Waarom 9/11

911 wtc 11 september demolition nanothermite

Een massa ritueel, psy-op, shock, afleiding en verwarring. Een operatie onder valse vlag waarmee de conditie werd geschapen om het militair industrieel complex op volle toeren te laten draaien en het Midden-Oosten te bezetten. Eveneens werd grootschalige surveillance van de bevolking een realiteit ter ‘bescherming’ van de ‘nationale veiligheid’. Hegeliaanse dialectiek in werking. Tegelijkertijd werd er op 9/11 bewijsmateriaal vernietigd van financiële fraude en witwaspraktijken van gigantische proporties en werden er grote hoeveelheden goud verduisterd. Alle pogingen om achter de hele waarheid te komen werden al voor aanvang van de gebeurtenis tegengewerkt, en nog altijd rust er een taboe binnen de mainstream media en de poppenkastpolitiek om het belachelijke officiële verhaal in twijfel te trekken. Omdat het op klaarlichte dag voor de ogen van iedereen gebeurde weigeren sommigen te geloven dat ze grandioos in de maling zijn genomen. Hiding in plain sight. Een wanhopige rituele massa opoffering, die voor velen de eerste aanleiding was om eens kritisch naar de ‘staat’ te kijken.

Zoals de meeste valse vlag aanslagen is 9/11 van veel kanten te bekijken. Er zijn verschillende lagen van leugens en misleiding om de echte waarheid te onderdrukken en zij die aan het officiële verhaal twijfelen in diskrediet te brengen. Hieronder een aantal documentaires en lezingen die u misschien verder helpen te begrijpen wat er op 11 september 2001 is gebeurd, wie daarbij betrokken zijn geweest en wat hun motieven en belangen waren.

 

9/11 Conspiracy Solved: Names, Connections, & Details Exposed! (documentaire)

9/11 Missing Links (documentaire) over de Mossad connectie
http://www.youtube.com/watch?v=vqGLG8MwcgQ

Bill Cooper: Hour of the Time, 28 juni 2001 (radiouitzending)

Professor John McCurtry: Why the Facts of 911 are Suppressed (lezing)

 

Nog een aantal documentaires:

Press for Truth, over de gebrekkige ‘onafhankelijke’ 9/11 commissie

Zero: an investigation into 9/11

Loose Change: Final Cut (Nederlands ondertiteld)

 

Zie ook: 9/11 uitgelegd in minder dan 5 minuten (video)Geen vliegtuigen op 11 september 2001Nanothermiet in WTC, Al Qaeda bestaat niet (documentaire), CIA asset en klokkenluider over 9/11, Docu v/d week #8 – 9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out, Het instorten van WTC 7 (11 september 2001)Aanvallen onder valse vlag (video)

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  Ik ben blij dat in dit artikel Hegeliaanse Dialectiek wordt genoemd.

  Vanochtend moest ik nog aan iemand uitleggen wat dat is, Hegeliaanse Dialectiek. Mocht er geen artikel zijn op deze website die dat uitlegt, ik zal voor de zekerheid een poging wagen Hegeliaanse Dialectiek uit te leggen aan bezoekers hier, want het is enorm belangrijk.

  Iedereen heeft mijn toestemming dit commentaar als basis te gebruiken voor een eigen artikel, behalve eventuele Katholieken of hun Moslims.

  Hegeliaanse Dialectiek is toegeschreven aan de filosoof Friedrich Hegel.
  Dia is grieks voor 2, dia-lectiek betekend de leerstelling van 2.
  Het engelse woord “lecture” heeft in haar betekenis dezelfde Latijnse stam.
  Lectere is dat meen ik, maar ik had een 2 voor Latijn, omdat ik zo’n papenhater ben.

  Hegelaanse dialectiek is een filosofische/psychologische/sociologische propaganda techniek voor verdeel en heers. Maar dit is geen willekeurig verdeel en heers, maar een zeer gecontroleerd verdeel en heers, met een duidelijk doel. De doelstelling van een betreffende Hegeliaanse Dialectiek wordt de synthese genoemd. De synthese wordt bereikt door het opwerpen van een these en een antithese.

  Synthese is als betekenis te begrijpen als synthetisch, kunstmatig, want Hegeliaanse Dialectiek is een kunstmatige manipulatie van meningen die ten grondslag liggen aan besluitvormingen.
  These betekend opwerping, mening of positie.
  Anti is grieks voor tegen, dus antithese betekend de oppositie van de opgeworpen positie in een debat wat vooraf gaat aan politieke besluitvorming.

  Hegeliaanse Dialectiek is erg goed zichtbaar in Nederland.
  Links en rechts
  Conservatief en progressief
  rascistisch en antirascistisch
  semitische en antisemitisch
  etc.

  Deze scheidingen zijn fictief.
  Semitisch bijvoorbeeld is een woord ontstaan uit een van de zonen van Noach, Sem, dus de werkelijke betekenis van dat woord heeft eigenlijk weinig met Joden te maken.
  Het is allemaal synthetische, de werkelijke agenda heeft doelen die worden gehaald doordat de betrokken partijen met elkaar overhoop liggen over volstrekte onzin. Progressief en conservatief bijvoorbeeld, verandering is slechts mogelijk als het verantwoorde verandering is, dus om van zo iets een dogma te maken is absurd.

  Ja, zo dom zijn die lui in Den Haag, want daar worden ze VET voor beloont.
  Noot: Pim Fortuyn en Theo van Gogh hielden zich niet aan Hegeliaanse Dialectiek constructies/ontwerpen in doctrines in de Nederlandse politiek, zijn daar voor mede vermoord. Ook ik werd kaltgestelt in de politiek, omdat ik niet mee wens te doen met dergelijke oplichterij. Want dat is het. Programmapunten zijn feitelijk en reeel, niet dogmatische voor fictieve verzuiling in links en rechts. Lieden in die kampen zijn onbruikbaar als volksvertegenwoordiger.

  Ik heb nu in de uitleg de woorden, verdeel en heers gebruikt, waarvan bekend is dat deze techniek al vele eeuwen ouder is dan de 19de eeuw. Vandaar dat ik meen dat Hegeliaanse Dialectiek al langer bestaat, maar dat de filosoof Hegel is gebruikt om het in een doceerbare vorm te gieten in de eeuw van de verduistering, de 19de eeuw, na 1814. De verduistering der wetenschappen en technieken die we over ons hebben kregen in de 19de eeuw, waren als intellectuale bagage voorbereid in de 18de eeuw met 40 Universiteiten en 120 semenaries.

  Nou, ik meen dat met het huidige punt van uitleg een van mijn doelen voor dit commentaar al bereikt is, namelijk, de irrelevantie van de in het artikel genoemde Mossad. Mossad bouwt geen semenaries. Jezuieten wel, ziet vrijewereld.org voor meer informatie. Dit is belangrijk, want het World Trade Center werd vlak voor de controlled demolition, a nuclear job, opgekocht door de Joodse zakenman Larry “pull it” Silverstein. De propaganda beoogde al vanaf het begin, om de Joden de schuld te geven van de aanslag. Mossad connectie wordt genoemd door links georienteerde intellectuelen in de VS, waar de meer in Jezuieten gedoceerde onderzoeker zal onmiddelijk in links georienteerd het Reductionisme herkennen van de ook 19de eeuwse door Peter Becks opgeleidde Karl Marx. Reductionisme is natuurljk een 16de eeuwse staatskunde, of beter gezegd misschien “staats”kunde, want een land waar iedereen slaaf is kan men nauwelijks nog een staat noemen. Natuurlijk heb ik ook dit gecontroleerd aan de hand van een man uit de Oekraine, die de Middelbare school genoot in de Sovjet Unie, welke inderdaad Sir Thomas More kende, die het boek Utopia schreef, het boek dat de basis vormde voor het Communisme van de Sovjet Unie, ofwel, van de Reducties van Paraguy naar Karl Marx, tot de heiligverklaring van Sir Thomas More in 1935 is papisme met “Mossad” als dekmantel.

  Ter illustratie:
  In de Protocollen van de Geleerde Ouderen van Zion worden de Jezuieten als de enige concurrenten van de Joden genoemd. Natuurlijk is enige betrokkenheid van Joden bij 9/11 of om het even welke andere valse vlag agitatie bijna te absurd om te overwegen, maar voor veel mensen is het de enige bron beschikbaar. De Protocollen van de Geleerde Ouderen van Zion zijn een verbouwde vervalsing van de vervolging van de Jansenisten door de inquisitie, het oorspronkelijk pamflet heette: De protocollen van Bourge Fontaine.

  Welnu, na uitleg van de betekenis van de woorden Hegeliaanse Dialectiek en aantonen van enige onzorgvuldigheid in dit artikel ten aanzien van de vermeende Mossad connectie, welke dezelfde opzettelijke vervalsing is als de Larry “pull it” Silverstein truc: De gecontroleerde demolitie is uitgevoerd met Nucleaire springstoffen. Schrik daar niet van, nucleaire wapens worden ook met grote regelmaat gebruikt, ook in Hospitaal (ridders?) wordt nucleaire technologie gebruikt bij rontgen foto’s en behandelingen.

  De Nucleaire sloop als de gebruikte technologie is natuurlijk uitstekend toegelicht door Dimitri Khalezov
  http://www.911thology.com/
  maar ook ken ik andere bronnen zoals deze:
  http://www.reformation.org/ground-zero.html

  Dit waren alle feiten op een rijtje.
  Alternatieve of reguliere media die iets anders beweren zijn vuile leugenaars of onwetend.
  Aangezien deze website daar misschien bijhoorde voordat ik dit commentaar plaatste, ik wil u erop wijzen dat dit commentaar te lezen is, dat ik hier welkom ben in commentaren, dus vrijewereld,org is een van de meest betrouwnare websites mij bekend in Nederland. Natuurlijk maken ze ook fouten en mijn excuses voor eventuele typo’s die ik weer over het hoofd zag.

 2. Anoniem schreef:

  het waren de russen die wraak wouden nemen op het communistische amerika

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *