Docu v/d week #126 – The Capitalist Conspiracy

documentaire van de week

Documentaire film van G. Edward Griffin over de samenzwering van de internationale bankiers en de geheime regering, ten einde een wereldwijde concern dictatuur (NWO) te vestigen.

Bijbehorende boeken als .pdf:

Zie ook: G. Edward Griffin – The Collectivist Conspiracy (interview), The Creature from Jekyll Island (federal reserve), Fiat geld, Docu v/d week #121 – Money As Debt, Docu v/d week #98 – The Secret of Oz, Docu v/d week #56 – The Money Masters, Eustace Mullins: Secrets of the Federal Reserve (boek + lezing), America, from Freedom to Fascism (documentaire), De fraude van fractioneel reserve bankieren (video), Het internationale bankenkartel (video), Change is on the Horizon, Antony C. Sutton over de financiers van de Nazi’s en de Russische revolutie (interview + boeken), Docu v/d week #122 – The Lightbringers, Hegeliaanse dialectiek (video), De originele geschriften van de Bavariaanse illuminati orde, Myron C. Fagan over de “Illuminati” (lezing), De Agenda van de “Nieuwe Wereld Orde” (NWO), De Jezuïeten en de zwarte Paus

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *