Docu v/d week #186 – Paedophiles in Parliament

docu

Documentaire van journaliste Sonia Poulton over de beschuldigingen van pedofilie binnen de Britse Politiek en het koningshuis.

Zie ook: Joris Demmink de pedofiel, Satanisch kindermisbruik, Ritueel kindermisbruik en kinderhandel in Nederland, Docu v/d week #164 – The Kinsey Syndrome, PizzaGate pedofilie netwerk, Docu v/d week #4 – Conspiracy Of Silence, Ritueel kindermisbruik in Hampstead, Satanisch Ritueel Misbruik in Canada (video), Docu v/d week #174 – Spies, Lords and Predators, Docu v/d week #183 – Who Will Find What The Finders Hide?

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Bernhard Schat schreef:

    Ohm namo narai !

    In het land van de vermoorde onschuld, waar wapens, drugs en kinderen soms één en dezelfde deal zijn dient zich een unieke mogelijkheid aan om ons zelf naar betere tijden te brigadieren …..

    Krijgen de puppet masters de poppetjes nu eindelijk aan het dansen?

    Hier volgt een vriendelijk verzoek van mij .
    Om niet permanent naar het computerscherm te blijven kijken ‘tot er weer eens iets gebeurd’. Maar om zoals vanouds weer eens een dagje of twee in actie te komen.
    Gedurende een periode van meer dan 40 jaar zijn er overal op de wereld onafhankelijk van elkaar diverse personen en organisaties tot vergelijkbare conclusies gekomen.
    Los van elkaar zijn verschillende initiatieven genomen door personen en organisaties die zich verzetten tegen een geïnstitutionaliseerde vorm van kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder. Zij hebben elkaar inmiddels op internet weten te vinden. Gedeeltelijk afgesproken werk.
    De afgelopen 10 jaar is er een stroom aan publicaties geweest. Het leek soms wel een estafette. Een aaneenschakeling van getuigenverklaringen en publicaties betreffende of gerelateerd met kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
    De meeste personen werden gek schertsend als complottertjes weggezet omdat men stelselmatig niet op de feiten in wilden gaan. De ene naar de andere zaak verdween zo in de doofpot en de klokkenluiders werden als criminelen of psychiatrisch patiënten gestigmatiseerd. Sommige publicaties werden al op voorhand de doofpot in gestopt [ Dr.Phil ] en personen de mond gesnoerd.
    Rond de zaak Epstein en Maxwell is de storm nu ook weer geluwd en het lijkt alsof er niets is gebeurd. Recentelijk werd Lange Frans nog onderuit gehaald wegens het uitspreken van een bedreiging.
    Vaak zijn ‘ze’ daarop uit, een belediging of een bedreiging. Nogmaals, omdat ze inhoudelijk niet op de inmiddels geleverde feiten wensen in te gaan. Gisteren nog met Farmers defence force bijvoorbeeld.
    Het gebeurt steeds vaker dat zielig of angstig huilende personen het televisiebeeld bepalen. Dat lijkt me geen goede ontwikkeling of prettig vooruitzicht…
    De Heer L.Frans wist gelukkig eindelijk het grote publiek te bereiken en daar hadden wij nu juist al zo lang op gewacht! ! Eindelijk de langverwachte doorbraak naar het grote publiek.
    Het grote taboe lijkt te zijn doorbroken en satanisch ritueel kindermisbruik is nu maatschappelijk bespreekbaar! !
    Helaas was niet iedereen daar even gelukkig mee. De critici ontzien elkaar blijkbaar niet.
    Het werd hem niet aan alle kanten in dank afgenomen. Toch stapelen de feiten zich al met al zo op. Het wordt steeds duidelijker dat er onzichtbare machten spelen die zich oppermachtig en onaantastbaar wanen.
    Machten die blijkbaar aan alle kanten hun bevoegdheden te buiten kunnen gaan en juist daardoor in vele gevallen gevrijwaard zijn van gerechtelijke vervolging.
    Een ondenkbare en uiterst onwenselijke situatie in een democratie maar helaas toch de dagelijkse realiteit. Niet alleen in Nederland maar overal op de wereld manifesteert zich dit steeds duidelijker.
    De contouren rondom een wereldwijde schimmige ondemocratische macht beginnen zich steeds duidelijker af te tekenen.
    Tot in de hoogste regionen van de wereldpolitiek worden blijkbaar nog steeds duistere zaakjes geregeld in de wandelgangen en achterkamertjes van het kinderdagverblijf.
    En dat is dan nog vriendelijk gezegd, voor zover mogelijk….
    Duizenden kinderen schijnen van de ene dag op de andere opeens van de aardbodem en zelfs uit de administratie te zijn verdwenen. Ook in ons land ! ! Het blijft gissen wat er met hen is gebeurd. .
    Het is hoognodig tijd om massaal maar eens om opheldering te vragen. De Heren moeten openheid van zaken geven.
    Zoals in het vorig millennium stukje bij beetje was afgesproken en stapsgewijs is uitgegroeid tot een wereldwijde beweging.
    De meest uiteenlopende personen en organisaties bleken op een nog nooit eerder vertoonde manier tot samenwerken bereid. Om ongewenste risicovolle administratie te mijden werd op datum afgesproken op internet.
    Zo hoeven er geen namen en adressen te worden uitgewisseld en kan er toch op afspraak worden gewerkt. Dit om de persoonlijke anonimiteit en veiligheid van de initiatiefnemers te waarborgen. Er spelen hier immers hoge machten die in menig geval niets of niemand ontziend zijn. Zij selecteren op een bepaalde vorm van psychopathie en houden zo hun kringen en rijen gesloten. Dat blijkt wel uit hun praktijken.
    Ik heb het hierbij nog steeds over kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
    Het meeste is tot noch toe dan ook zonder al te veel moeite met gesloten beurzen of met weinig financiële mogelijkheden door verschillende personen en organisaties op eigen kracht ”geregeld”.
    Dit in tegenstelling tot de daders die in vele gevallen over miljarden en hoge functies beschikken.
    Psychopaten hebben om te willen en willen om te hebben.
    Ze hadden zodoende geen rekening gehouden met het feit dat velen uit empathie tot samenwerking bereid zijn en te doen wat binnen hun mogelijkheden ligt om iets te ondernemen tegen kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
    Gewoon uit menselijke overwegingen, menigeen gesterkt door hun geloofsovertuiging. Alle gelovigen hebben problemen met satanisme en aan de hiermee verbonden praktijken.
    Velen hadden inmiddels hun afkeurende stem al laten horen. Personen en organisaties hebben zo voor een onophoudelijke stroom aan publicaties en getuigenverklaringen gezorgd.
    De afgelopen 10 jaar leek het wel een estafette van personen en organisaties die om de beurt iets van zich lieten horen. Een aaneenschakeling van publikaties en getuigenverklaringen schetste een duidelijk schrikwekkend beeld. Stukje bij beetje kregen we de puzzel compleet .
    We hebben dat nu ook van de diverse officiële kanten bevestigd gekregen. Zoals ik onder andere kan opmaken uit de oproep van Melchior Verbon.
    Hier dient zich een uitstekende gelegenheid aan om, zoals in sommige gevallen was afgesproken gezamenlijk wereldwijd een een luidende stem te laten horen tegen kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder. Wie kan daar nu iets op tegen hebben?
    Voor mensen die door omstandigheden normaal gesproken maar matig tot onderlinge samenwerking bereid zijn kan dit een bindende factor zijn zodat we gezamenlijk politieke wijzigingen en correcties kunnen afdwingen.
    Zo komt de oproep van Melchior Verbon precies op het juiste moment. Ik zie het al helemaal voor me.
    De meest uiteenlopende organisaties sluiten zich aan en dragen bij aan de mars. Op eigen initiatief ,naar eigen inzicht en goeddunken maar wel in overleg en samenspraak met de initiatiefnemer.
    In iedere provincie hoofdstad één of meerdere initiatieven lijkt mij nu in de praktijk wel haalbaar. Wereldwijd welteverstaan. Om gezamenlijk onze afschuw uit te spreken over de manier waarop de huidige elite zijn grip op de macht heeft gedaan en consolideert. Hierbij is geen revolutie of staatsgreep gewenst. Het middel kan dan wel eens erger blijken dan de kwaal.
    De bezem moet maar eens goed door de huidige overheden. Blijkbaar zitten er nu teveel foute personen op verkeerde posities. Sleutelposities.
    Verschillende personen dienen daarom uit hun functies te worden ontheven en vervangen worden door mensen met een betere staat van dienst. De voorkeur gaat hierbij uit naar de personen die in het verleden hun conclusies al hadden getrokken en waren opgestapt. Zowel bij de overheden als wel in de burgermaatschappij . Zij kunnen worden gerehabiliteerd en kunnen de vrijgekomen posities bij de overheid innemen.
    Zonder al te radicale veranderingen kunnen we zo in elk geval ons land gaan ‘herdemocratiseren’. Het huidige staatsbestel blijft dan behouden. In een democratie is iedereen immers naar behoren vertegenwoordigd.
    De vele hiërarchisch gestructureerde organisaties die ons land kent zijn op zich niet democratisch georganiseerd en dat blijkt steeds duidelijker te wringen… Als er in de top iets fout gaat…..
    Het lijkt mij voor de hand liggend dat een groot aantal personen inmiddels waren opgestapt om soortgelijke redenen. Zo verliezen we ‘de goeden’ en blijven we met ‘de slechten’ zitten . . .
    De wereld op zijn kop met name bij justitie. Hoeveel personen in ons land zijn gevrijwaard van rechtsvervolging of jurisprudentie loos juist door dit soort uiterst verwerpelijke praktijken?
    Ik heb het hierbij nog steeds over kindermisbruik en nog erger. Hooggeplaatste geestelijken, werknemers bij justitie of bij bureau jeugdzorg, vrijmetselaars en zelfs sommige maffiosi blijken merkwaardigerwijs gevrijwaard van gerechtelijke vervolging in de praktijk. Niet alleen voor maar juist door hun verwerpelijke praktijken. Een uiterst kromme situatie is zo ontstaan.
    Ik heb soms wel eens het idee dat er als vanouds nog steeds handelsbrieven , wit brieven en kaperbrieven worden uitgeschreven. In een land waar wapens drugs en kinderen soms één en dezelfde deal zijn…
    Na enig redeneren en deduceren is het analytisch voor de hand liggend dat hier hoge aardse machten in het spel zijn. Zo hoog dat de spoeling dun wordt als het om het traceren van de hoofddaders gaat.
    Er blijven nog maar een paar mogelijkheden over. Oordeel zelf aan de hand van de publicaties en getuigenverklaringen. Internet staat er inmiddels vol mee en de bewijzen stapelen zich op.
    Wordt de wereld inderdaad in een verstikkende greep gehouden door een schimmige kliek van satanisten?
    Officiële rapporten bevestigen dit. In verschillende landen wordt dit nu dan ook officieel bekend gemaakt.

    Revolutie in de polder ?

    De bedoeling is dat er dat weer een werkbare situatie ontstaat zodat we niet van de ene crisis in de andere blijven rollen Crisis drijft de prijs op maar wordt op een gegeven moment onbetaalbaar voor jan met de pet.
    Crisis op de woningmarkt drijft de huurprijs op en crisis op de arbeidsmarkt houd de lonen laag. Oliecrisis drijft de benzineprijs op en wat hebben we er aan?
    Met een vrije markteconomie heeft het volgens mij nog maar weinig te maken. Het lijkt soms meer op een gereguleerde economie met oligarchische structuren.
    De burgers beginnen te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de pers en de overheden. In België blijven veel vragen rondom de Dutroux affaire onbeantwoord en de bende van nijvel bleken rijkswachters te zijn.
    Zij kwamen in actie om een begroting naar hun hand te zetten…
    Verliesgevende transacties op de Nederlandse aandelenbeurs zijn voor rekening van het pensioenfonds. Een kwestie van gewoon even een andere datum invullen en de heren hebben op de beurs weer goede zaken gedaan. Er is niemand persoonlijk gedupeerd en er kraait geen haan naar… Zo had ik wel eens uit onbetrouwbare bron vernomen.
    Met graancirkels en Ufo’s kun je geen maatschappelijke verbetering forceren. De verhalen rondom Corona en 5g zijn moeilijk te verifiëren.
    Kindermisbruik en satanisch ritueel misbruik kan een verbindende factor zijn om wereldwijd eens schoon schip te maken. Om de criminelen die langzaam onze overheden zijn binnen geslopen van hun posities te verwijderen en te vervangen door personen die inmiddels waren ‘uitgerangeerd’. Er liggen inmiddels genoeg getuigenverklaringen en bewijzen op tafel.
    Komt allen in actie eind 2020 zoals ooit eens voorzichtig en stilletjes gepland door de wat oudere co plotters . . . .
    Niet in de laatste plaats om het leed wat de kinderen in met name de armere landen op deze manier wordt aangedaan. Laat ik dat nog even vooropstellen.
    Alleen al uit de asielzoekers kampen in nota bene ons land verdwijnen al zo’n 2000[!!] kinderen per jaar…
    Bij deze een verzoek verzoek van mijn kant om de onderlinge geschillen even aan de kant te zetten te overbruggen en tot een eensgezind initiatief te komen met als verbindende factor onze afschuw ten aanzien van pedofilie in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder. Inclusief de daaraan verbonden randverschijnselen zoals organenhandel en adrenochrome.
    Ik zou de volgende organisaties waar dan ook werkzaam in de wereld dan ook willen verzoeken om eind november 2020 naar eigen inzicht en goeddunken met een initiatief te komen om in overleg aan de oproep van Melchior Verbon eensgezind gehoor te geven.
    De volgende organisaties wil ik vragen om dit in overweging te nemen. Om gezamenlijk een vuist te maken tegen de duistere machten achter de schermen en de door satanisten geïnfiltreerde overheden
    Er dient zich hiermee namelijk een prima en lang verwachtte mogelijkheid aan !
    Willen ;
    De alternatief nieuws mensen als complottheoretici van het eerste uur en bijvoorbeeld ;
    De Werkgroep Morkhoven, Het I.T.C.C.S., Me too, Pop Muzikanten, De gele hesjes, De Boeren [Farmers defence force] , Dwaze vaders, De Motorclubs, Q annon, De Kindertelefoon, Religieuze instellingen, Wikileaks, Sociaal en maatschappelijk werkers en werksters,Terre des hommes, Black lives matter, Antifa, juristen, [ex] Politie, en andere gerelateerd of overlappende organisaties en personen het in overweging nemen?
    Om op de één of andere manier gehoor te geven en/of bij te dragen aan de oproep van Melchior Verbon ?
    Om hun adhesie te betuigen en zich te bezinnen over ondersteunende acties ?
    Het lijkt mij niet onhaalbaar om geweldloos ondersteunende acties te voeren in alle regionale hoofdsteden.
    In elke provinciehoofdstad een ondersteunende actie naar eigen inzicht en goeddunken is volgens mij nu heel goed mogelijk. Wel in goed overleg met de initiatiefnemer zodat we elkaar niet voor de voeten gaan lopen of de initiatiefnemers voor nare verrassingen komen te staat.
    Zo kunnen we misschien zonder geweld maatschappelijke en politieke verbeteringen forceren en sommige kinderen uit hun benarde posities bevrijden…
    Om gezamenlijk voor eens en voor altijd een eind te maken aan deze misstanden en de wereld weer veilig te maken voor kinderen die in de praktijk nu eenmaal weinig rechtsbescherming hebben. Met name in de zogeheten 3e wereld maar ook in de westerse wereld is kindermisbruik een wijdverbreid schrijnend fenomeen gebleken.
    Dus bij deze nogmaals mijn verzoek om de onderlinge geschillen en rivaliteit even te vergeten en te overbruggen om gezamenlijk tot een uniek wereldwijd initiatief te komen.
    Het zou na 40 jaar voor mij persoonlijk en voor vele anderen geheel boven verwachting maar wel in de lijn der bedoeling liggen.
    Ik plaats dit verzoek op eigen initiatief, naar eigen inzicht en goeddunken.
    Bedankt voor je aandacht en alvast bedankt voor de medewerking !

    De groeten
    Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
    AardbevingsGroninger
    Donder en bliksem predikant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *