Literatuur die de Jezuïeten orde ontmaskerd (boeken)

anti jesuit books free pdf

“It is my opinion that if the liberties of this country – the United States of America – are destroyed, it will be by the subtlety of the Roman Catholic Jesuit priests, for they are the most crafty, dangerous enemies to civil and religious liberty. They have instigated MOST of the wars of Europe.” — Marquis de LaFayette

In de Vrije Wereld .PDF bibliotheek vind u een van de grootste geselecteerde collecties van vrije literatuur over de  antichristelijke Jezuïeten orde (ook wel: Sociëteit van Jezus) op het internet.

Wij achten de informatie in deze werken belangrijk en verspreiden daarom deze geschriften.

Veel andere zogenaamde alternatieve media besteden amper aandacht aan de invloed van de jezuïeten als zijnde een van de belangrijkste facties binnen de controleurs. Dit is natuurlijk een resultaat van counter intelligence acties van de Jezuïeten orde, die liever heeft dat u denkt dat de orde slechts een religieus genootschap is.

Link naar: .pdf Bibliotheek

Binnenkort meer boeken…

Zie ook: De Jezuïeten en de zwarte Paus, De priester achter de troon, ‘We zijn allemaal Jezuïeten’., Jezuïet als paus, Eric Jon Phelps – Vatican assassins (interview + boek), Quotes betrekkende de Jezuïeten orde (video), De pauselijke bloedlijnen (afbeelding), Rene Fulop-Miller – The Power and Secret of the Jesuits (boek), Richard W. Thompson – Footprints of the Jesuits (boek), De tyrannie van het Vaticaan (lezing)

 

  Deel dit bericht:

5 reacties

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  Inderdaad geweldig die bibliotheek.

  Nederlandstalige boeken daar over dit onderwerp ben ik aan begonnen, is geheel consistent met de Amerikaanse bronnen. Het boek van Ernst Friedmann geeft een goed overzicht op de moord op Prins Maurits van Nassau en een zo uitgebreide informatie over de Koningenmoord. Wat het een must is voor mensen die inzicht willen in het hoe en waarom van de moordaanslag 9 April 2009 op onze Koning.

  Nog wel wil ik even waarschuwen, dat er erg veel Jezuïeten zijn in Nederland.
  Ze vallen niet op, omdat ze zichzelf in dit land andere namen geven, zoals Redemptoristen, Norbertijnen, Remonstranten, etc. Maar als men enige kennis over doet over hen, worden ze ook gemakkelijker te ontmantelen als infiltrant.

 2. HET_SYSTEEM schreef:

  10 dagen later nog geen enkele andere reactie?
  Maar 17 miljoen mensen laten zich wel dagelijks betoveren door Jezuïeten theater?

  Welnu, het Boek van Ernst Friedman uit 1828 dat ik las uit deze lijst, Jezuïeten gedrag jegens renten, bevat een uitgebreidde beschrijving van de moord op Willem de Zwijger, waarbij 3 Jezuïeten betrokken waren.

  Niemand weet dat, behalve RIP Ernst Friedman en ik, zelfs de Jezuïeten specialisten speculeren er op los. Neen, Baltazar Gerards was een moordenaar die door 3 Jezuïeten werd aangestuurd, ik meen zelfs dat er namen genoemd werden door Ernst, zal wil ik later nog grabben.

  Mocht u overwegen dit, enigszins zwaar te lezen belangrijk boek, ook te lezen, misschien kan ik u overtuigen het gaarne te doen in het landsbelang, hier enige citaten:
  https://twitter.com/Gretige/status/556930200349712385/photo/1
  https://pbs.twimg.com/media/B7FAzfsCUAAoxuM.jpg
  https://twitter.com/Gretige/status/554266382129696768
  https://twitter.com/Gretige/status/554233940878585856
  https://pbs.twimg.com/media/B7APhCEIQAA2N2U.jpg
  https://pbs.twimg.com/media/B64DK18CAAAmy08.png
  https://pbs.twimg.com/media/B6stLw9CMAEIdh6.png

  Belangrijke informatie.
  Auteursrechten voor die platen vanaf de PDF gaarne in verspreiden van die informatie voordat ik sterf, want 17 miljoen mensen geloven nu leugens over hun vader des Vaderlands, het Huis van Oranje en de regering.

  • HET_SYSTEEM schreef:

   Betreft de moord op Willem de Zwijger, waarvan de betrokken en in Nederland Jezuïeten, hier is dat deel van Ernst Friedmann’s boek online in jpg
   https://twitter.com/Gretige/status/558391306104602625
   Moet je plaatje in nieuw tab openen om uit te vergroten.

   Balthasar Gerardz had al Jaren contact met die Jezuïeten, was zelfs opzettelijk aan het infiltreren met snode plannen daar voor in paleis omgeving.
   Vanuit andere bronnen over die politieke moord, waren er ook andere infiltranten op Willem de Zwijger afgestuurd voor dat doel, met Name Musius, maar die is niet in dit boek beschreven.

 3. HET_SYSTEEM schreef:

  Tweede boekje van de lijst dat ik las, is Jezuïtisme en Protestantisme, C.L. Brinkman.
  Het boekje lijkt aanvankelijk wat op Protocollen van de Geleerde ouderen van Zion, maar bevat opvallend minder informatie dan die de titel zou verwachten. Ik sluit niet uit, dat een deel van dit boekje, wat erg kort is, 3 uur ofzo, gecensureerd is. Ik kwam weghalen van pagina’s al eerder tegen in PDF bestanden.

  Het citaat van Jan Roothaan in het voorwoord is zeker de moeite waard, maar de inhoud voorbij de helft komt mij te naïef over om geloofwaardig te zijn. Mocht vrijewereld.org eveneens tot de conclusie komen dat het boek ernstig beschadigd is, misschien kan dat beter als waarschuwing erbij.

  • Vrije Wereld schreef:

   Dit zou natuurlijk het geval kunnen zijn. Deze uitgave (van Google) bevat 64 pagina’s. We zijn niet bekend met een uitgave met meer pagina’s. Mochten we een andere uitgave vinden zullen we deze plaatsen. Boek recensies kunt u onder de bibliotheek plaatsen.

   Goed dat ze gelezen worden. We zullen er toe zien dat er meer Nederlandstalige boeken over de orde geplaatst worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *