Andrew Hitchcock – The Synagogue of Satan (video + boek)

andrew c hitchcock synagogue of satan pdf

Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are not, but do lie; behold, I will make them to come and worship before thy feet, and to know that I have loved thee. – Revelation 3:9

Andrew Hitchcock over de Khazaren (cryto joden) en diens destructieve invloed door de geschiedenis heen.

Het bijbehorende boek als .pdf: Andrew Hitchcock – The Synagogue of Satan

Zie ook: The Zionist Story (documentaire)The House of Rothschild: The Money’s Prophets (documentaire), Het Rothschild imperium (afbeelding), The Creature from Jekyll Island (federal reserve), Docu v/d week #56 – The Money Masters, De Jezuïeten en de zwarte Paus

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Anita van der Scheer schreef:

  97% van alle mensen die zich Jood noemen zijn geen nakomelingen van Abraham. Palestijnen zijn meer joods dan de khazaren die zich in Israel gevestigd hebben. Zodra je dat begrijpt dan snap je ook waarom er overal ter wereld wetten worden aangenomen die “antisemitisme” bestrijden en waarom Kanya West van de een op de andere dag ridder te voet was, nadat hij het in zijn hoofd gehaald had zijn joodse meesters te bekritiseren.
  Cherchez la femme kunnen we beter omdopen in cherchez le khazar, want ze zitten werkelijk overal achter.
  Leuk raadseltje, voor de oorlog telde Europa 5.5 miljoen joden, in de kamper zijn er, wordt beweerd 6 miljoen vergast, na de oorlog kwamen er miljoenen terug uit de oorlog. Rara hoe kan dat?
  https://theserapeum.com/97-of-jews-are-not-of-abraham-fake-hebrews/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *