Antropomorfe klimaatverandering bestaat niet

Antropomorfe klimaatverandering bestaat niet!

Het klimaat is constant in verandering. De mens heeft hierop nauwelijks tot geen invloed. Ons klimaat wordt gedomineerd door onze Zon. Periodes van meer of minder Zon instraling bepalen het klimaat op Aarde en in ons zonnestelsel.

Het is nog nooit aangetoond dat menselijke CO₂ enig effect heeft op ons klimaat. De data waarop de aardopwarming hypothese gebaseerd is werd bewust vervalst door het IPCC in opdracht van de controleurs en gepromoot door criminelen zoals Al Gore.

Omdat de aarde niet opwarmt maar richting een kleine ijstijd beweegt werd global warming propaganda omgedoopt tot climatechange (klimaatverandering) propaganda.

De bevolking is gehersenspoeld om te denken dat zij klimaatverandering veroorzaken en dat dit een negatieve uitwerking heeft op ons klimaat.

De Global warming hoax is er op gericht om wereldwijde belasting op CO₂ uitstoot te heffen. Het is de Nieuwe Wereld orde belasting.

(Video:’Er is geen bewijs dat toename CO2 oorzaak is van opwarming.’ Een gesprek met Ferdinand Meeus)

Documentaire The Great Global Warming Swindle over de global warming hoax:

Binnenkort meer…

Zie ook: Sinterklaas bestaat niet, Strepen aan de hemel (chemtrails), George Soros NWO agent, Demoralisatie door cultureel Marxisme, Agenda 21

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *