De valse vlag ET invasie en de NWO

Noot: Het onder beschreven voornemen zal waarschijnlijk nooit in de praktijk worden gebracht. Er is teveel bewustzijn als het gaat om dit plan. Een externe factor (E.T. gerelateerd) ziet er op toe dat het plan niet uitgevoerd wordt. Desalniettemin is het belangrijk om bewust te zijn van dit voornemen van het Kabal, zodat men zich niet laat misleiden mocht er een ET aanval onder valse vlag gepleegd worden.

et alien invasion fake
Hoed u voor de valse vlag door nep buitenaardsen

Inlichtingendiensten (praktisch geheime genootschappen) en hun meesters plegen veelvuldig valse vlag aanvallen op eigen doelen.  Hoofdredenen hiervoor zijn geopolitiek gewin, manipulatie van de bevolking en het creëren van fictieve vijanden.

False flag aanslagen zijn aanslagen die gepleegd worden door een partij, die vervolgens de verantwoordelijkheid voor de aanslag bij een andere externe partij legt. Het bekendste voorbeeld zijn de gebeurtenissen in de USA op 11 september 2001. Door de controleurs werden aanslagen gepleegd op eigen bodem en werden er 3 torens gecontroleerd tot ontploffing gebracht (de WTC7 toren was de derde naast de twin towers). De schuld werd gegeven aan een voormalig CIA contact Osama Bin laden (onder een valse vlag), om Afghanistan te bezetten waarschijnlijkal sluiten wij andere occulte redenen niet uit, vanwege de opium teelt (Het hoofddeel van de inkomsten van de geheime projecten komen uit opbrengsten uit de drug-handel, deze projecten zijn de zogenaamde: black budget operations of black projects). De heroïne invoer naar de VS is sinds de invasie van Afghanistan meer dan 33 keer zoveel als voor de invasie van Afghanistan.

“Today, America would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order [referring to the 1991 LA Riot]. Tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told that there were an outside threat from beyond [i.e., an “extraterrestrial” invasion], whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by the World Government.”

– Henry Kissinger, Bilderberg Confentie, Evians, Frankrijk, 1991

Hegeliaanse Dialectiek

Het gebruiken van false flag aanvallen is een goed voorbeeld van Hegeliaanse dialectiek: these en antithese maken de synthese.

De controleurs hebben een bepaalde toekomstige uitkomst die ze willen bereiken. Om deze toekomstige doelen te bereiken moeten ze in dialoog treden met de bevolking (de ongeïnitieerden/profanen). De controleurs moeten dus een conversatie stuk creëren in de vorm van een probleem (de these).
Dit probleem wordt aan de bevolking voorgelegd terwijl achter de schermen de gewenste “oplossing” (anti-these) voor het volk al is gekozen. Deze “oplossing” wordt aan het volk gecommuniceerd door hun religies,scholen, gecontroleerde media, gestuurde sociale processen etc. etc.
Deze oplossing verwijderd het fictieve probleem dat gecreëerd is (of het nu een echt fysiek (3d) probleem is of niet doet niet ter zake, zodra het probleem met opzet is gecreëerd door de controleurs bestaat het probleem in de natuurtoestand niet) en creëert een nieuwe werkelijkheid, namelijk de samenkomst van de these en de anti-these in een synthese. Deze synthese is doorgaans de vooraf bepaalde toekomstige uitkomst die de controleurs wilden bereiken.

Een voorbeeld: De mens is nog te vrij, menen de controleurs. De mens moet minder vrij zijn volgens hen (toekomstige doel d.m.v. de geplande synthese). Hoe krijgen we de mens minder vrij. Door hem bang te maken. ENTER de grote joodse samenzwering ENTER grote depressie ENTER Reichstag brand ENTER Pearl harbor ENTER Communistisch Rusland ENTER school schietpartijen ENTER Oklahoma City bomaanslag ENTER Islamitische terroristen ENTER ET aanval etc. etc. Allemaal fictieve vijanden waar we ons tegen dienen te beschermen (probleem/these). Om ons te beschermen dienen we onze vrijheid op te geven aan de controleurs zodat we niet meer bang hoeven te zijn voor de fictieve (gecreëerde) vijanden (“oplossing”/anti-these). Resultaat (synthese)we zijn minder vrij = gelijk voorheen bepaalde toekomstige doel van de controleurs.

Dialectiek TRAP ER NIET IN u wordt misleid.

Het belangrijkste plan voor een toekomstige false flag door het kabal is de valse vlag ET aanval.

Een aanval door vliegende schotels en gestuurde robots die op “buitenaardsen” lijken (waarschijnlijk zullen ze lijken op greys van zeta rectulli). Dit is een van de volgende opties voor een wereldwijde mindcontrol event.

Een groot gedeelte van de bekendheid van het ET false flag plan komt voort uit de project blue beam (niet te verwarren met project blue book) samenzwering geruchten. Project blue beam heeft 4 stappen volgens de bekende informatie:

1. kunstmatig gemaakte aardbevingen die resulteren in nep archeologische ontdekkingen
2. Een wereldwijde luchtshow door holografische projectie
3. Artificiële creatie van gedachten en communicatie door satelliet technologie voor brainwashing doeleinden
4. Universele paranormale verschijningen gemanifesteerd door elektronica. De AFFA die de wereld bevolking zal verenigen tegen een nieuwe externe (nep ET) vijand.

serge monast

Serge Monast (1945-1996) een Canadese onderzoeker die onderzoek deed naar project bluebeam is echter gestorven aan een verdachte hart complicatie.  Het verhaal dat zijn dochter door de Canadese regering is ontvoerd, om druk op hem uit te oefenen om zijn onderzoek naar project blue beam te staken doen ook de ronde.

De uitkomst sturen naar een Nieuwe Wereld Orde

Of het verhaal van Serge Monast nu waar is of niet, een soortgelijk plan zou de ronde kunnen doen binnen de verschillende facties van de controleurs. De technologie is beschikbaar om een soortgelijke operatie uit te voeren.

Holografische technologie is veel verder gevorderd in de speciale budget programma’s.

Militair gezien is het dus een goede optie om een valse (ET ) vijand te creëren en met deze fictieve bedreiging te gebruiken om de wereld financieel, politiek, en cultureel te verenigen in een Nieuwe Wereld Orde.

Hieronder een stuk uit een speech die Ronald Reagan gaf aan de VN (NWO orgaan) vergadering:

Wat gezegd kan worden is dat het uiteindelijke doel van project blue beam (of soortgelijk project) een nieuwe wereld orde is. Daarom dienen we altijd bij alles wat lijkt op ET contact,  op de hoede  zijn voor promotie van de NWO door de ET manifestatie. Dit geldt voor boodschappen uit channelings en andere contacten.  We dienen ons te verzekeren dat de bron van de informatie en manifestatie een positief gepolariseerde ET is, en geen nep ET manifestatie door de NWO en/of een negatief gepolariseerde ET fractie.

Belangrijk is te weten dat de negatief gepolariseerde (boosaardige) ET Aanwezigheid militair een verwaarloosbare factor is in het hele spel. Een aanval door buitenaardsen zal dus hoogstwaarschijnlijk door de controleurs geïncineerd zijn. De ET presentie op aarde is technologisch volledig capabel om ons allen te vernietigen of tot slaaf te maken, het feit dat het nog niet gebeurd is duidt op een andere agenda dan de destructie van aarde en de mensheid. Er is zelden agressief gedrag gemeld gepleegd door ET’s, behalve in de zogenaamde ET ontvoeringen, die grotendeels vanuit het kabal geregisseerd werden. Men kan concluderen dat ET contact doorgaans iets positiefs is, en gaat worden in de toekomst. We moeten ons derhalve niet laten misleiden door een nep ET aanval. Een samenleving die zo geavanceerd is en beschikking heeft over vrije energie technologie, heeft niets materieels van ons nodig (logisch).

Andere mind control operaties om de wereld bevolking bang te maken voor ET contact
nti et propaganda film: independence day
Heel hollywood als onderdeel van het psychologische complex van de illuminati hebben als het gaat om buitenaards contact twee doelen:

Doel 1: Het bekend maken van het publiek met de noties van ET/ED contact (disclosure en predictive programming)

Doel 2: Het portreteren van buitenaardsen als een gevaar voor de mensheid. (psychological operation en predictive programming)

Een ander voordeel is dat men fictie en waarheidsgetrouwe benaderingen van ET/ED contact kan mengen, waardoor ET/ED contact getuigen minder geloofwaardig worden geacht door de groepsdenkers: “Ja ja, zeker net als in die film?”

Mensen kunnen als fantasten worden neergezet omdat er een overeenkomst is met een fictief verhaal. Soms is de realiteit echter de inspiratie voor de fictie, zo ook als het gaat om ET contact.

Hieronder nog wat bronmateriaal die het voorgaande onderschrijft:

Bill Cooper – the Orion conspiracy: “(…)wij zijn ervan overtuigd dat UFO `S gebouwd door de Amerikanen of de Russen gebruikt zullen worden voor het ondersteunen van een “Nep Aanval” op de aarde van “buitenaardse oorsprong”. De Media zorgt voor de rest. Natuurlijk. De reden, nu de dreiging van internationaal terrorisme als oorlog word betwist, heeft de oorlogseconomie van de grote mogendheden met de Verenigde Staten aan het hoofd van het pact zullen een nieuwe vijand nodig hebben om voorspoed te bewerkstelligen. Oorlog op aarde zal vervangen worden door een Ruimte Oorlog tegen een vijand van Verreweg (Buiten bereik).” (vrij vertaald uit het Engels door René Voogt)

Dr. Carol Rosin voormalig medewerker van Werner von Braun (voormalig lid SS) over een valse vlag ET aanval:

Noot: Een alternatief scenario is: de “terugkeer” van een valse (potentieel “buitenaardse”) Jesus messias figuur die de nieuwe wereld orde komt verkondigen.

Binnenkort meer…

Zie ook: The report from iron mountain, Het Vaticaan weet van het bestaan van ‘buitenaardsen’, Manipulatie door Angst, Laat u niet bang maken door alternatieve media, Aanvallen onder valse vlag (video), Golf van Tonkin incident (false flag), De Aurora schietpartij (false flag), De valse vlag tsunami van Japan (11 maart 2011), Geen vliegtuigen op 11 september 2001, Hegeliaanse dialectiek (video)

    Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Frank schreef:

    Test van holografische projecties in China en Afrika? https://www.youtube.com/watch?v=eoUMZOMavB8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *