Demoralisatie door cultureel Marxisme

Ten tijde van de communistische Sovjet Unie (een creatie van agenten van de Jezuïeten orde NWO) was de KGB (sovjet inlichtingen dienst) voornamelijk bezig met psychologische oorlogsvoering/propaganda. Deze vorm van oorlogsvoering heeft jaren na val van de Sovjet Unie nog steeds grote uitwerkingen op de westerse maatschappij omdat zij voortgezet werden door communistische cellen in de westerse wereld. Zogenaamde communistische intellectuelen en politici infiltreerden de westerse maatschappij en begonnen met de ontwrichting van de westerse maatschappij.

Socialistische Partij (SP) in Nederland.

Ideologische subversie is een vorm van psychologische oorlogsvoering. Het doel van is ondermijning van de soevereiniteit van bepaalde (bevolkings-)groepen.

De 4 stappen van ideologische subversie.

De eerste stap van ideologische subversie is demoralisatie. Demoralisatie is het verwarren van de bevolking zodat ze geen onderscheid tussen goed en kwaad meer kunnen maken.

Is de bevolking psychologisch aangevallen en vervallen in moreel relativisme kan het kwaad makkelijk de macht naar zich toe trekken, aangezien de bevolking het kwaad als dusdanig niet meer kan herkennen.

It is fashionable to be tolerant — but mostly tolerant of evil — and this new code has reached the proportions of demanding intolerance of good. The wall of resistance to evil has thus been broken down and no longer affords protection to those who, persecuted by evil doers, stand in need of it.

– Edith Starr Miller, occult theocracy

Enkele voorbeelden van culturele subversie van de westerse samenleving door cultureel Marxisme met als doel het demoraliseren van de bevolking zijn:

 • Het creëren van ‘haatdelicten’ en het promoten van politieke correctheid.
 • Het seksualiseren van kinderen en de normalisatie van pedofilie.
 • De samenleving overladen met homoseksuele/’transgender’ propaganda.
 • Het dommer maken van de jeugd door slecht onderwijs.
 • Massa immigratie om de (ethno-)nationale identiteit af te breken (omvolking).
 • Het promoten van globalisme.
 • Het promoten van atheïsme en het aanvallen van christelijke waarden en spiritualiteit.
 • Het promoten van alcoholisme en het misbruik van verdovende middelen.
 • Het infiltreren en onbetrouwbaar maken van het justitieel apparaat.
 • Infiltratie en controle over de (massa-)media.
 • De afhankelijk van de staat van burgers vergroten door sociale zekerheidsprogramma’s.
 • De stelselmatige destructie van de nucleaire familie.
 • Het promoten van kindermoord (abortus).
 • Het promoten van feminisme.
 • Het promoten van postmodernisme.

(video: The Architects of Western Decline – A Study on the Frankfurt School and Cultural Marxism)

Gedachtegoederen die 50 jaar geleden breed maatschappelijk geaccepteerd werden, worden nu door velen als haatvol en discriminerend beschouwd. Terwijl compleet anti-menselijke decepties en ideologieën (zoals cultureel Marxisme) aangeprezen worden als progressief, tolerant en verlicht. Dat is de uitwerking van ideologische subversie door middel van cultureel Marxisme. Het eindresultaat is een instortende samenleving/gemeenschap/natie omdat deze niet meer in staat is zichzelf te beschermen door totale psychologische verwarring.

Ideologische subversie.

De controleurs hebben de mensen zover gekregen dat ze vrijwillig hun kinderen vermoorden, hun eigen slavernij en genocide toejuichen, en daar ook nog graag voor betalen.

Ideologische subversie in Nederland door de politieke partijen.

(Video: How Marxists took over the Netherlands | Yuri Bezmenov & ideological subversion)

(Video: Vizier op Groen Links)

Zie ook: KGB agent over hersenspoeling, Edward L. Bernays – Propaganda (boek), Tavistock institute, Yuri Bezmenov over psychologische oorlogsvoering en subversie van culturen (lezing), Docu v/d week #191 – CULTURAL MARXISM – The Corruption of America

  Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *