VrijeWereld.org 3.0

vrijewereld

VrijeWereld.org stapt vandaag over naar een nieuw websiteontwerp. Het vorige ontwerp was verouderd, en de weergave op mobiele apparaten was onvoldoende. We hebben gekozen voor een vrij platte, zakelijke layout, zonder al te veel poespas. Gebruiksgemak staat voorop, dus oneindig-scrollen blijft er in, en het lettertype is standaard wat groter als er genoeg ruimte is op het scherm. Verder is VrijeWereld-blauw iets anders blauw geworden en ziet de titel aan de bovenkant van de website er herkenbaarder uit.

NB Ondanks dat we uitvoerig hebben getest kan het voorkomen dat er technische mankementen optreden. Laat het ons weten, dan kunnen we er naar kijken.

Update: Het is onder onze aandacht gekomen dat de website niet naar behoren werkt op Apple’s Safari. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Helaas pindakaas; wij adviseren Apple te boycotten.

Infinite scroll werkt niet. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Dank aan het VW IT team voor de nieuwe site! – Vrije Wereld redactie

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. HET_SYSTEEM schreef:

    Het groter lettertype ben ik blij mee.
    Maar ook de commentaren in groter lettertype zou mijn verder verzoek zijn.

    Ook wil ik er op wijzen dat met een andere kleurstelling voor text en body, een kleiner lettertype acceptabel zou zijn, te weten precies andersom. Met zwarte achtergrond en witte letters, dan nog minder contrast dus mider zwart en wit met zwarte achtergrond, worden pagina’s op het web leesbaarder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.