Docu v/d week #52 – Third Reich – Operation UFO

docu van de week
Deze week de 52e aflevering van docu v/d week reeks, waarmee we inmiddels precies een jaar lang iedere maandag een documentaire hebben geselecteerd voor u. Om dit te vieren deze week een Russisch pareltje. Deze documentaire uit 2006 gaat over Nazi activiteit in Antartica. De Nazi’s hielden vele expedities naar de zuidpool, doopten het neuschwabenland en zouden er een basis hebben gemaakt waar zij vliegende schotels ontwikkelden. De Nazi-top had occulte technologie hoog op haar agenda staan, en staken enorm veel middelen in de ontwikkeling en uitbuiting van esoterische en paranormale kennis. De Amerikaanse admiraal Byrd voer in 1947 met een gigantische militaire vloot naar Antartica met het bevel de Nazi bases te vernietigen, onder naam van Operation Highjump. Zij moesten zich echter terugtrekken toen zij door UFO’s werden aangevallen, welke veel geavanceerdere eigenschappen hadden dan de vliegende schotels die de Nazi’s hadden getest. De documentaire schetst het beeld dat op de zuidpool een wormhole te gebruiken is, waardoor transportmiddelen in korte tijd tussen de aarde en andere sterrenstelsel konden reizen, en dat er eveneens een interdimensionele poort rond de noordpool zou zijn.

Zie ook: Operation Highjump en het dagboek van Admiraal Byrd

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *