Docu v/d week #191 – CULTURAL MARXISM – The Corruption of America

docu van de week
Documentaire over de invloed van cultuur Marxisme (kritische theorie) met betrekking tot de demoralisatie en destructie van de Westerse samenleving.

Zie ook: Demoralisatie door cultureel Marxisme, KGB agent over hersenspoeling, Edward L. Bernays – Propaganda (boek), Tavistock institute, Yuri Bezmenov over psychologische oorlogsvoering en subversie van culturen (lezing), De waarheid is niet “politiek correct”, Feminisme is een NWO ideologie, Sinterklaas bestaat niet, Antropomorfe klimaatverandering bestaat niet, ‘Transgender’ mensen bestaan niet., De transhumanistische agenda, Het Kalergi plan; De omvolking agenda achter massa immigratie

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *