De compartimentalisatie van kennis binnen geheime genootschappen

Velen ontbreekt nog het besef hoe geheime genootschappen werken. Dit is ook niet verwonderlijk; het zijn niet voor niets geheime genootschappen.

“The art of Illuminism lay in enlisting dupes as well as adepts, and by encouraging the dreams of honest visionaries or the schemes of fanatics, by flattering the vanity of ambitious egotists, by working on unbalanced brains, or by playing on such passions as greed and power, to make men of totally divergent aims serve the secret purpose of the sect.” — Nesta Webster

Vrijmetselarij kent zoveel wegen, niet alle wegen staan open voor elk lid. Leden worden door de controleurs gekozen en geïnitieerd in de ‘hogere mysteries’. De hogere graden van vrijmetselarij zijn alleen toegankelijk voor bepaalde bloedlijnen.

If you trace up Masonry, through all its Orders, till you come to the grand tip-top head Mason of the World, you will discover that the dread individual and the Chief of the Society of Jesus are one and the same person. – James Parton

illuminatipyramid_vrijewereld.org_
U kunt vrijmetselaars niet vertrouwen als ze buiten de loge met niet-leden praten over vrijmetselarij. Ze hebben een eed gezworen om de geheimen van de orde te bewaren en te beschermen. Deze eed gaat boven alle andere loyaliteiten die de vrijmetselaar kent.

Dus als een vrijmetselaar zegt: “De illuminati bestaat niet en heeft niets met vrijmetselarij te maken.” betekent dit ofwel dat hij niet niet geïnformeerd is omdat hij een bepaalde initiatie niet heeft ondergaan, of dat hij liegt over het bestaan van de hogere graden.

Voormalig 90ste graad vrijmetselaar over de progressie van leden van de orde en de invloed van de Jezuïeten orde:
https://www.youtube.com/watch?v=n4gyQubRHWQ&list=PLYB0IZsz6YVUKUABbE5jWp27mN8_-JCZN

Binnenkort meer…

Zie ook: De geheime regering in organogrammen (afbeeldingen), Fritz Springmeier over de ‘illuminati’ (interview), Docu v/d week #122 – The Lightbringers, De Jezuïeten en de zwarte Paus, De pauselijke bloedlijnen (afbeelding), Mystery Babylon serie (door William Cooper), Myron C. Fagan over de “Illuminati” (lezing)

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Guus schreef:

  Deze Youtube documentaire is een gesprek met Bill Schnoebelen.
  Ik luisterde al verschillende voordrachten van hem, ik vond het wel interessant.

  Bill Schnoebelen is priester geweest in de oud Katholieke Kerk van Utrecht. Oud Katholieken zijn lieden die menen dat Katholicisme juist is, als men de paus, de Hiearchie van de romanistische antichrist, naast zich neer legt. Ook vrouwen kunnen priester worden in de Utrechtse Oud Katholieke Kerk.

  Waarom Amerikaanse Satanisten priesterschap in de Utrechtse Oud Katholieke Kerk erkennen is mij niet geheel duidelijk. Ook begrijp ik niet waarom men godslastering voor een staatsreligie van roomse keizers wenst te plegen. Dat is althans de indruk die ik krijg van Oud Katholieken. Zondag staat niet in de Bijbel, ook enig ander artikel van welke Katholiek dan ook is NIET te vinden in de leerstellingen van Jezus Christus.

  Katholicisme is politieke propaganda, dus de vereiste voor Bill Schnoebelen om Katholiek Priester te worden om ingewijd te worden tot satanisten priester is begrjpelijk. Bovendien is de informatie interessant, want de eis tot preisterschap die Bill Schnoebelen beschrijft voor leidende rol in satanisten sektes, betekend dat Anton Lavey en Michael Aquino ook een Rooms Katholieke Priester wijding hebben ondergaan.

  Utrechtse Oud Katholieke speelden ook een rol in een schisma in de RK kerk in de 19de eeuw, toen men de paus onfeilbaar wilde verklaren. Er dreigde toen een scheuring te komen in de RK kerk, omdar enkele kardinalen de onfeilbaarheid van de romanistische antichrist als adsurd ondervonden. Hier een website uit deze hoek, papistes die menen dat vrouwen ooit RK priester zouden kunnen worden.
  http://www.womenpriests.org/
  Het maakt op mij de indruk als dwazen die hun dwaasheid willen uitbreiden, maar dat wil nog niet zeggen dat dit zo is. Katholicisme is een systeem van Godslastering, dus de overgang van Oud Katholieke naar Satanisch priester is nihil.

  Probleem dat ik heb met Bill schnoebelen, is dat hij beweert, dat hij als vampier van vrouwen vrouwen bloed dronk uit de slagader in de keel, maar stopte met drinken, voordat deze vrouwen stierven. Maar het lijkt me toch, dat als de slagader in de keel open ligt, dat er direct medische hulp nodig is, om zo iemand het leven te redden. Ik vond dat verhaal dus ongeloofwaardig, maar misschien wil hij enkele moorden verbergen op die onhandige manier.

  Maar dus omdat hij de Utrechtse Oud Katholieke Kerk kent, daar ook zaken over verteld die juist zijn, zich bovendien niets gelegen gaat liggen het verband tussen Rooms Katholicisme en Amerikaanse inquisitie/satanisten sektes aan te tonen, maakte hij op mij een enigszins betrouwbare indruk. Hij assisteert ook bij het maken van Documentaires door Chris Pinto, dewelke een website hier heeft:
  http://www.noiseofthunder.com/noise-of-thunder-radio-show/

  Enige belangrijke documentaires door Chris Pinto:
  A lamp in the Dark [[Vrije Wereld redactie: bekijk ‘m hier Docu v/d week #112 – A Lamp In The Dark]]
  The Kinsey Syndrome
  Eye of the Phoenix: Secrets of the Dollar Bill
  http://www.adullamfilms.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *