“Can you dig it?!!”

can you count suckas

De controleurs zijn maar een handje vol zieke oude mannetjes (psychopaten). Verdeeldheid creëren tussen de mensen is een wapen dat ze tegen ons gebruiken. Angst voor en separatie van uw medemens zijn uw vijanden.

Fragment uit de speelfilm “The warriors” (1979):

“Can you count sucka’s? I say the future is ours if you can count!”
– Roger Hill als ‘Cyrus’ in “The warriors” (1979)

De controleurs zijn in een minderheid met een ratio van ongeveer 1 op 100.

Bent u nog steeds bang voor de zieke oude mannetjes?
Bent u nog steeds bang voor hun Nieuwe Wereld Orde?

De controleurs zijn bang voor ons: de ontwakende mens.
De controleurs zijn bang voor onze Nieuwe Wereld Orde!

Want de controleurs kunnen wel tellen.

Zie ook: Laat u niet bang maken door alternatieve media, Manipulatie door Angst, Wie zijn de ‘archonten’?, Stand van Zaken, Zieke oude mannetjes (G.H.W. Bush), Boodschap aan de controleurs

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Guus schreef:

  Citaat van David Icke?
  Toen ik zo’n 12 jaar geleden Icke dergelijke verhalen las, begreep ik wel wat David Icke bedoelde, alleen, het is niet waar. De controleurs gebruiken verdeel en heers, waarbij de ene leugen tegen de andere leugen de oorlog verklaard. Hegeliaanse Dialectiek heet dat. Maar David Icke noemt het probleem – reactie – oplossing, zonder erbij te vertellen dat Rome al meer dan 2000 jaar dezelfde strategie gebruikt.

  Het probleem zijn de mensen die zich laten verdelen.
  Verdelen in verschillende bewoordingen van onwaarheden.
  Patriotten tegen socialisten in de 20ste eeuw, hoewel de patriotten en socialisten beiden streden tegen de Orangisten respectievelijk in de 18de en 19de eeuw. Socialisme is de these, geweld als oplossing de antithese, de synthese is een aanval op onze souvereniteit. Onze werkelijke identiteit, ons los zijn van Spanje. Iedereen die meedoet met die dialectiek is medeplichtig.

  Stalin en Hitler, respectievelijk links en rechts, beiden zijn even erg, maar hadden duidelijke afspraken. Onlangs kwam er zelfs aan het licht dat deze lekaar al kenden op jonge leeftijd. De controleurs zijn de mensen die belasting betalen, iedereen dus. Ergens klopt het dan wel weer dat men zegt, een volk krijgt de regering die het verdient.

  Bill Cooper waarschuwt terecht tegen David Icke en tegen Alex Jones.
  En ik kan me niet aan de eindruk onttrekken dat de strekking van dit artikel een socialistisch of patriottische revolutie beoogd, gebaseerd op jeugdbendes. Maar wat de strekking dan ook moge zijn, de ruime meerderheid doet gemakkelijk mee met de leugens, de individu die weigert er aan mee te doen wordt vervolgt door de meerderheid.

  Als ik tegen een bakker zegt dat ik geen witte suiker maar rietsuiker in me taart wil, want behalve tandpijn veroorzaakt het andere ziektes, witte suiker is zelfs geimporteerd in de VS geweest door de Jezuieten, aldus bronnen, dan kan met de status quo beschuldigen van elimineren van de middenstand, maar de middenstanders zelf zijn er ook debet aan, zelfs de klanten.

  Eerlijke mensen die zich niet gek laten maken, nuchtere Hollanders, het is een hele kleine minderheid in Nederland, maar elke nuchtere Hollander zal de dwaasheid zien van David Icke. Ik weet het, omdat ik de artikelen van David Icke ging controleren op juistheid, maar de meesten gaan gewoon herhalen wat een ander zegt, zonder dat ze weten of het waar is.

  David Icke is wat mij betreft prima kerel, ik onderzocht ook of hij voor een geheime dienst werkte, moest concluderen dat dit niet zo is. Maar wat hij verteld is fundamenteel onjuist, doorbreien op dergelijke onjuistheden veroorzaakt alleen meer dwaasheid, nieuwe dwaasheden zijn geen verbeteringen. Bovendien, de propaganda beoogd geloof in buitenaardsen, dit werd ook bewezen door een van de slachtoffers van de pedofilie industrie in de VS, Mauri:
  http://www.reflectionsinthenight.com/grey_aliens.htm
  Combinatie van LSD en theather techniek.

  Daarnaast de ernstig onwetenschappelijke miljarden inversteringen in Star Trek, Star Wars en andere sprookjesvertellingen met evidente propagandistische opzet, die men vanwege hun onwetenschappelijke grondslagen niet eens meer nog terecht science fiction kan noemen. Fiction zonder science, maar wordt in geinvesteerd om de werkelijke daders van een en ander een dekmantel te geven.
  LSD en super soldiers van onder de 30.

  Verder terug natuurlijk maanlanding regiseur Stanley Kubrick met 2001: A Space Odyssey (1968) als vrucht van de maanlandingshoax.
  Vreemd dat mensen zo fanatiek zijn, maar niet gewoon onderzoeken wat waar is, voordat ze zichzelf een valkuil graven.

  • Guus schreef:

   Een citaat:
   http://www.reflectionsinthenight.com/worldview.htm
   Dear Mauri,

   Thanks for contacting us. We are very aware of the deeper government agenda
   of disguising people as aliens and even the potential of staging a fake
   alien invasion. We know all about the holograms and deep mind control
   agenda. The vast majority of people know nothing about all of this, which is
   why we don’t go into it. That said, we have lots of evidence that in
   addition to all of this mind control and craziness, there is a true alien
   presence as well. We welcome your thoughts. Have a great day!

   With best wishes,
   Fred Burks for the WantToKnow.info team

   Ter vertaling:
   WantToKnow.nl, een website die ook in Nederland actief is, besluit om door te gaan met liegen, nadat hen de waarheid over het onderwerp is verteld door een insider.

   Zo ook Vrije Wereld?
   Uit eerdere commentaren van ondergetekende, ik verwacht van wel.
   De UFO-Hoax is in ieder geval opgezet door de Nazi’s die gevlucht zijn via de Vatican Ratlines. Mauri heeft als kind actrice vaak een “grey” gespeeld voor mensen onder LSD, bedoeling is het opzettelijk dommaken van de bevolking, Wantoknow mijd ik al jaren op internet, want UFO’s als dekmantel voor uitvindingen gestolen via het patentbureau van Rijswijk is niet de enige leugen die ze daar vertellen. Leugens die een slechte reputatie geven aan eerlijk onderzoek en dit brengt erg veel schade toe.

   Niburu is gelukkig wel weer ontmanteld in dit commentaar, Martin Vrijland weet helemaal niets over de onderwerpen waar hij over schrijft, dergelijke lieden zijn hier het probleem eerder dan Jezuieten. Jezuieten weten ook alleen wat ze moeten weten, maar om de samenzweringen tegen de bevolking te zien, zal je toch een groter overzicht moeten hebben dan de individuele betrokkenen.

  • Vrije Wereld schreef:

   David Icke is ook al lang weer onder controle… van de controleurs.

   Zie ook:

   noot: Meningen of uitspraken geplaatst op http://www.vrijewereld.org hoeven niet overeen te komen met de mening(en) van Vrije Wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *