Docu v/d week #138 – Uroko

documentaire van de week

Uroko is een poging om punten te verbinden tussen oorlog, bankiers, geheime genootschappen en de nieuwe wereld orde. Een documentaire over de geschiedenis van machtsverhoudingen tussen enkele rijke families en genootschappen sinds de middeleeuwen.

Zie ook: Alle oorlogen zijn veroorzaakt door bankiers (video), De Rothschild familie (video)James Perloff – The Shadows of Power (lezing + boek), The House of Rothschild: The Money’s Prophets (documentaire), The Creature from Jekyll Island (federal reserve), Andrew Hitchcock – The Synagogue of Satan (video + boek)Docu v/d week #122 – The LightbringersDocu v/d week #126 – The Capitalist ConspiracyDocu v/d week #7 – The CIA and the Nazi’s, Docu v/d week #123 – Rule from the Shadows, Docu v/d week #90 – Counter Intelligence

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *