staat vervalt en autonomie opgeeft. Terwijl kanker en onvruchtbaarheid bijdragen aan depopulatie wordt de bevolking zo op subtiele wijze gedreven het systeem en haar “oplossingen” te accepteren.

Zie ook: Silent Weapons for Quiet Wars, De Agenda van de “Nieuwe Wereld Orde” (NWO), Docu v/d week #43 – Shots In The Dark: Silence on Vaccine, Docu v/d week #104 – Vaccination: The Hidden Truth, Cannabis als kanker medicijn, Strepen aan de hemel (chemtrails), Docu v/d week #46 – Aspartame – Sweet Misery, A Poisoned World!, Stralingswapens

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Geus schreef:

  Zachte moord methode.

  Maar in ieder geval, reeds in de vorige eeuw, zelfs al in de 19de eeuw, werden deze technieken al toegepast. Witte suiker en witbrood is daar een voorbeeld van. Het was, mij tenminste, niet eerder bekend dat de Jezuïeten hier achter zaten. Deze hebben gedurende jaar opleiding in chemie en gifstoffen. Subtiel vergif wordt toegediend dankzij onwetendheid van voedsel industrie en medische sector, maar ook door medisch tucht college en vijandelijke overnames binnen de voedsel industrie.

  Men kan zich echter verdedigen.
  Daarvoor heeft men in de vorige eeuw SKAL keuring ingesteld, waar het EKO keurmerk de vrijwaring van gif in ons voedsel garandeert. Dit keurmerk is dan ook met veel investeringen aangevallen met vervalsingen zoals milieu keur en andere onzin.

  Voor verdediging tegen medische moorden, zijn alternatieve geneeswijzen een aanrader, maar helaas is er ook veel zelfstudie vereist. De vruchten daar van zijn wel leuk, want kanker zal men eerder overleven als men buiten de medische sector blijft, dan dat men zich laat behandelen. Helaas worden de meeste werkende therapieën strafbaar gesteld door de sofisten. Abrikozenpitten, slaolie kauwen, bakpoeder, zijn enige effectieve manieren om kanker te genezen.
  http://www.abrikozenpitten.com/nl/
  Pas op, de politie komt plunderen als ze ontdekt dat je aan verantwoordde genezing doet!
  Een Italiaanse arts die mensen met kanker genas met bakpoeder, kreeg 11 jaar gevangenisstraf.

  Hartaanvallen zijn meestal, misschien wel altijd, het gevolg van vergiftiging. Cyanide heeft een hartaanval tot gevolg, maar ook verschillende andere giffen kunnen dit veroorzaken. Cyanide kan toegediend worden in voedsel, maar ook met een spuit door iemand die tegen je op botst. Tracht drinken in openbare gelegenheden te beperken, het kan je leven redden. Moorden worden georganiseerd door de politie, middels de camera’s in de stad en op de stations worden mensen gevolgd voor een moordaanslag. Dus probeer jezelf zo min mogelijk herkenbaar te maken als je reist met het openbaar vervoer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *