Gooi het kind niet weg met het badwater!

baby out with bathwater

Listen to everyone, read everything, believe nothing unless you can prove it in your own research.”
– William Cooper

Niemand kent het hele plaatje. Mensen maken fouten, ze zijn niet feilloos. Veel mensen die als bronnen worden aangehaald op deze website hebben dezelfde problemen. Desondanks dat bronnen desinformatie en misinformatie kunnen bevatten, betekend dit niet dat er geen aspecten of data tussen zitten die wel kloppen. Gooi het kind niet weg met het badwater! Voel wat met u resoneert en onderzoek het zelf.

We proberen niet alles voor te kauwen. Wie zijn wij om te zeggen wat waar is voor u? Er is maar een waarheid en iedereen poogt deze te benaderen op zijn eigen wijze. Dit resulteert in verschillende invalshoeken en waarnemingen.

We hopen dat we een breed overzicht geven van die invalshoeken met de informatie op de website.

Veel succes met uw zoektocht!

VrijeWereld.org redactie

Zie ook: Tips voor de wijsgeer, U moet het zelf doen (video)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *