Docu v/d week #130 – Overlords of the UFO

documentaire van de week

Documentaire uit 1976 betrekkende extra-dimensionale (ED’s) bezoekers en de UFO cover-up.

Zie ook: Disclosure en exopolitiek, Disclosure Project persconferentie 2001 (video), Nog meer ‘UFO disclosure’… (video’s), UFO’s maart 2014 (video), Docu v/d week #3 – Secret Access: UFOs On The Record, Richard Dolan over de UFO doofpot (lezing), “Phoenix lights” 13 maart, 1997 (en later…), Docu v/d week #20 – Secret KGB UFO files, Docu v/d week #64 – UFO’s: the secret evidence, UFO doofpot documentaires van kwaliteit, Docu v/d week #94 – UFOs, Aliens, and the Question of Contact, Dr. Stanton Friedman over vliegende schotels en wetenschap (lezing)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *