Docu v/d week #155 – Hitlers Krieg? – Was Guido Knopp verschweigt!

documentaire van de week

Documentaire uit Duitsland over de toedracht van de Tweede Wereldoorlog vanuit Duits perspectief. De orginele titel refereert naar Guido Knopp, een Duitse gecontroleerde journalist van de Bertelsmann groep (de grootste producent van Nazi propaganda ten tijde van de Tweede Wereldoorlog), die veel disinfo-rapportages heeft gemaakt over het onderwerp.

De documentaire belicht met name de veranderingen in diplomatieke en militaire houdingen van o.a. Duitsland, Rusland, Engeland en Frankrijk, vanaf na de Eerste Wereldoorlog tot het einde van de Tweede Wereldoorlog. Hoewel het niet te ontkennen valt dat Hitler zelf ook een oorlogsmisdadiger was, wordt het in de documentaire duidelijk dat Hitler niet de enige was die op oorlog aanspoorde. Diverse verdragen werden gesloten om algemene ontwapening te bereiken (verdragen van Versailles en Locarno, en de League of Nations), maar nadat Duitsland zich aan de afspraken hield bleven de “geallieerden” hun grote militaire machten onderhouden en moderniseren. Hitler besloot om het Duitse leger weer op te bouwen, en wilde hereniging van Duitssprekende volken rondom Duitsland, beginnende met het Rijnland, Oostenrijk en het Sudetenland.

Er worden drie redenen genoemd voor Hitler’s oorlog tegen Polen, welke ertoe leidde dat Engeland en Frankrijk de oorlog verklaarde aan Duitsland. De eerste is dat Polen de strategisch gelegen stadstaat Danzig in West-Pruisen wilde controleren, terwijl de meerderheid van de inwoners Duitsgezind was. West-Pruisen was in het verdrag van Versailles aan Polen was toegekend, waardoor het Duitse Oost-Pruisen was afgesloten van Duitsland. De tweede reden is dat Polen het Duitse treinverkeer door West-Pruisen bemoeilijkte, waardoor Oost-Pruisen geïsoleerd raakte. Engeland en Frankrijk hadden militaire ondersteuning aangeboden aan Polen als het conflict rond Danzig en West-Pruisen op oorlog zou uitlopen. Onderhandelingen hierover strandden, waarna etnische Duitsers in Polen op zeer gewelddadige wijze werden ontheemd naar vluchtenlingenkampen in aan Polen grenzend Duits gebied. Deze situatie was de derde reden waardoor Hitler gedwongen was actie te ondernemen. Nadat Hitler een non-agressie verdrag met Stalin sloot, initieerde hij voor de laatste keer onderhandelingen om oorlog te kunnen voorkomen en toch tot een resolutie te komen over noordelijk West-Pruisen. De Britse overheid adviseerde Polen echter om geen concessies te doen, en liet zo de onderhandelingen misgaan.

Duitsland viel Polen binnen, Engeland en Frankrijk verklaarde Duitsland twee dagen later de oorlog. Churchill, die al meermaals publiekelijk had aangegeven Duitsland te willen aanvallen (zo zei hij in 1936 bijvoorbeeld op de radio: “We will force this war upon Hitler, if he wants it or not”), werd meteen lid van het Britse oorlogskabinet. Engeland begon met het bombarderen van Duitse havensteden. Duitsland en Engeland voerden oorlog op de Noordzee terwijl Engelse en Franse troepen verzamelden bij de Duitse grens. Toen de Duitse invasie van Polen in volle gang was viel ook Rusland Polen binnen, en verdeelden zij het land onder elkaar. Hoewel Engeland en Frankrijk dreigden met oorlog tegen Rusland als deze zich niet terugtrok uit Polen hielden zij in het geheim onderhandelingen met Rusland om samen te spannen tegen Duitsland. Na de capitulatie van Polen stelde Hitler voor om zich terug te trekken uit Polen, behalve uit Danzig en het noorden van West-Pruisen, om verdere oorlog te voorkomen. Engeland en Frankrijk weigerden echter dit compromis te sluiten en lieten de oorlog doorgaan. Nadat Engeland de slag om Noorwegen verloor tegen Duitsland trad de minder oorlogswellustige Chamberlain als minister-president af, en volgde Churchill hem op.

De controleurs in Europa wilde per se dat deze oorlog er zou komen. Zij hebben Churchill en Stalin en Hitler allemaal gebruikt om deze oorlog in gang te zetten. Die hebben op hun beurt de mensen voorgelogen over de ware intenties van hun daden. Nog altijd staan er gemanipuleerde verhalen hierover in de geschiedenisboeken die men op school te lezen krijgt. De onderstaande documentaire is absoluut niet het hele verhaal, maar het vult wel een aantal gaten die de geschiedenisboeken open laten.

https://www.youtube.com/watch?v=7mA0kk29DBA

Zie ook: Alle oorlogen zijn veroorzaakt door bankiers (video), De occulte geschiedenis van het derde rijk (documentaire reeks), Antony C. Sutton over de financiers van de Nazi’s en de Russische revolutie (interview + boeken), Docu v/d week #16 – Dark Fellowships: The Nazi Cult, De Jezuïeten en de zwarte Paus, De tyrannie van het Vaticaan (lezing)

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Nexus schreef:

  Goed artikel. Ik krijg dagelijks mail van Tomato Bubble waarin deze thema’s regelmatig voorbij komen. Misschien iets om eens in te gaan speuren, zeer interessante en bewust achtergehouden info over WO2, de rol van Hitler en kompanen en de geallieerden. Zoals gebruikelijk is meer dan de helft van de geschiedenis over deze oorlog gelogen of verdraaid in het voordeel van de goedzakken, de geallieerden. http://www.tomatobubble.com/worldwarii.html

  Groet,

  Nexus

 2. HET_SYSTEEM schreef:

  “De controleurs”, dat zijn aldus mijn vruchten naar de zoektocht van de achtergronden toch de romanistische legioenen. Zoals terecht op deze website ook elders is gepubliceerd, de Jezuieten Orde als intellectuale bagage en moorden en terroristische aanslagen, de Katholieke kruisvaarders ordes zoals de Maltezer Ridders, Kruisridders, Hospitaliers, Johanieter Orde etc. Er is een lijst van 276 van deze ordes op Vatican assassins…
  http://www.vaticanassassinsarchive.com/order_of_constantine.htm voor het geld. Ik heb na lezen van die lijst van romanistische legioenen, sommigen daarvan erg groot, nog ordes tegen gekomen die niet op die lijst staan. De lijst is dus niet volledig, maar gaat ondanks dat al over legers met miljoenen soldaten er in.

  Rotschild familie werkt al sinds de 17de eeuw voor het Vaticaan.
  Aanvankelijk als dekmantel voor Katholieke economische bemoeienis in Protestant Engeland, sinds de 19de eeuw als bredere dekmantel voor Rooms Katholieke inversteringen met Joden als de daders van wat de Katholieken uitspoken.

  Alberto Rivera werkte als Jezuiet aan het Blauwe Leger, Leger van Maria en nog enkele leken organisaties. Katholieke Actie. In mijn Katholieke familie, zijn alle actieve Katholieke mannen lid van een Ridder Orde. Hun baan in het grotere geheel kennen zelf niet, de Katholieken weten niet waarvoor ze worden gebruikt, maar het zijn allemaal pionnen van Rome, waarbij andere schaakstukken enz. Mijn vader werkte aan het voedsel monopolie voor het Vaticaan, dus ik mocht zijn slagerij niet overnemen omdat ik Protestant ben. Protestanten mogen geen voedsel bereiden in Nederland.

  Nexus komt ook uit een Katholieke achtergrond, dus als hij niet gaat lekken zoals ik, waarschuw ik ervoor dat ik hem wantrouw. De Katholieken zijn de top van de piramide, de oog in een driehioek op de top daar van is te vinden in elke romanistische kathedraal. Katholieken die hun kennis van een en ander niet gebruiken om levens te redden van Nederlandse Joden en Calvinsten, die beschouw ik als colaborateurs van de romanistische antichrist.
  Praten Nexus, jij weet veel meer dan die Calvinisten en Joden in het noorden!

  Maar goed, ik begrijp dat jullie minder lang met dit onderzoek bezig zijn dan ik.
  Je zal moeten controleren wat ik zeg, voordat je er wat van overneemt.
  Dat onderzoek naar de Jezuieten vond ik altijd wel erg leuk, omdat dan alle puzzelstukjes in elkaar vallen, alle corruptie is er mee te verklaren. Medische corruptie is geen medische fouten, maar professionele medische inquisitie met medische foutjes en medische absurde dwaasheid als dekmantel. Liegende politici zijn lid van een ridderorde van het Vaticaan, of worden gechanteerd met ondermeer pedofilie, maar ook vreemdgaan met meer volwassen prostituees van de geheime dienst. In een show van Freek de Jonge zag ik een bografische ervaring van dergelijke Katholieke hoeren, want zijn vader was protestantse predikant, dus werd Freek de Jonge kaltgesteld als predikant door hem sex te laten hebben, voordat hij het huwelijk in ging met een edele Joodse schone. De Calvinisten waren toen blijkbaar al erg paaps, want als je sex had voordat je ter huwelijk ging, kon je geen predikant meer worden. LoL, de priesters van de RK Kerk neuken zoveel vrouwen in de parochie als ze willen, de lul van God en de sperma van de Heere (een citaat van een vaak verkrachtte slotnon).
  http://www.youtube.com/watch?v=a6yDuxzjpxE

  Beetje off topic, ik wilde reageren op dit artikel, want er staan leugens die mij ook op school werden geleerd in Nederland. Deze leugen is, dat Duitsland Polen binnen gevallen zou zijn. Dit is volstrekt niet waar. De Sovjet Unie en Duitsland, tenminste de pionnen die daar de macht hadden, verdeelden Polen in 2 ongeveer even grote delen. Hitler en Stalin hadden al jaren lang een pact, onlangs hoorde ik zelfs berichten waarin beweerd werd, dat ze elkaar al kenden voordat ze dictator waren. Ik meen dat Hitler pas in 1941 de oorlog verklaarde aan de Russen, het doel van die oorlog was het uitmoorden van Joden, Pruisische Protestanten en Russisch Orthodoxe Russen.
  Nexus weet dit, spreek hem daar op aan zoals ik dat doe!

  Nou, in ieder geval, onderzoekers van de Jezuieten matrix van kennis, noemen de 1e en 2e Wereld Oorlog slechts 1 Oorlog, de Tweede Dertig Jarige Oorlog, welke dan refereert aan de Eerste Dertigjarige Oorlog (1618-1648). Het lijkt me wel terecht, maar ik heb te weinig kennis om dit helemaal te bewijzen, al ik mij terecht op school verteld dat de Tweede Wereld Oorlog voortkwam uit het Verdrag van Versailles (1919). In mijn onderzoek naar de waarheid achter de leugens, kwam ik terecht op Tweede Oorlog ontkenning, maar beschuldiging van Europa van Holocaustontkenning op Protestanten en Russische Orthodoxe Christenen. Vooralsnog is dit geen onzin, vooral de genocide op Russisch Othodoxe Christenen gedurende 1940-1945 is uitstekend gedocumenteerd door Avro manhattan ten aanzien van de strijd van de Partizanen zoals Karate Bob.
  http://www.reformation.org/holocaus.html

  Mijn conclusie van ontmantelen van leugens over die periode, is dat de periode 1914-1945 een Holocaust was, maar geen oorlog. Oorlog was het propaganda praatje. Om dat te begrijpen, tijdens de 80-jarige oorlog had Nederland een Gouden Eeuw, maar tijdens de Tweede Dertig-jarige Oorlog had Nederland een Hongerwinter. Iets klopt daar dan niet, maar het wordt nog wel wat gecompliceerder, als je weet dat elke paus sinds 1565 heeft gezworen het Concilie van Trente in ere te houden. Dat betekend, dat de 80-jarige oorlog nooit is gestopt, want het Vaticaan is nooit gestopt met de genocide op ALLE protestanten in Europa. En dat is ze goeddeels gelukt in 1945. Dit geheim houden is ernstige Holocaust ontkenning.
  Begrijp je nu waarom Sir Thomas More Heilig verklaard werd in 1935.
  Dipe dropevig dit, want Sir Thomas More is de basis van het communisme van de Sovjet Unie, hij werd daar gedoceerd als propaganda op de middelbare scholen. Hier wat informatie over die misdadige sint:
  http://www.spirituallysmart.com/redmasspics.html

  Als ik als Calvinist zeg dat Zondag niet in de Bijbel staat, met de kennis dat in de 80-jarige “oorlog” de Sabbath werd onderhouden door dit land, dan vraag ik me af of er nog een tweede Calvinist in dit land is te vinden! Jan Peter Balkenende is een Zondagspapist, Marc Rutte volgens mij een Jezuiet, waar zijn die Calvinisten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *