Eben Alexander – Proof of Heaven (interview + boek)

proof of heaven book

Een interview met dokter Eben Alexander, een neurochirurg die een week in een coma heeft gelegen en een boek heeft geschreven over de intense bijna-doodervaring die hij in die tijd heeft gehad, genaamd Proof of Heaven. De ervaring leek eeuwig te duren en in die tijd heeft hij vele plekken bezocht en entiteiten ontmoet, enorm veel kennis vergaard over de aard van de realiteit en bewustzijn, met name kennis over het leven na de ‘dood’ en andere astrale werelden. Het verhaal van een man die vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond dacht alles te weten, maar door zijn ervaring de wereld met een hele andere blik is gaan zien, verteld door hemzelf.

Het bijbehorende boek als .pdf: Eben Alexander – Proof of heaven

Zie ook: Dr. Peter Fenwick over bijna-doodervaringen

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *