Ex-“illuminati” programmeur over mind control en de orde (interview)

WAARSCHUWING: Als u slachtoffer bent geweest van ritueel misbruik of trauma based mind control kan de inzage van het volgende materiaal negatieve lichamelijke en psychische gevolgen hebben.

svali
Svali is een voormalig “illuminati” lid en was binnen de orde werkzaam als programmeur. Ze beschrijft haar dubbel-leven en de activiteiten van de orde. Ze claimt zelf in de middelste regionen van de organisatie geopereerd te hebben. De training die ze beschrijft staat bekend als trauma based mind control. Dit is de modus operandi binnen dit cabal om te garanderen dat haar leden de wensen van de orde vervult.

interview door Greg Szymanski met Svali: in .MP3 en youtube.com

Svali die begin jaren 90 uitgetreden is bij de “illuminati” is nu born again Christ. Dit ziet men vaker bij Luciferanen die de rug toekeren naar de orde. Ze voelen dat christendom de tegenpool is van het luciferanisme, en zoeken deze op (zie ook: John Todd). Nadat ze het bovenstaande radio interview in 2006 had gevoerd is ze bedreigd en hevig mishandeld door de orde, deze zijn niet gediend van leden die uitreden en al helemaal niet van ex-leden die de geheimen van de orde prijsgeven. Sindsdien heeft ze nooit meer in het openbaar gesproken over de orde.

De site over Svali met meer artikelen en transcripten: http://svalispeaks.wordpress.com/ en http://www.SvaliSpeaks.com.
Haar boeken als .pdf:

Zie ook: Fritz Springmeier over de ‘illuminati’ (interview), Satanisch kindermisbruik, John Todd over de “illuminati” (lezing), Interview met ex-’illuminati’ lid Jay Parker, project MONARCH slachtoffer Brice Taylor (MK ULTRA), Ex-’Illuminati’ lid Carolyn Hamlett over de orde (interview)

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. rob burgerhout schreef:

    Ik ben er al een jaar of 14 mee bezig o.a. met opsporen van illegaal ingebrachte implantaten in t lichaam die frequentie bereik hebben. Zelf aangetoond in een mri of rontgen is er geen erkenning van radioloog te krijgen zo t naar buiten toe lijkt. Er lijkt me veel en veeeel meer nog over te ontdekken is en mogelijk ook naar buiten te brengen. De optie onschadelijk maken ligt ook voor handen …maar hier moet ik iemand voor hebben die mn technische en fysieke kennis hierin te tekort schieten aan kan vullen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *