‘Groene energie’ is milieuonvriendelijk en inefficiënt.

‘Groene’ energie transitie is een leugen van het WEF. Het is een onbetaalbare en onhaalbare fantasie.

De communisten van het WEF (Wereld Economisch Forum) proberen de empathie van mensen tegen hen te gebruiken door te propageren dat het klimaat veranderd doordat u teveel energie gebruikt, dat de Aarde onleefbaar zal worden als u geen belasting betaald om het weer te veranderen en uw levenstandaard opoffert in naam van het milieu (god van de klimaat kerk). Ze zaaien angst en geven u de schuld van iets waarop u geen invloed heeft.

Deze klimaathysterie (angst) is totaal ongegrond. In realiteit sterven er steeds minder mensen aan natuurrampen en dat met een groeiende wereldbevolking:

Grafiek: gemiddelde aantal doden door natuurrampen per decennium.

Energie gebruik door de mensheid is geen enkel probleem. CO2 uitstoot heeft geen invloed op ons klimaat zoals door de communisten gepropagandeerd wordt. U hoeft geen energie te besparen, het is juist in het voordeel van de mensheid om meer energie te gebruiken. Meer energie omvorming bekend meer welvaart, innovatie, betere levenskwaliteit een schoner en gezonder leven en een langere levensverwachting voor de mens.

De aarde krijgt dagelijks meer energie binnen van de zon dan dat wij als mensheid per ooit zouden kunnen omvormen (gerbruiken) . Deze energie wordt omgevormd door de materie op aarde waaronder ook de mensen. Het is dus intrinsiek aan de mens dat hij (steeds meer) energie gebruikt.

Onderdeel van de falende great reset (Ook wel bekend als: Agenda 21/ Agenda 2030 sustainable development goals) is de zogenaamde energietransitie.

Deze zogenaamde transitie naar inefficiënte onbetrouwbare en netwerk afhankelijke energie bronnen (windturbines,Zonnepanelen etc.) is onderdeel van het plan van de controleurs om de 1e wereld te de-ïndustrialiseren en te depopuleren om de bevolking beter te kunnen controleren.

WEF/VN SDG communisme.

De energietransitie die aan de bevolking verkocht wordt is onrealiseerbaar. Dit weten de controleurs en doen dit bewust. Het enige waartoe het kan leiden is een inkrimping aan energie verbruik dat zal resulteren tot de de-industrialisatie van Westerse wereld met als gevolg: armoede, verval en hongersnood.

Er wordt bewust op deze energie crisis aangestuurd om de economieën van het Westen kapot te maken zodat men een excuus heeft voor het instorten van het fiat valuta systeem van de private centrale banken. Na deze gecreëerde crisis zal men proberen de mensen zo wanhopig te krijgen dat ze zich zullen binden aan een CBDC (Centrale Bank Digitale Valuta) sociaal krediet slavernij systeem.

Er zijn niet genoeg grondstoffen voor een energie transitie fantasie.

De grondstofwinning en mijncapaciteit op aarde is niet genoeg voor een “energie transitie”.

(Video: Mark Mills: The energy transition delusion: inescapable mineral realities – YouTube)

‘Groene energie’ technologie is een milieuonvriendelijke niet duurzame farce!

Zonnepanelen kosten meer energie om te maken dan dat ze ooit zullen opleveren. Ze hebben een extreem laag rendement en met de komende ijstijd zal er nog minder zon instraling zijn.

Tevens zijn Zonnepanelen niet te recyclen en verontreinigen bij afdanking de bodem. Als u elektriciteit teruglevert aan het energienetwerk krijgt u een schamel bedrag.

Zonnepanelen: een domme investering.
Windturbines zijn zeer inefficiënt vergeleken met kernenergie.

Windturbines om windenergie op te wekken zijn vogeldoders, zeer inefficiënt, lekken giftige stoffen, zijn lelijk in het landschap, geven geluidsoverlast en gezondheidsklachten door de trillingen. De energie die opgaat aan de constructie van een windtoren zal nooit opgeleverd worden door de windturbine om vervolgens afgedankt te worden in een vuilnisbult (want niet her te gebruiken).

Afgedankte niet recyclebare wieken van windmolens.

Elektrische batterij auto’s zijn bijzonder milieu onvriendelijk en verbruiken 400% meer grondstoffen in de constructie dan een automobiel met een benzine motor. De elektromagnetische straling van de grote batterij is ook erg ongezond voor de mensen in de auto. Afgezien dat het opladen uren kan duren en zeer duur is.

De waanzin van elektrisch rijden.

De Waterpomp is een grote vervuiler van het grondwater en een zeer dure en inefficiënte technologie.

Olie en gas met kernenergie zijn de enige optie (afgezien van een totale vrijgave van nulpunt energie) voor het voortbestaan van de mensheid die een grotere energie behoefte heeft dan ‘groene energie’ ooit zal kunnen produceren. De enige reden dat groene technologie op grote schaal gebruikt wordt is door subsidies want economisch zijn ze totaal onrendabel. Het is een grote fraude!

Lithium mijn voor de productie van batterijen in Chili.

Wil de Westerse wereld overleven dient het te concentreren op energie winning uit diesel en andere petroleum producten. Of de nulpunt energie bevrijden uit de handen van de controleurs. De komende ijstijd zal de illusie van ‘global warming’, de great reset en haar ‘groene’ energie transitie verbrijzelen.

Zie ook: Sinterklaas bestaat niet, Strepen aan de hemel (chemtrails), George Soros NWO agent, Demoralisatie door cultureel Marxisme, Agenda 21, Docu v/d week #192 – unsustainable – The UN’s agenda for World Domination, Covid-19 maatregelen en “the Great Reset” agenda

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *