Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Guus schreef:

  Aan het begin en aan het einde zegt ie dat ie geen rascist is, maar 3/4 van de toespraak is rascistisch en niet realistisch. De ene leugen na de andere leugen, moeten zwarten in Nederland meer betalen voor voedsel dan blanken?

  De Kongo was een Belgische onderneming, de Kongolezen die gemarteld werden door de Belgische Zwarte adel kregen dezelfde behandeling als Blanken hier in Europa krijgen van de zwarte adel waar de Belgische Monarchie toe behoort.
  http://www.illuminati-news.com/0/snuff2.htm
  https://web.archive.org/web/20140327095626/https://wikispooks.com/ISGP/dutroux/Belgian_X_dossiers_of_the_Dutroux_affair.htm
  https://www.youtube.com/watch?v=KsEUca2Mul8

  Slavernij is er nog steeds in Afrika, maar in Europa is het officieel verboden gemaakt door de blanken. En de meeste slaven in Europa zijn blank, kijk maar een wat voor mensen als sexslaaf werken in de porno industrie.

  De KuKlux Clan is geen Blanke ondernemening, maar een Rooms Katholieke onderneming. KKK is opgezet door de Vrijmetselaarsleider Albert Pike, die ook donaties aan Rooms Katholieke Kerken schonk. De outfit van de Kukluxklan komt van spaanse Rooms Katholieke processies.
  http://cdn.roughguides.com/wp-content/uploads/2012/10/127388148-1680×1050.jpg

  Ook Islam is opgezet door de RKKerk, vadaar dat MalcolmX zo’n hypocriet is. Althans zo komt zijn voordracht op mij over, want ontkennen dat je rascist bent, dan een uur lang rasciscistische propaganda vertellen, daarna weer vertellen dat je geen racsist bent, dat is ongeveer de definitie van een hypocriet.

  Aaron Swartz was een Jood en een eerlijke intelligente kerel, wordt vermoord, maar de moord wordt een zelfmoord genoemd. Maar Malcolm X is half blank en half zwart, zijn moord is een enorme show, net zoals bij John F Kennedy, om van hem een martelaar te maken voor hetgeen wat mensen geloven.

  Ik heb verder geen hekel aan Malcolm X, van mij had hij mogen blijven leven, dan was er tenminste een eerlijke intellectuele aanpak mogelijk geweest van de leugens die hij geloofde en vertelde.

  De waarheid is dit:
  Afrikaanse slaven zijn bevrijd door Nederlandse zeelieden, door deze slaven te kopen en dan te helpen vluchten naar Amerika, om daar vrije mensen te worden.

  De leugens worden steeds maar herhaald. Tsja. Maar ook al herhaalt men een leugen een ziljoen maal, en 99,999% van de wereld bevolking gelooft de leugen, het blijft nog steeds een leugen, het wordt nooit waarheid.

  MalcolmX was geen zwarte man, maar was zelf een blanke, met nog wat zwart bloed ook. Croatische strop—–das, loyaal aan Lodewijk de 14de dus, een lid van de Ustashi.

  Het is vreemd dat mensen de inhoud van zijn vertelsels waarderen.
  Want het is een herhalen van leugens. Zwarte mensen in Amerika kunnen bewust worden van hun identiteit, als ze beseffen dat ze slaven waren in Afrika, maar nu vrije mensen, omdat de Blanken en bevrijdt hebben.

  En in Nederland is iedereen die ik ken ook met die leugens bezig.
  Bekeerd u mensen, u bent vele malen erger dan wie u ook beschuldigt van wat dan ook.
  En ik ben geen schrijver, ik ben een eerlijk man.
  De andere mannen zijn oneerlijke mannen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *