Paus en zwarte paus schuldig bevonden aan moord en mensenhandel

pope fracis guilty child murdereradolfo nicolas guilty child rapist
Jezuïeten paus Jorge Bergolio (Francis I) en de het hoofd van de Jezuïeten orde Adolfo Nicolás Pachon zijn samen met Justin Welbly door een jury van een common law rechtbank (ICLCJ) schuldig bevonden aan onder andere: mensenhandel en moord.

The Court has taken into account this dissenting opinion in formulating its final judgement.
Accordingly, it is the unanimous judgement of the Court that:
1. The Defendants Jorge BERGOGLIO, Adolfo PACHON and Justin WELBY are guilty as charged on two counts: of organizing, aiding and abetting Crimes against Humanity, including murder and human trafficking, and of personally participating in the routine and ritual rape, torture and murder of children.
2. The Defendants are sentenced to life imprisonment without the possibility of parole or pardon, and to the forfeiture of their assets, property and authority.
3. The sworn Sheriffs of the Court and their affiliated Direct Action Units, established by the Court on June 1, 2014, are ordered to immediately arrest and imprison the Defendants at facilities provided by the Court, and to seize their property and assets. The public is asked to assist the Sheriffs in this task. An open ended International Citizens’ Arrest Warrant will be issued by the Court against the convicted persons within 48 hours of this judgement.
4. The Court will produce a full public statement making it clear that the basis for its conviction of the Defendants lay entirely in the hard evidence of their guilt, and that their refusal to plea, and hence the pro confesso judgement, was a contributing factor but not the basis of the guilty sentence.
5. In addition, to emphasize that this conviction is not a limited one aimed only at the top figureheads of murderous regimes, as of September 1, 2014, the Court will establish an ongoing Permanent Inquiry to investigate and prosecute others involved in the crimes proven in this case and contained in the permanent Court record. This Inquiry shall be entitled The Permanent Commission into Child Trafficking and Ritual Sacrifice and will have the power to subpoena and arrest, and adjudicate cases before the Court. The Commission will be international in scope, have no time restriction, and will seek cooperation from governments, international agencies and police forces with the aim of prosecuting and stopping forever the trafficking, ritual torture and murder of children.
6. To protect this Commission, its witnesses, officers and evidence, the Court record from the case of The People v. Bergoglio et all will remain sealed for now, along with the identity of the witnesses and Court officers, with the exception of that permitted by the special and unanimous authorization of the Court. The Jury members who were involved in proceedings thus far are relieved of their duties and thanked for their efforts.
7. This concludes the case of The People v. Bergoglio et al.

Issued by the Judicial Council of The International Common Law Court of Justice, Brussels
19 July, 2014

Zie ook: Satanisch kindermisbruik, Joseph Ratzinger, Elizabeth Windsor en Stephen Harper schuldig aan genocide, Persconferentie over de misdaden van het Vaticaan (video), Zwarte paus Adolfo Nicolás Pachon treedt af

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Bennie Hek schreef:

  Haha, jaja ik heb ook een rechtbank… daar maak ik wat krom is recht op :)

  Een of andere vent uit canada die een stukje schrijft waarbij hij beweert zelf een rechtbank te zijn , en dan de paus(sen) veroordeeld is natuurlijk wel lollig…maar bewijzen op tafel leggen zou leuk zijn. U kunt ervan op aan , mocht u die bewijzen in bezit hebben en ze openbaar maken dat u binnenkort een tragisch ongeval of een accute ziekte zult krijgen…

  Zo werkt dat in onze democratische wereld waar de geheime diensten ondertussen het boek 1984 al lang hebben ingehaald.

 2. Guus schreef:

  Ik onderschrijf het commentaar van Bennie Hek.
  Terwijl ik bijna alle radio programma’s heb gehoord die Kevin Annett heeft gemaakt. Niet gezegd dat daar niet veel juiste informatie en belangrijke feiten wordt gegeven, maar er wordt ook allerlei propaganda vanuit Rome bevestigd.

  Kardinaal Ratzinger zou afgetreden in 2013 zijn om arrestatie te voorkomen, aldus ITCCS, alleen, er wordt een spelletje gespeeld waar ik in ieder geval geen overzicht over heb. Als het bovenstaande waar zou zijn, niet enkel de Witte en de Zwarte paus dienen dan gearresteerd te worden, maar alle Kardinalen, alle Bisschoppen, misschien wel de overgrote meerderheid van het celibataire volk. En behalve pedofilie en mensenhandel, het Vaticaan is een front voor genocides, maar deze genocides worden niet vermeld. Hier een voorbeeld van de werkelijk macht die het Vaticaan heeft, een lek van een van hun geheime genocides:
  https://www.youtube.com/watch?v=7U0C0G-fzug
  Waar de Nederlandse luchtmacht aan meegewerkt heeft.
  Gaat Kevin Annett de NAVO ook arresteren?

  Als het waar zou zijn zoals het geschreven is, dan was Kevin Annet gister al overleden aan een hartaanval, kanker, of neergeschoten door de Russen in een Boeing toen die op vakantie ging.

  We zullen zien wat er gebeurd.
  Barack Obama kreeg de Nobelprijs voor de Vrede nadat hij 30.000 extra troepen naar Afghanistan stuurde, dus eens kijken wat de propaganda met dit gegeven gaat doen. Het aftreden van Ratzinger vanwege ITCCS werd in ieder geval niet vermeld door enige krant, maar een werkelijke arrestatie is niet zo gemakkelijk geheim te houden.

  Wat Bennie Hek ook al zegt, het boek 1984 door George Orwell is nergens geciteerd, dat is het probleem met dit bericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *