Docu v/d week #139 – Aldebaran Mystery 2

documentaire van de week

Aldabaran Mystery 2 – the Thule, the Vril and the black sun is een documentaire over de hypothese dat verschillende geheime NAZI genootschappen tijdens de tweede wereldoorlog contact hadden met bepaalde entiteiten die hen voorzagen in geavanceerde technologie.

http://www.youtube.com/watch?v=Di610MWHAWI

Zie ook: Operation Paperclip, Het geheime ruimtevaartprogramma, Vril: the power of the coming race (boek), Nick Cook – The Hunt for Zero Point (boek), Docu v/d week #52 – Third Reich – Operation UFO, De occulte geschiedenis van het derde rijk (documentaire reeks), Docu v/d week #16 – Dark Fellowships: The Nazi Cult, Igor Witkowski over de NAZI ‘Glocke’ (interview),Joseph P. Farrell – nazi international (interviews), Joseph P. Farrell over de postterritoriale NAZI’s (interview + boeken), Dr. Joseph P. Farrell over de NAZI’s (lezing + boeken), De occulte oorsprong van de NAZI ideologie (documentaire), Operation Highjump en het dagboek van Admiraal Byrd

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Guus schreef:

  Mooi.
  Maar de waarheid is, dat de Contrareformatie alle nieuwe patenten bekijkt. Welke ze kunnen gebruiken nemen ze over, soms uitvinder vermoord. Uitvindingen die ze niet aan het daglicht willen laten komen worden gesaboteerd met hun bekende devies, het doel heiligt de middelen.

  Als Dr. Mengele, de Rooms Katholieke arts van Auswitch, na the Vatican Ratline reis MKUltra, Monarch enzomeer, technologie van buitenaardsen zou gebruiken, dan behoefde die geen medische experimenten te doen. Het is zelfs zo, dat Dr. Mengele na zijn emigreren naar Amerika, waargenomen is in Canada, VS, Argentinie, ontvoerde kinderen verkleed als buitenaardsen liet opdraven bij medische experimenten, als de betrokkenen die gemanipuleerd moest worden met LSD was gedrogeerd, meestal zonder medeweten van de gedrogeerde.

  In Nederland is deze Contrareformatie erg goed te zien in de activiteiten van het “Medisch tucht college” en de technologie van de Farmaceutische inquisitie, die al onze geneesheren en artsen manipuleert, saboteert, chanteert, omkoopt, om te bepalen wie er (nog) leeft of sterft in Nederland.
  Officieel is dit zo sinds 1827, dat werd enigszins tegengehouden in 1830, onder Koning Willem 3 werd dit weer ingesteld door de Hospitalliers.

  MAW, onze eigen geneesmiddelen zijn verboden om te gebruiken, daar voor in de plaats worden we afhankelijk gemaakt van de gifstoffen van de Farmaceutische industrie. IG Farben en Krupp werkten onder Hitler, dus samen met de papist Jozef Mengele, nu dan komen voor zover mij bekend alle produkten in onze drogisten van deze ervaren gifmengers. Normale produkten zijn soms nog te krijgen van reform winkels, maar deze middenstanders, verantwoordelijke burgers, worden waar maar mogelijk met militaire middelen neergehaald.

  Daarnaast natuurlijk ook goed zichtbaar zijn de economische sabotages, behalve mijzelf ken ik nog onlangs Francis Capelle die gesaboteerd werd door de Contrareformatie, herkenbaar aan absurde rechtsgang met schrikbarend grote regelmaat waargenomen in Nederland.
  En Micha Kat weet niet eens waar hij eigenlijk reportages over maakt, nl. de Contrareformatie met Inquisitie onder dekmantel en haar succesvolle geheimen in Nederland.

  Volledig kennis controle, wat ik meestal waarneem is censuur van de waarheid, als dat is gelukt, een propaganda verhaal.
  Met dat propaganda verhaal wordt de geheimhouding onzichtbaar gemaakt. De propaganda die ik zag over Joegoslavie was niet zozeer geloofwaardig, maar werkte wel in die zin dat mensen hier in Nederland niet begrijpen dat geheimhouding hier de belangrijkste factor was.
  Ik weet wat er geheim wordt gehouden, ik kan jullie garanderen dat Nederland niet mee had gedaan als Nederland de waarheid had geweten over Joegoslavie.

  Beetje te riskant voor mij, ik publiceer al meer dan 5 jaar de waarheid over Joegoslavie in publicaties, maakte er ook een documentaire over, maar Nederlanders zijn gewoon te dom voor wat dan ook.

  Ik zal even kijken of die Documentaire nog online is, misschien dat Vrijewereld of haar bezoekers de waarheid interessant vindt. Ik vind het gemakkelijk, vraag me af waarom ik altijd de enige moet zijn die begrijpt hoe de vork in de steel zit, naast tenc.net, vervolgens weer moordaanslagen moet overleven, maar Nederlanders begrijpen nog geen scheet.
  http://www.zie.nl/video/ingezonden/De-Geheime-Agenda-achter-Joegoslavie/
  Karremans is daar uitgelegd. Die Karremans is zo achterlijk, dat hij niet eens begrijpt wat Milosovic zegt, terwijl dat gewoon gemakkelijk is om te begrijpen, wat ik ook nog eens uitleg in die documentaire.
  Paarlen voor de Zwijnen?

  Mensen, Pamela Hemelrijk een van onze beste Journalisten is vermoord omdat ze er over publiceerde, als jullie je niet willen laten informeren, wees dan op ze minst zo braaf om die propaganda van de journaals te mijden!
  Stelletje moordenaars…

  Was Doctor Mengele een “grey”?
  Ook alle Militaire missies in Nederland, vanuit Nederlnd, zijn geheime acties waarbij de werkelijke agenda geheim wordt gehouden, een propaganda verhaaltje voor zowel het volk, als de militairen, als veel politici en andere betrokkenen met beslissende functies. Mali, Afghanistan, Irak, Libanon, waar gaan die missies werkelijk over?
  Ik weet het, maar ga dat niet vertellen tegen mensen die feiten meningenen noemen, meningen feiten, een hypopthese een theorie, een theorie noemen ze een fabel.
  Helemaal gestoord dit land.
  Theorie is een natuurwet, waarvan bewezen is dat die bestaat.

  Waarom is de sabotage op Nikolai Tesla belangrijk, als deze “Ig-NAZI-us volgelingen toch technologie van buitenaardsen zouden hebben?

  Thule en Vril als NAZI doctrine zijn voor het eerste in de maatschappij gekomen met een boek van Pauwels en Bergier getiteld, “Dageraad der Magiers”, waar dit beweerd werd over Hitler. Mooi. Maar voordat Pauwels en Bergier in de jaren 1970 dit verhaal in omloop brachten, wat daarna ondersteund werd door bijna alle Hollywood propaganda produkties, waren alle sporen rond Adolf Hitler en Benito Mussolini met de RK Kerk gewist. Deze gewiste sporen, ik zal wat schakels naar documentaires geven, misschien zit er een kandidaat tussen voor vijewereld.org

  https://www.youtube.com/channel/UC33d7RpO9Ovj0L1Yq1c7jqQ
  Meer dan 100 uitstekende documentaires op dat kanaal
  Wel een beetje belangrijk, want zijn vorige kanaal had meer dan 200 documentaires, toen het werd gecensureerd:
  https://www.youtube.com/channel/UCNhDkFVWJuKPS4Rn9UwFfJA
  John Birch Society?

  https://www.youtube.com/user/matheis/videos
  Een van de beste kanalen op dit gebied, een van de eersten die veel subcribers kreeg in 2007. Meest filmpjes op dat kanaal zijn klassiekers, er is een uitstekende documentaire met een overzicht van de achtergronden van elke moord op elke 7 vermoordde Amerikaanse presidenten.
  Kennedy, Garfield, Lincoln etc.

  Tot uw dienst.

  • Vrije Wereld schreef:

   Het doet er niet toe hoe de NAZI’s aan de technologie kwamen via Nikola Tesla’s werk of een ET/ED/CT/TT invloed, of door allebei parallel aan elkaar. Belangrijk is dat de mensen begrijpen dat ze beschikking hadden/hebben over de technologie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *