Docu v/d week #157 – We need to talk about Sandy Hook

docu

Documentaire door Independent Media Solidarity over de ‘Sandy Hook’ valse vlag operatie/hoax op 14 december 2012. Een gebeurtenis waarvan door staatsinstanties en de corrupte media geclaimd werd/wordt dat er een dodelijke schietpartij plaats zou hebben gevonden op een kleuterschool. Echter er is niemand op die dag vermoord in Sandy Hook, Newton, Connecticut, USA. Het was allemaal een in scene gezette oefening met crisis acteurs om weer eens te proberen de vuurwapens uit de handen van de Amerikaanse bevolking te krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=-2eVq2DWneQ

Boek in.pdf formaat: Jim Fetzer – Nobody died at Sandy Hook

Zie ook: Docu v/d week #44 – Innocents Betrayed – The True Story Of Gun ControlDe USA zullen nooit ontwapend worden, Crisis acteurs, Geen vliegtuigen op 11 september 2001

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  Ik zag die film al.
  Voor iemand die niets weet erover is het interessant, maar voor mensen die al tijdens Sandy Hook de publicaties volgden op Youtube, niets nieuws is verteld daar.

  Crisis acteurs was het meest onthullende in de publicaties hier over.
  Websites en andere video’s hebben veel onderzoek gepubliceerd, door slecht acteerwerk is het feit dat dergelijke zaken gewoon helemaal verzonnen worden door CNN, FOX, NOS, NU.NL en de rest van de leugen industrie, geeft het de moeite waard voor mensen hier kennis van te nemen.
  De documentaire is zeker niet de beste bron erover, maar veel beter dan niets voor de mensen die alleen maar TV, radio en kranten leugens geloven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.