Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Geus schreef:

  Voormalig Oud-Katholieke priester.
  Hij is priester gewijd in de Oud-Katholieke Kerk van Utrecht.

  De Oud Katholieke Kerk van Utrecht is een Kerk die de Bisschop van Rome niet erkend als de Pontifex Maximus, maar toch dezelfde propaganda verspreid. Vijanden van Christus dus.
  Zal duidelijk worden als je hoort wat Bill er over zegt.
  Vrouwen mogen zelfs priester worden in de Oud Katholieke Kerk, dus haat voor God is zowat openlijk beleid daar, al is het dan minder dan in de Nederlandse overheden, waar vrouwen ook als voorganger worden geplaatst.

  Overigens, ik weet heel wat meer over dat onderwerp, dat de titel verondersteld, dan Bill Schnoebelen. Bill is niet opgeleid als communist door de Jezuïeten zoals ik. Om het kort aan te vullen, gevaarlijker dan Vrijmetselaars, Rozenkruisers, zijn de Communisten, Socialisten, Fascisten, Nazi’s, Anarchisten, Liberalisten, Fabianisten, Secularisten, en zo velen meer. Want Vrijmetselaars en Rozenkruisers zijn slechts volledig geïnfiltreerd. Terwijl de vormen die ik opnoemde niet geïnfiltreerd zijn, maar zelf zijn opgezet door de Jezuïeten. Historisch bedoel ik daar mee, dat dankzij een schisma in de Vrijmetselarij in de 19de eeuw, de pauselijke staten vernietigd werden. Zo’n groot succes hebben de -ismen uit de 19de eeuw nog nooit gehaald.

  Nu geef ik hier niet direct Bill de schuld van, hij weet niet beter. Bill Cooper is degene die onbedoeld een hype op Vrijmetselarij en Rozenkruiserij heeft veroorzaakt, waardoor mensen dan die lui willen interviewen, maar geen Communist of Nazi gaan interviewen om de samenzweringen daar achter in kaart te brengen.

  Bill Cooper heeft het volledig fout over zijn achtergronden, omdat hij verteld dat Rozenkruiserij de top van de samenzwering is, terwijl hij AMORC Rozenkruiserij noemt. Nou, dat is het niet. Echte Rozenkruisers erkennen AMORC niet eens als Rozenkruisers, het is een vervalsing van Rozenkruiserij. Het doel er van is onder meer werkelijk Rozenkruiserij weg te houden bij de zoeker naar waarheid. AMORC is opgezet door Spencer Lewis eind 19de eeuw, maar de werkelijke Rozenkruisers vinden hun begin in de 16de eeuw. Als deze zoekende meent daar op ze plek te zijn, dan weer een teleurstelling, want werkelijke Rozenkruisers zijn aan de top geïnfiltreerd, evenals de Vrijmetselarij. Dus Jezuïeten hebben daar de macht ja, maar hebben die systemen van Vrijmetselarij en imitatie Rozenkruiserij niet opgezet met Contrareformerende bedoelingen, maar met infiltratie bedoelingen ter overheersing.

  Wat er wel betrouwbaar is?
  Bilderberg. De Bilderberg groep lijkt me op dit moment de meest betrouwbare geheime genootschap. Lijkt mij zeg ik, want ik weet niet beter natuurlijk. Maar ik zag bij mijn bezoek hier “Bilderberg” op een plaat als top van de samenzweringen, dus als men hier dan vervolgens verteld dat Bill Schnoebelen Katholiek is, hoewel het Vaticaan de Utrechtse Oud Katholieke Kerk niet erkend als Rooms, dan zie ik wel dat men het niet zo nou neemt met de feiten.

  Vooralsnog, toch bedankt voor de informatie.
  Tussen de onwaarheden steekt toch altijd wel weer wat leuke informatie.
  Bovendien, Bill Schnoebelen werd door Chris Pinto genoemd als assisterend in de documentaires van Chris Pinto, dus die Schnoebelen gast is wel okee. Weet alleen minder dan ik over de zaken waar hij over verteld. Voor mensen die niet bekend zijn met deze thema’s, is het wel een aanrader, maar check even andere bronnen dan alleen Bill om het volledige plaatje te gaan zien, dankie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *