Alex Jones is niet uw vriend

Alex Jones controlled oppositon
Sensatie NWO journalist Alex Jones wordt betaald door de controleurs om u in angst te houden en de waarheidsbeweging te controleren en te sturen. Natuurlijk zegt hij soms de waarheid, maar alleen om zijn leugens en des-informatie er tussendoor te mengen. U mist niets als u infowars.com niet bezoekt…

http://www.youtube.com/watch?v=dcXHP6rkAgE

Zie ook: Docu v/d week #11.5 – EndGame, COINTELPRO (video), Laat u niet bang maken door alternatieve media

  Deel dit bericht:

4 reacties

 1. Anoniem schreef:

  Mijn Javascript-controleur stelt vast dat uw internetpagina ‘niet-vrije’ javascript gebruikt, waarvan de ontvangers dus niet kunnen bepalen wat dat script doet. Op enige andere pagina, bijvoorbeeld nu.nl is het gebruik van dit type Javascript te verwachten, maar met een titel zoals deze pagina schept dat achterdocht…

  • Vrije Wereld schreef:

   Zoals te lezen is op de pagina ‘Privacy’:

   NB Alle video’s op VrijeWereld.org staan niet op de webhost van VrijeWereld.org. De providers van deze zogenaamde embedded videos (bijvoorbeeld Google’s YouTube, of Vimeo) kunnen tracking scripts draaien en hun eigen bezoekersstatistieken voor deze video’s bijhouden. Wij raden aan een webbrowser plugin als Ghostery te gebruiken om tracking scripts en -cookies uit te schakelen.

   Om dit toch in enige mate tegen te gaan maken wij gebruik van preview images die de video embeds (inclusief scripts) vervangen totdat de gebruiker klikt. Deze preview images werken voor YouTube en Vimeo, maar helaas niet voor enkele andere content providers.

   Alleen als wij zelf video’s hosten hebben wij controle over welke scripts gebruikers voorgeschoteld krijgen. Echter, wij bezitten niet over voldoende financiële middelen om dit te bewerkstelligen. Wij doen wat wij wel kunnen, maar ook de gebruiker heeft macht om zichzelf te beschermen (zie de plugin Ghostery).

   MVG,

   Vrije Wereld

 2. Anoniem schreef:

  Uw reactie lijkt mij onbevredigend en versterkt juist mijn achterdocht, omdat een link naar een ander videobestand waar dan ook op het internet best weergegeven kan worden op uw pagina, met eventueel een plaatje erbij, zonder gebruik van ‘niet-vrije’ javascript, waarvan de gebruikers niet kunnen controleren wat het allemaal doet.
  U raadt bezoekers van uw pagina aan om ‘Ghostery’ te installeren om de scripts van anderen te blokkeren, maar Ghostery is private software waarvan niemand kan zien wat het doet.
  Het lijkt mij dat een artikel over ‘software libre’ van de ‘Free Software Foundation’ hier goed zou doen.
  MVG

  • Vrije Wereld schreef:

   Uw reactie lijkt mij onbevredigend en versterkt juist mijn achterdocht, omdat een link naar een ander videobestand waar dan ook op het internet best weergegeven kan worden op uw pagina, met eventueel een plaatje erbij, zonder gebruik van ‘niet-vrije’ javascript, waarvan de gebruikers niet kunnen controleren wat het allemaal doet.

   YouTube draait voor zover zichtbaar geen tracking Javascript in hun video embeds. Vimeo doet dat wel, die maakt gebruik van Google Analytics en Conviva. Dan hebben we nagenoeg 99% van alle video’s op Vrije Wereld wel gehad. YouTube voert een hardere hand met betrekking tot het verwijderen van video’s dan Vimeo, waardoor de laatste in enkele gevallen een waardevolle content provider is. Als u een methode weet om deze embeds te strippen van eventuele ongewenste Javascripts horen wij dat graag.

   U raadt bezoekers van uw pagina aan om ‘Ghostery’ te installeren om de scripts van anderen te blokkeren, maar Ghostery is private software waarvan niemand kan zien wat het doet.
   Het lijkt mij dat een artikel over ‘software libre’ van de ‘Free Software Foundation’ hier goed zou doen.
   MVG

   Na een korte zoektocht blijkt er inmiddels een veelbelovend free software alternatief te zijn voor Ghostery: Disconnect.me. De suggestie op de Privacy pagina is aangepast.

   En een stuk op Vrije Wereld over free software is reeds gepubliceerd: Docu v/d week #58 – Revolution OS

   MVG,

   Vrije Wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menselijke authenticatie * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.