De toekomst is nu

De ruim 60 jaar durende doofpot betrekkende vrije energie en anti-zwaartekracht technologie heeft het gemaakt dat we in onze ontwikkeling als maatschappij ver achter lopen op: dat wat al had moeten zijn, was deze doofpot niet geweest. Namelijk een vrije energie maatschappij met eindeloze mogelijkheden.

startrek pad(U ziet het op ‘star trek’ en 15 jaar later heeft u het in uw hand. Wat is er nog meer aan revolutionaire technologie NU beschikbaar binnen de geheime militaire projecten?)

Science fiction is niet langer science fiction. Alles wat men in fictie zoals “Star Trek” ziet is al operationeel in de black projects in ondergrondse bunkers verstopt.

Alleen omdat deze vrije energie technologie niet openlijk toegankelijk is voor u op dit moment, betekent niet dat u nog langer met dit feit genoegen dient te nemen. Al deze technologie zal bijdragen om de mensheid te bevrijden van de slavernij van schaarste.

Waarom zou u nog betalen voor energie als we als mensheid zijnde al over technologie beschikken die oneindig schone energie kan opwekken? We weten dat de technologie bestaat. Waarom mag u daar niet van profiteren? Omdat u dan niet afhankelijk bent! Als u afhankelijk gehouden wordt zult u altijd weer naar de meester terugkeren. Daarom zullen de controleurs er alles aan doen om deze technologische kennis voor zich te behouden.

Waarom nog in onvrijheid leven als de mogelijkheden bestaan om vrij te zijn?

Waarom blijft u nog opereren in de illusie als u weet dat het een illusie is?

De sleutelwoorden zijn: cognitieve dissonantie

Zie ook:  geheime ruimtevaartprogramma’s, De logica van wijsheid (dAdD)

en Bent u er klaar voor?

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *