Docu v/d week #43 – Shots In The Dark: Silence on Vaccine

docu van de week
Documentaire over de gevaren van vaccinaties. Hoewel de vele vaccinaties die baby’s en jonge kinderen krijgen wellicht enkele infecties voorkomen, laat wetenschappelijk onderzoek zien dat zij leiden tot neurologische stoornissen, verminderde auto-immuun functies en andere (chronische) ziektes. In sommige vaccinaties zitten lood en kwik, enkele zeer giftige elementen die vooral niet direct in de bloedsomloop moeten worden gebracht. Deze problemen blijven controversieel en weinig onderzocht, terwijl de farmaceutische industrie hevig lobbyt voor het invoeren van meer en verplichte vaccinaties. Steeds meer wetenschappers komen er achter dat vaccinaties gevaarlijk zijn voor de gezondheid, maar vinden veel weerstand bij het bekendmaken hiervan.

Zie ook: De “softkill” methode, Docu v/d week #104 – Vaccination: The Hidden Truth

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *