De controle van religie (afbeelding)

Onderlinge verbanden tussen monotheïstische religies en hun controle worden weergegeven in de onderstaande organogram:

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Organogram als .pdf : World Government Monnotheism Inc.

Zie ook: De Jezuïeten en de zwarte Paus, De pauselijke bloedlijnen (afbeelding), De Jezuïeten orde is een militaire inlichtingendienst, Quotes betrekkende de Jezuïeten orde (video), De tyrannie van het Vaticaan (lezing), ‘We zijn allemaal Jezuïeten’., Docu v/d week #112 – A Lamp In The Dark – The Untold History Of The Bible, William H. Kennedy over Satanisch kindermisbruik binnen de Rooms-katholieke Kerk (interview + boeken), Rene Fulop-Miller – The Power and Secret of the Jesuits , De geheime regering in organogrammen (afbeeldingen)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *