The Challenge of Rudolf Steiner (documentaire)

Rudolf Steiner

Documentaire van Jonathan Stedall over het leven van Rudolf Steiner. Steiner was zijn tijd ver vooruit, en heeft enkele bewegingen gesticht zoals biodynamische agricultuuren antroposofie in het begin van de 20e eeuw. Steiner kwam tot de conclusie dat de Westerse beschaving zichzelf en zijn leefmilieu zou vernietigen als zij geen objectief begrip omarmt voor de spirituele wereld en de relatie met de fysieke wereld. Steiner’s spirituele wetenschappelijke methoden en inzichten hebben geleid tot praktische holistische innovaties op diverse gebieden, waaronder onderwijs, medicijnen, psychologie en agricultuur. Voor Rudolf Steiner zijn vragen als “wat zijn wij” en “wat zouden wij kunnen worden” essentieel voor bewustzijnsontwikkeling en vooruitgang.

Zie ook: The Karma of Untruthfulness (documentaire)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *