Recht en de magie van woorden (presentatie)

slavery

Woorden zijn magische spreuken. Ze maken contracten die onze realiteit beïnvloeden. Woorden worden gebruikt om u te binden en te manipuleren. Deze kennis wordt door de controleurs gebruikt om u vrijwillig tot slaaf te maken. Door de betekenis van de woorden in  deze contracten kennen, kunt u het contract opzeggen. Identificeer uzelf niet meer met de legale NAAM dit is de enige manier om slavernij te ontsnappen.

(video: The Golden Web)

Zie ook: Slaven van het Vaticaan, Mark Passio over het Natuurrecht (presentatie), Dean Clifford over recht (presentatie), John Harris over recht (lezing), Frank O’Collins over recht (presentatie, Wie zijn de ‘archonten’?, Het Vaticaan weet van het bestaan van ‘buitenaardsen’, Silent Weapons for Quiet Wars

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. linda schreef:

    Heb me nooit met mijn persoon geïdentificeerd, en nog zit ik in hun web, vergeet ook niet dat onze taal vervuild is bv hemel me hel leven nevel, en ook ik wil vrede, je zegt het zelfde als ik wil wrede…
    of heerlijk heer en lijk enz.
    Dus het is nog veel ingewikkelder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *