Docu v/d week #71 – Alien Encounters

documentaire van de week

Documentaire geproduceerd door Walt Disney Studios over het UFO fenomeen en aanverwante aspecten. In 1995 is deze eenmalig uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Wat opvalt is de serieuze toon die ongewoon is voor een documentaire over dit onderwerp uit die tijd. Een bizar onderwerp wat men niet zou verwachten van Walt Disney Studios gezien de betrokkenheid van de Disney Corporation bij het militair-industrieel complex die medeverantwoordelijk zijn voor de UFO doofpot.

http://www.youtube.com/watch?v=z3yt1DJpbvk

programmering van het ego en nieuwe informatie, “Phoenix lights” 13 maart, 1997 (en later…), Docu v/d week #21 – Fastwalkers, UFO doofpot documentaires van kwaliteit

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *