De geheimen van NASA

(hierboven afgebeeld: ‘Buzz’ Aldrin geeft de Scottish Rite vlag die hij naar de maan had genomen aan Sovereign Grand Commander Luther A. Smith in 1969.)

NASA (National Aeronautics and Space Administration) en JPL (Jet Propulsion Laboratory) zijn onderdeel van de (illuminati) piramide. NASA weet van de UFO’s en van buitenaards contact. De NASA is niets meer dan een desinformatie hub voor alles dat ruimte gerelateerd is. De reden dat er tot voor kort raketten de ruimte gestuurd werden is: om ruimtereizen te associëren met raket aangedreven voertuigen. Het is bedoelt om mensen vooral niet te laten denken dat er andere wijzen zijn voor aandrijving van ruimteschepen (zoals vrije energie).

In de onderstaande video is NASA UFO materiaal verzameld:

Geheime genootschappen en NASA nasa masons oto nazis De NASA zit vol met NAZI’s (via Operation Paperclip), vrijmetselaars en OTO (Ordo Templi Orientis – Aleister Crowley’s sekte) aanhangers. Deze geheime genootschappen praktiseren occulte wetenschap en rituelen. mercury misson patch

(hierboven afgebeeld: Mercury missie patch logo)

Binnen NASA is er compartimentering van informatie. De civiele informatie en de geheime militaire/occulte/ET informatie. Het Amerikaanse ruimteprogramma is net zoals het ruimteprogramma van de toenmalige sovjet unie een Duits ruimteprogramma. Veel NAZI’s zijn geïnfiltreerd in het Amerikaanse militaire/inlichtingen complex, zo ook in NASA.

Hieronder een presentatie van Mike Bara over het occultisme binnen NASA:
http://www.youtube.com/watch?v=efNJV2DnqQc&list=PL79F18740501EE931

Hieronder een presentatie van Richard Hoagland over de Jack Parsons/Aleistar Crowley connectie en NASA:

Een documentaire over de NASA organisatie en haar kennis van UFO’s:
http://www.youtube.com/watch?v=ITH3gwccX0A

Interview van project camelot met Gary McKinnon. Gary had gedurende een periode van enkele jaren toegang tot het NASA computer netwerk (er was volgens hem geen sprake van hacking en hij beschouwd zich ook niet als hacker). Hij claimt dat hij een lijst had gevonden van personeel aangeduid als “non-terrestial officers” (niet aardse officieren) en een ook een lijst van schepen die niet overeenkwamen met de schepen van de Marine van de USA.
http://www.youtube.com/watch?v=_fNsah-0vpY

Ex-NASA medewerker Donna Hare vertelt over haar ervaringen met de geheimen van NASA:

Binnenkort meer…

zie ook: NASA astronauten over UFO’s en Wie was Jack Parsons?, Operation Paperclip

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  Die presentatie van Hoagland vond ik wel interessant. Maar hoewel redelijk actueel, maak ik me ook bezorgd over het gemis aan informatie daar.
  Ik bedoel daar mee, dat Aleister Crowley als enig kind opgroeide in een Calvinistisch gezin, terwijl Hitler en de Nazi’s hun macht dankten aan de ultieme vijand van elke Calvinist, de romanistische antichrist.

  Het woord “antichrist’ wordt vaak gebruikt in de informatie van Hoagland en anderen over de occulte achtergronden, maar de historische oorsprong van dat woord ligt in de Reformatie en was de naam van de paus.

  De contrareformatie had erg veel problemen met het feit, dat de paus de antichrist werd genoemd door iedereen in Europa. Er is enorm geinvesteerd om dat uit de hersenen van de Europeanen te krijgen. Dus deze term los gebruikt uit de rol van de historische context, zonder de rol van de Jezuieten Orde, is erg naief, of corrupt. Hoagland maakt op mij de indruk om naief the zijn, maar ik kan me daar best in vergissen, want in deze andere documentaire bij Jack Parsons, werd gemeld dat de eerste sateliet van de VS door Werner von Braun onderzoek moest doen naar de Van Allen riem. De Van Allan riem is een magnetisch stralingveld rond de aarde, waardoor het onmogelijk is om mensen naar de maan te doen laten reizen, tenzij men een raket met loden schild geeft van 10 ton in gewicht. Reizen naar de maan is dus onmogelijk. Als Hoagland in 2009 een voordracht geeft met de inhoud die ik zag, is hij erg naief.

  Daarnaast is de Hebreeuwse letters in wat de OTO de Kaballah noemt, wat in werkelijkheid de pseudokabbalah is, slechst Eliphas Levy doceerde de echte Kabballah, maar goed, genoemd door Hoagland als de oorzaak van een deel van de Holocaust, het uitmoorden van de Joden in Europa. Voor een deel is dit motief juist, alleen, ook hier weer is een subtiel verschil van belang. De bedreiging die van de Joden en hun kennis van Hebreeuws uit ging was niet geheime magische kennis van de Kabbalah, of pseudokaballah, maar de mogelijkheid om met die kennis de Bijbel te vertalen naar de landstaal.

  Voor mij was het wel te doen, die documentaire, omdat ik ook veel kennis heb van de Kaballah en Aleister Crowley spul. Niet omdat me dat interesseert, maar omdat we er mee doodgegooid worden in Nederlandse Bibliotheken en boekhandels. Mijn positie echter is, dat de werken van Johannes Calvijn waar maar mogelijk worden gecensureerd zijn in Nederland, dus als we “de controleurs” als vrijewereld dit enigszins terecht noemt, dwars willen zitten, dan lijkt me het lezen van boeken die in dit land gescensureerd worden toch aanmerkelijk reeeler dan al die esoterische rommel waar we mee doodgegooit worden, niet enkel in literatuur, maar ook door Walt Disney produkties, Tolkien en Harry Potter.

  Calvijn.
  Andere auteurs die men censureert, Avro Manhattan, RW Thompson, Edmond Paris, Charles Cliniqui, Alberto Rivera, Eric Jon Phelps, helaas nog duizenden meer die ik nog niet kon vinden.

  Oja, het laatste boek van Maarten Luther probeert men ook te censureren, zo ontdekte ik enige jaren terug. Eens kijken of ik dat kan vinden zo LoL
  http://www.zeno.org/Literatur/M/Luther,+Martin/Traktate/Wider+das+Papsttum+zu+Rom,+vom+Teufel+gestiftet
  Wider das Bapstum zu Rom vom Teuffel gestifft
  Alleen al de titel brengt mij in de vervoering der verlichting!
  Ah, een gecensureerd boek, van een wereldberoemde auteur.
  Met duidelijk te zien waarom het wordt gecensureerd en door wie!

  Duitsers zijn Lutheranen, geen Germanen.
  Onze taal, en die van de Engelsen en Duitsers, ze zijn gebaseerd op de illegale Bijbel vertalingen naar onze landstaal.
  En daarvoor werden de Joden vermoord, niet vanwege Mysterie Babylon geheim geleuter van papistisch gemanipuleerde bijgelovigen.

  Wij gingen niet naar de maan. Dus ook aan de pathfinder missie naar Mars, ik heb er zwaar me twijfels over. En als je de Jezuieten eed van de vierde gelofte leest, de kans is erg groot dat Aliester Crowley die eed nam om het protestantisme te verraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *