De Jezuïeten orde is een militaire inlichtingendienst

“We always said in an admiring way, that the Jesuits have formed the greatest intelligence service in the world, always have.” –  Howard E. Hunt (voormalig CIA)

JESUIT CONTROL OF INTELLIGENCE AGENCIES

 

Alle landelijke inlichtingendiensten zijn masonisch georiënteerd. De Jezuïeten orde (ook wel:Sociëteit van Jezus) controleert alle grote masonische organisaties.

De inlichtingen netwerken van de Rooms-Katholieke kerk is de grootste inlichtingendienst onder controle van de jezuïeten via de SMOM (Ridders van Malta).

De Jezuïeten orde is geen religieuze orde (dekmantel) maar een militaire orde. De huidige generaal is Arturo Sosa Abascal.

Aan de linkerkant de Curia Generalizia in het door afweer geschut beschermde Borgo Santo Spirito.

curia generaliziaVia Borgo Santo Spirito, 4
C.P. 6139
00195 Roma-Prati, Italië

Het operationele hoofdkwartier van de Jezuïeten orde.

jesuit control illuminati

Het bijbehorende boek:

Burke McCarty – The Suppressed Truth about the assasination of Abraham Lincoln (1924)

Binnenkort meer…

Zie ook: De tirannie van het Vaticaan (lezing), Quotes betrekkende de Jezuïeten orde (video), Docu v/d week #112 – A Lamp In The Dark – The Untold History Of The Bible, Rene Fulop-Miller – The Power and Secret of the Jesuits (boek), De pauselijke bloedlijnen (afbeelding), Docu v/d week #92 – The Jesuits Behind the Door, De Jezuïeten en de zwarte Paus, ‘We zijn allemaal Jezuïeten’., De ridders van Malta (SMOM), De moorddadige geschiedenis van de Jezuïeten orde (video)

  Deel dit bericht:

8 reacties

 1. ludo schreef:

  Tjonge ik heb hier wel om moeten lachen zeg. Dat de J. veel aandacht geven aan studie is zeker waar. Maar ze vergelijken met een inlichtingen dienst is kolder. Ik ken een paar J. Zijn gewoon aardige kerels.

  • Vrije Wereld schreef:

   Er zullen vast ook aardige kerels rondlopen bij de CIA, AIVD, etc. Dat laat onverlet dat die organisaties inlichtingendiensten zijn. Tevens zullen leden in de lagere rangen (waar er meestal veel meer van zijn) niet gemachtigd zijn om inzicht te krijgen in de geheimen van de hoogste rangen. Dat geldt voor iedere grote hiërarchische organisatie, maar des te meer voor masonische en andere religieuze sekten. In onze .pdf Bibliotheek is een categorie toegewijd aan dit onderwerp, voor als u uitgelachen bent en wellicht wat meer wilt weten.

  • fab schreef:

   Als je alleen op basis daarvan zegt dat het wel een complottheorie moet zijn met je wel heel naïef…

  • fab schreef:

   En bovendien is er binnen dit soort organisaties altijd sprake van compartmentalization, waarbij leden uit de laagste hiërarchie niet eens inhoudelijk weten voor welke organisatie ze eigenlijk werken en wat de daadwerkelijke agenda is van de top van de organisatie.

 2. ludo schreef:

  Dat is een aanzienlijke lijst, die ga ik echt niet doorwerken. Krijg wel een beetje complot theorie gevoel. En onderzoeken deze mensen ook de positieve bijdrage die de J. geeft. Bv Pater Robert Regout. Prof Volkenkunde, heette het toen geloof ik, die in de 2 de wereld oorlog de moffen eventjes op academische wijze mede deelde dat ze in overtreding waren. Ga er maar aanstaan! Wat hebben ze die man gemarteld maar hij gaf geen krimp. Hij heeft een veel geciteerde inaugurele rede gehouden.
  In betekenis…voor hen die met bezorgdheid de toekomst tegemoet zien, moeten met inzet van al hun krachten, de waarheid blijven dienen. Wat voor ons als vruchteloos beschouwd wordt, kan voor latere generaties een rijk bezit zijn. Tjonge, zou iedere journalist eens bij stil moeten blijven staan. Ik geloof best dat als je focust op het negatieve, je ook het negatieve zult vinden. Dat geld ook voor de J., die zeker hun fouten zullen hebben. Maar ergens wordt er hier een toontje gevoerd dat ze een gevaar zouden zijn. Overigens is spionage, of inlichtingendiensten, natuurlijk altijd iets met een eigen agenda. Dat is de aard van het beestje, dat zal het ook altijd blijven. Kijk maar weer eens hoe Plasterk ermee wegkomt. Het is dus goed om kritisch te blijven, waarheid na te streven. Dat proberen jullie hier ook. Eh….net als Pater Robert Regout…

 3. ludo schreef:

  Maak een foutje met de rede van die Pater. Hij gaf aan dat een vernietigde maatschappij, de bodem kan zijn van een nieuwe en een betere.

 4. Vrije Wereld schreef:

  Voor de positieve bijdragen kan je wellicht beter kijken naar wat de Jezuïeten zelf zeggen. De bedoelingen van veel jezuïeten zullen vast goed zijn, en zo ook die van Robert Regout, maar dat zegt weinig over de eigen agenda van de top van deze organisatie. Zolang iedereen denkt dat het eigenlijk om liefdadigheid draait zorgt er voor dat lidmaatschap geen publiek of persoonlijk bezwaar vormt. Scholen opzetten in Afrika om taal- en rekenles te geven is wellicht niet zo verkeerd, maar religieuze indoctrinatie verspreiden (vnl. via ‘onderwijs’) om zo de wereld te onderwerpen aan het Vaticaan lijkt een gevaarlijke agenda, die bovendien al sinds 1540 gevoerd wordt. Of er ook echt een reëel gevaar dreigt valt nog te bezien. Dat hangt ook af van ieders bewustwording over de modus operandi van zij die hun machtige posities koste wat het kost trachten te behouden. Maar het schip is aan het zinken, of de maatschappij vernietigt zichzelf zoals u het omschrijft, en een vrije wereld is om de hoek.

 5. Gprod schreef:

  Jezuïeten hadden de eerste geheime dienst ter wereld. De “Entiteit”.
  Opgericht in 1541.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *