Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Geus schreef:

  Zag ik, ook al is die 3 uur lang.
  Ik vond het de moeite waard.
  Elke minuut in de film is vol met nieuwe resultaten van onderzoek.

  Tip is misschien om een kladblok of grabber bij de hand te hebben, want veel van de beschreven zaken zijn klassiek, er wordt ook aan gerefereerd door belangrijke intellectuelen uit de laatste 6 eeuwen.

  De bewijzen zijn niet te ontkennen. Feiten gaan voorbij in de film, het laat weinig aan de verbeelding over zoals andere documentaires over het onderwerp van hedendaagse samenzweringen uit de politiek, wetenschap en ideologie/spionage.

  Het gevolg van de informatie in Nederland is erg leuk, want je gaat zaken begrijpen waar professionele publicisten geen touw aan vast kunnen knopen, dankzij de kennis uit bovenstaande documentaire. Ik bedoel, het is relevanter dan informatie over Tavistok en niet alternatief of te relateren aan enige zuil. In wezen is het de oorzaak van de verzuiling. De Nederlandse verzuiling heeft tot doel de waarheid te ontkennen en mensen in een zuil te plaatsen in de verschillende vermoedens van de feitelijke achtergronden. Katholicisme is zelf ook zo verzuild, er zijn linkse en rechtse katholieken, deze worden aan beide zijden van het politieke spectrum gebruikt om te infiltreren. Minister Timmermans bijvoorbeeld is Rooms Katholiek, mogelijk zelfs priester, maar is een PvdA politicus. Links dus.

  Maar dat hoef ik allemaal niet uit te leggen.
  Ik meen dat bezoekers hier inmiddels wel door de rookgordijnen van Rooms Katholieke afleidingstechnieken kunnen kijken. Het woord Rookgordijnen vertaalde ik van een boek van Jack Chick over dit onderwerp, dat ik las in een dag, nadat iemand mij dat aanraadde, misschien dat er andere mensen zijn die het ook een erg leuk boek vinden.
  Rookgordijnen door Jack Chick (Engels)
  http://www.chick.com/reading/books/153/153cont.asp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *