Klokkenluider Scott Bennett over de financiers van ISIS/ISIL/IS (interview + boek)


Interview met voormalig U.S. Army Special Operations Officer Scott Bennett waarin hij de klok luidt over de financiers van de radicale Wahabi moslim terroristen (ISIS).

Het bijbehorende document/boek als .pdf: Scott Bennett – SHELL GAME: A Military Whistleblowing Report to the U.S. Congress Exposing the Betrayal and Cover-Up by the U.S. Government of the Union Bank of Switzerland-Terrorist Threat Finance Connection to Booz Allen Hamilton and U.S. Central Command

Zie ook: Al Qaeda bestaat niet (documentaire)

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. scooter schreef:

  Waarom ben ik in het geheel niet verbaasd meer…
  En vriend als Amerika wens je je ergste vijand niet.

 2. Firestarter schreef:

  Het opzetten van ISIS begon in wezen al voor de Arabische lente. Khadafi ontwierp in 2011 plannen om zelf geld te drukken. Blijkbaar past dit niet in de plannen van de bankiers, dus werden de Libische “rebellen” door de CIA gesteund, wat ertoe leidde dat Khadafi gelyncht werd.
  In september 2012 was een grote hoeveelheid wapens van het Libische leger opgeslagen in Benghazi, die direct vervoerd werd naar havens in Syrië (dit werd geopenbaard door Judicial watch). Deze wapens gingen direct naar Syrische “rebellen”, waaronder ISIS. ISIS werd niet alleen met wapens gesteund door de CIA, maar ook met training en geld (zoals bekend gemaakt door CIA-huurling Steven Kelley). CIA-agent Edward Snowden (die nog steeds in Rusland zit) onthulde dat de “leider” van ISIS (ofwel stroman van de CIA) Abu Bakr Al Baghdadi, getraind werd door de Israëlische Mossad. Journalist Seymour Hersh onthulde, dat de vreselijke sarin gasaanvallen in 2013 werden uitgevoerd door rebellen gesteund door de Verenigde Staten. De belangrijkste onthullingen in dit verband komen van het Amerikaanse Judicial watch, die via een federale rechtszaak meer dan 100 blz geheime overheidsdocumenten publiceerden, waaruit op niet mis te verstane blijkt dat in 2012 de Amerikaanse overheid het wenselijk vond om Syrische rebellen te steunen tegen het Syrische regime van President Bashar al-Assad. Zelfs de naam van ISIS (Israeli Secret Intelligence Service) is bij herhaling aangepast (bijvoorbeeld naar IS of ISIL), zodat dit verband wat minder makkelijk te vinden is op internet.
  Niet alleen de huidige leider van ISIS werd getraind door de Israëlische Mossad: Yasser Arafat woonde de Bilderberg conferentie van 1999 bij. Dit was nadat ze hem in 1994 de Nobelprijs voor de “vrede” hadden toegespeeld; blijkbaar maken massamoordenaars een aanzienlijk grotere kans op de Nobelprijs voor de vrede, dan iemand die nog nooit een vlieg kwaad doet.
  Hoe veel van de reclamefilmpjes van ISIS in de VS en Israël geregisseerd zijn, is moeilijk te zeggen. Het is wat erg onwaarschijnlijk dat ze zelf filmpjes verspreiden, die het grootste deel van de wereldbevolking (waaronder moslims) met afschuw vervullen. Deze filmpjes dienen dus niet om moslims voor ISIS te werven, maar om burgers voor de misdadige politie en legers te werven in Europa en Noord-Amerika
  Zo erg als de door de VS en Israël gefinancierde terreurgroepen als ISIS zijn: er zijn echt geen miljoenen Syrische vluchtelingen door tienduizenden “terroristen”. De miljoenen vluchtelingen zijn het directe gevolg van de hongersnood door de bombardementen door de VS en Rusland, zie hiervoor het moment waarop de vluchtelingenstromen op gang kwamen. De humanitaire ramp wordt nog groter als ook schurkenstaten als Nederland meehelpen voedseltransporten te bombarderen. Blijkbaar wil het misdadige regime van Amerika en de Europese Unie grote hoeveelheden migranten importeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *