Vrije Wereld stemadvies

alle politieke partije worden gecontroleerd alle politici zijn crimineel

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.
-Albert Einstein

Ga niet stemmen. Alleen slaven stemmen. Als u stemt geeft u toestemming een slaaf te zijn. Als u de wilsuiting doet om geregeerd te worden zal het universum in uw wens voorzien en u tot slaaf maken.

Er valt niets te kiezen. Alle politici zijn criminelen, en medeplichtig door deelname aan politieke activiteiten onder de banier van de criminele corporatie genaamd de staat der Nederlanden N.V. (in dienst van het Vaticaan).

Wees niet medeplichtig aan het in stand houden van de criminele status quo, door deze te voeden met energie (uw stem). Negeer de pogingen van de criminelen om met u te interacteren en verdedig uzelf als ze uw natuurrechten infracteren. Als u niet in staat bent uzelf te verdedigen tegen aanranding, organiseer dan collectieve verdediging tegen de psychopaten.

niet stemmen

Als u de parasieten niet meer voedt, sterven ze vanzelf af.

Geef geen toestemming om aangerand te worden! Of hou op met klagen dat u niet vrij bent.

De keus is aan u. U heeft de vrije wil.

Zie ook: Democratie bestaat niet!, De constitutionele republiek (video)Natuurrecht VS. rechtspositivisme (DadD), U hoeft niet te protesteren, Het criminele fascistische “koningshuis”, Soevereine mens, Mary Croft over maritiem recht (interview), Slaven van het Vaticaan, U moet het zelf doen (video), ‘We zijn allemaal Jezuïeten’., The Jones Plantation

    Deel dit bericht:

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *