Spaanse ‘koning’ Juan Carlos neemt afstand van zijn troon

juan carlos jesuit scum

Zieke oude man Juan Carlos Alfonso Víctor María de Borbón y Borbón-Dos Sicilias heeft zijn abdicatie bekend gemaakt. Juan Carlos (‘koning van Jeruzalem’) is lid van de criminele de Bourbon familie, een ridder van Malta en hooggeplaatst binnen de hiërarchie van de criminele Jezuïeten orde.

Zie ook: Zwarte paus Adolfo Nicolás Pachon treedt af, De pauselijke bloedlijnen (afbeelding),Kardinaal Tarcisio Bertone biedt ontslag aan, Boodschap aan de controleurs, Wat te doen met de criminelen? (dAdD)

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Guus schreef:

  “criminele”, het woord twee maal gebruikt.

  Het is niet persoonlijk Vrije Wereld, ik zie dit woord door ontzettend veel Nederlanders op veel berichten gebruiken. Maar het is geen Nederlands, het is Latijn. Ook het begrip bestaat niet in het Nederlands, maar een boef is iemand die steelt en een moordenaar is iemand die moord.
  Wat is de voertaal van de Jezuieten?
  Latijn.

  Mensen criminelen noemen verondersteld een justitie systeem waarvan men gelooft dat het is opgezet om iets aan de maatschappelijk ziekte “criminaliteit” te doen. Dit rechtvaardigt het geweldsmonopolite van de contrareformatie, de oorzaak van de slavernij door indoctrinatie. Dat laatste is ook een Latijns woord overigens, manipulatie is misschien iets duidelijker, maar mindcontrol is weer Engels. Geestbeheersing, maar dan bij een ander?

  Ja, inderdaad, “crimineel” is propaganda die niet gemakkelijk te ontleden is.
  Ik gebruik daar voor een etymologosche truc: Als het niet in de Staten Vertaling staat, wat de standaard is van de Nederlndse Taal, het is bovendien Latijn, dan is dat een aanwijzing dat het propaganda kan zijn.
  Maar Willem de Zwijger was toch een crimineel?
  Hmmm.

  Jezus Christus was een crimineel en Oslam Bin Laden was een “terrorist”.

  Waarom dit gezeik?
  Omdat men met deze middelen de Jezuieten er niet onder krijgt, daarom. Als burgers praten over “criminelen”, of “theorieen”, dan weet men dat een feilbaar mens interessant probeert te doen, maar daar vervolgens in faalt, niets nieuws. Het woord theorie betekend bewezen wetenschappelijke hypothese, fout gebruik van dit woord verondersteld achterlijkheid. Maar veel Jezuieten zijn ook onderwijzers, die vooral ook ervaring hebben met talen. Het onderwijs maakt mensen behalve onderwezen, ook dommer, sinds Edward Berneys wordt taalkennis zelfs een noodzaak voor mogelijke manipulatie, de meeste indoctrinatie gebeurd door de texten bij de examens van het middelbaar onderwijs.

  Een film over de Jezuieten is Shogun, waar de Jezuiet als hoofdrolspeler alle macht heeft over de Japanse politiek, omdat hij de enige Europeaan is die Japans spreekt. Hij moet vertalen, waarbij hij dan “fouten” maakt. Zoals in de telefoontaps van Baybasin. De tolk is zo de machtigste partij in een diplomatieke gebeurtenis, waarbij onschuldige mensen achter de tralies verdwijnen.

  Jezuieten zijn soldaten.
  Zijn soldaten criminelen?
  Soldaten uit een buitenlandse vijandelijke natie.
  Zijn soldaten van een vijandelijke buitenlandse natie in ons land criminelen?

  De hoofdstad van ELKE Katholiek is het Vaticaan, niet Amsterdam.
  Is een Katholieke politicus een landverrader, terwijl hij trouw is aan het Vaticaan, terwijl hij Nederland verraad?

  Dus we verliezen door achterlijkheid.
  Beschaving is hier de weg naar de overwinning.

  • Vrije Wereld schreef:

   De vrije wereld definitie van ‘crimineel’ is: eenieder die natuurrechten infracteert van anderen, zonder dat het om noodweer gaat (ter bescherming van infractie(s) op eigen natuurrecht(en)).

   Zijn soldaten criminelen?

   Neen, zolang ze niet het natuurrecht van anderen infracteren.
   Dus soldaten die het eigen grondgebied verdedigen zijn niet crimineel.
   Bezetters zijn wel crimineel.

   Elke politicus (die de kroon/Vaticaan dient) is een landverrader. Elke politicus dus.

   Leuk boek/miniserie: Shogun.

   Voor zover wij weten was ‘Jezus Christus’ geen crimineel.

   P.S. (weer Latijn) We kunnen niets persoonlijk opvatten want ‘Vrije Wereld’ is geen persoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *