Trevor Paglen laat de geheime regering zien (presentatie)

Een presentatie van kunstenaar Trevor Paglen over het zien van de geheime regering, genaamd Seeing The Secret State: Six Landscapes. Aan de hand van zijn onderzoek naar zogenaamde extrordinary rendition flights (ontvoeringen door geheime diensten) legt hij uit hoe met behulp van publieke documenten de structuren van geheime operaties blootgelegd kunnen worden. Tevens heeft hij foto’s gemaakt van spionage satellieten, black projects patches en geheime basissen.

https://www.youtube.com/watch?v=HTVgPw7TR_k

Zie ook: Black projects patches (afbeeldingen), Voormalig NRO/USAF agent over het geheime ruimtevaartprogramma, William Pawelec over ‘black projects’ (interview), Het geheime ruimtevaartprogramma, Docu v/d week #90 – Counter Intelligence, De interconnecties van de ‘black projects’ (afbeelding)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *