Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Hydra schreef:

  Wel vreemd dat deze mijnheer Parkes stelt dat de MH17 uiteindelijk door rusisch materieel is neergehaald omdat het vliegtuig een biologische bom zou meedragen richting Rusland. Ten eerste zou die bom nu dus in oost Oekranine liggen tussen het puin van het neergestorte vliegtuig en dood en verderf moet hebben gezaaid. Zowel getuigen op de grond, namelijk dorpelingen die vlakbij de crash-site leven, hebben gezien dat er straaljagers rondom de vlucht MH17 aanwezig waren. Daarnaast tonen de Russen in hun persconferentie de radarbeelden van 2 of 3 luchtverkeers-leidingsstations, die ook aangeven dat er straaljagers in de buurt van vlucht # MH17 waren. Als de Russen de daders zijn waarom zouden ze dan zo open en bloot in een persconferentie radarbeelden?

 2. Guus schreef:

  Project Camelot vertrouw ik niet.
  Misschien weten ze niet beter, misschien is het gefiancierd door een belanghebbende partij buiten waarheidsonderzoek. Gewoon persoonlijk, misschien heb ik ongelijk. Maar ik luisterde ondermeer hun interview met Marcel Messing, luisterde naar hun cunclusies rond samenzwering, hun cunclusie lijkt mij onjuist.

  Bill Cooper heeft duidelijk gewaarschuwd voor de Extra Terrestial Hoaxes. Hij geloofde deze aanvankelijk zelf als een verklaring voor de UFO’s die hij zag, maar kwam ook tot de conclusie dat de Aliens een afleidingsmeneuvre zijn voor handeling van mensen achter de schermen. Alle nieuwe uitvindngen die aankomen op de patent bureaus’ worden geobserveerd. Want wat is er belangrijker dan uitvindingen voor militairen, een deel wordt gebruikt een deel gecensureerd, maar geheimhouding van gestolen technologie geeft een duidelijk motief voor Buitenaardsen als dekmantel voor zaken die anders onverklaarbaar zijn.

  NASA is erop betrapt betrokken te zijn geweest bij “greys” als theater, waarbij lieden die overtuigd moeten worden van een dergelijke hoax soms ook nog gedrogeerd werden met LSD.
  http://www.reflectionsinthenight.com/grey_aliens.htm
  Evenals de maan hoax, ook door NASA de meerderheid van de mensen gelooft dat er mensen op de maan zijn geweest, de journaals en scholen berichten het zo, maar het is niet zo. Niemand is op de maan geweest, de vertraagde beelden zogezegd op de maan van Buzz Aldrin en andere astronouten waren opgenomen in film studio’s.
  http://moonfaker.com/
  William Cooper Moon Landing Hoax

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *