Docu v/d week #161 – Hellstorm

documentaire van de week

Documentaire door Kyle Hunt over de genocide van het Duitse volk tijdens en na de tweede wereld oorlog door Sovjet en geallieerde troepen.

https://www.youtube.com/watch?v=qkQ6J5F01Do

Mirror link: https://archive.org/embed/HellstormTheRealGenocideOfNaziGermanyDocumentaryWSubtitles_201511

Het bijbehorende boek als .pdf: Thomas Goodrich – Hellstorm

Zie ook: Alle oorlogen zijn veroorzaakt door bankiers (video), Docu v/d week #155 – Hitlers Krieg? – Was Guido Knopp verschweigt!

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Geus schreef:

  Hoewel het een goede doc is, want het nodigt uit om anders naar WO2 te kijken, wordt er veel informatie weggelaten en vervangen door de schuld te leggen voor genocide op een deel van het Cuitse volk door de Joden. Ook liegt de documentaire over een opkomend communisme en anarchisme in de periode vlak na de Tweede Wereld Oorlog. Ik zou deze documentaire een propaganda productie noemen, want niets over de werkelijke achtergronden van een en ander worden gelekt, het roept slechts op tot Jodenhaat. De documentaire is dus in geen enkele manier objectief.

  De moorden in Pruisen door de Sovjet leger zijn uitstekend gedocumenteerd in andere bronnen.
  Echter, dat Oost Duitsland in wezen Pruisen is, dat houdt deze documentaire opzettelijk geheim.
  Het theater dat de inquisitie toedekte dat men de Tweede Wereld Oorlog noemt, was ontworpen door Wladimir Ledicowsky. Een Bron:
  http://continuingcounterreformation.blogspot.nl/2009/07/wlodimir-ledochowski-kulturkampf_17.html
  Dit was het antwoord van de Jezuïeten op de Kulturkampf, een politiek uitgevoerd onder Kanselier Bismarck in de 19de eeuw. Pruisen had eind 18de eeuw Nederland militair ondersteund tegen een invasie van Frankrijk, maar met de Kulturkampf weden er jaarlijks razzia’s gehouden in alle Katholieke kloosters in Pruisen, om te controleren of er gemarteld werd, of dat er wapens verborgen waren. De Katholieke Kerk nam wraak, maar trachtte ook de geest van Pruisen uit te moorden, omdat Pruisen Protestant was en een obstakel voor de paapse wereld orde. Ook andere noordelijke landen van Duitsland waren Protestant. De Duitse taal was opgezet door Maarten Luther, dus propaganda tegen Duitsland was de agenda sinds Kanselier Bismarck.

  Adolf Hitler was Rooms Katholiek.
  Bron:
  https://twitter.com/HolocaustToday/status/616452670765801472
  July 1, 1933: German gov states “Reich Chancellor Hitler still belongs to the Catholic Church and has no intention of leaving it”

  • Vrije Wereld schreef:

   Bedankt voor uw belangrijke kanttekeningen.

   • Anoniem schreef:

    Leuk dat de joden onvermeld zijn wat betreft de Russische revolutie, Franse revolutie en de Chinese revolutie…..ze waren er de hoofdrolspelers…van Trotsky en Kamenev tot Jakob Rosenfeld en Israel Epstein….ja China had ook een Epstein.
    Deze documentaire had nog veel explicieter gekund….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *