Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Guus schreef:

  Ik ben nog steeds nieuwe leugens aan het ontmantelen, die ze mij vertelden op de universiteit. Het nieuwe testament in de Bijbel is geschreven in de eerste eeuw na Christus, maar de Jezuieten vertelden mij dat die geschreven was in de vierde eeuw van Christus. Een erg goede documentaire die verschillende leugens rond Jezus van de Jezuieten ontmaskerde vond ik deze week hier:
  https://www.youtube.com/watch?v=5i0OOLmDbCk
  Door Chris White.

  De Egypte plaat in de afbeelding hier boven herken ik van publicaties over Jezuieten die beweren dat hun religie Luciferisch is, IHS betekend Isis Horus Seth. Maar ik betwijfel het of Jezuiten dit geloven, want in deze publicatie uit Belgie, wordt uitgelegd hoe de atheistische Jezuieten sneller carriere maken. Dat de top van de Jezuieten Orde dus niet in God gelooft.
  http://users.skynet.be/sky50779/jes.htm
  Dit wordt verder bevestigd in de film Spartacus met Kirk Douglas, waar Romeinse priesters voor Apollo duidelijk aangeven dat ze zelf niet geloven in de Goden die ze vertegenwoordigen.

  En de invloed in Nederland is evident.
  D66 is duidelijk door hen opgezet middels Hans van Mierlo, die opgeleid werd door Jezuieten. Ik zag hem ooit een toespraak houden op TV over hoe Vaticanum 2 de ultieme Theologie zou zijn.
  SP door Jezuieten opgezet door Jezuieten pop Jan Marrijnissen, ging enige jaren terug nog op bedevaart naar de Franciscanen met de andere Rooms Katholieke voormalige Groenlinks lijsttrekker Paul Rosenmuller. Waar het volk word aangesproken als met “Volks”krant, de krant die door de Jezuieten is opgezet, inplaats van geinfiltreerd zoals de andere kranten.
  Homofiele Katholieke intellectuelen als Pim Fortuyn of Gerard Reve, ze hebben de leiding over de overtuigingen van het volk hier.

  Canisisus College in Nijmegen.
  Een van de weinige scholen in Nederland die openlijk door Jezuieten wordt geleid, om zo mogelijke dissidenten binnen de orde bezig te houden en te meten hoe het is gesteld met hun reputatie in Nederland.

  Huub Oosterhuis zou uitgetreden zijn uit de Jezuieten Orde 50 jaar geleden, maar leeft nog steeds, schrijft de liederen boeken voor de Gereformeerde en Hervormde kerken, die dezelfde liederen zingen als de Katholieken, Ecumene.

  Ik ben al vaak burgers tegen gekomen die hun overtuiging aanpassen als ik hen uitleg hoe de oplichterij van Geert Wilders werkt, dus het probleem zou gemakkelijk op te lossen zijn, als mensen verantwoordelijkheid zouden nemen voor de opvoeding van hun kinderen en de leugens in de politiek.

  Marc Rutte, Andre Rouvoet, dat zijn typische Rooms Katholieke infiltranten.

  Is het zo dat de meesten te dom zijn om dit te begrijpen, of werken ze voor de Jezuieten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *