Andrew Hitchcock – The Synagogue of Satan (video + boek)

andrew c hitchcock synagogue of satan pdf

Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are not, but do lie; behold, I will make them to come and worship before thy feet, and to know that I have loved thee. – Revelation 3:9

Andrew Hitchcock over de Khazaren (cryto joden) en diens destructieve invloed door de geschiedenis heen.

Het bijbehorende boek als .pdf: Andrew Hitchcock – The Synagogue of Satan

Zie ook: The Zionist Story (documentaire)The House of Rothschild: The Money’s Prophets (documentaire), Het Rothschild imperium (afbeelding), The Creature from Jekyll Island (federal reserve), Docu v/d week #56 – The Money Masters, De Jezuïeten en de zwarte Paus

    Deel dit bericht:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *