Seksslaaf Donald Marshall over ‘illuminati’, kloning centra en reptiel-achtigen

Donald Marshall clone

Donald Marshall claimt sinds kinds af aan een kloon seks/martel slaaf te zijn voor de ‘illuminati’ in kloning centra. Hij zegt dat bijna alle top politici/adellijken en andere bekendheden betrokken zijn bij het martelen en verkrachten van klonen. Velen willen defecteren maar vrezen voor hun leven. Anderen ondersteunen deze praktijken en zijn enkel uit op meer macht/geld/faam. Dit alles wordt volgens Donald gecoördineerd door een CT reptielen ras dat de Vril genoemd wordt.

Donald Marshall claimt afgebeeld te zijn als toegetakelde kloon op een album cover van de band ‘Megadeth’:
Danald marshall megadeth cover

(Megadeth – the world needs a hero)

1e brief van Donald Marshall vertaald in het Nederlands:

“Lees dit gewoon, … wat hier geschreven staat is waar en is de allerbelangrijkste brief die ooit op het internet is geplaatst, … voel je vrij te huiveren, dat zou terecht zijn,…

DIT IS GEEN GRAP DIT IS GEEN KOLDER

Mijn naam is Donald Marshall. Ik ben gekloond door een grote geheime cultus bestaande uit “de Vrijmetselarij” en “het Vril Genootschap” en “Scientology”, bekend onder de verzamelnaam de Illuminatie (de Verlichten). Ze maken fysieke kopieën van mensen om die klonen dan op vreselijke wijze te mishandelen, ze klonen kinderen die dan seksueel misbruikt worden door mannen met onderontwikkelde penissen. Diverse heel beroemde en politiek zeer invloedrijke mensen komen daar bijeen om op deze walgelijke wijze tijd door te brengen. De meeste van de G20 leden komen daar samen om wereldlijke zaken te bespreken terwijl ze toekijken naar verschrikkelijke dingen die onschuldige mensen wordt aangedaan louter ter vermaak. Ik heb dit zelf meegemaakt, ik was erbij en zal alles uit eerste hand vertellen, want dit moet gestopt worden. De politici begonnen filmsterren en muzikanten daar naar toe te halen om met hen de tijd door te brengen, ze kunnen bepalen wie zich de kloon accommodatie herinnert en wie erover in onwetendheid wordt gehouden, alhoewel het niet herinneren je toch beschadigt. Ik weet wie erbij betrokken zijn, de aanstichters, de raddraaiers en alles wat ze doen.

Het is in wezen een martel- en kindermishandelingfabriek, ik was een van deze kinderen maar toen ik jong was begon ik liederen te zingen om zo de perverse wezens van me af te houden … originele liederen, heel goede, ze zeiden dat ik deze liederen moest blijven maken en dat ik dan geen pijn gedaan zou worden, en dat deed ik, toen begonnen ze me daar elke dag naar toe te brengen, voor liederen, want de beroemdheden wilden meer, ze noemden mij de kip dat gouden eieren legt, het fenomeen. Maar mijn ideeën droogden op en het martelen begon. Om te beginnen sloegen ze in op mijn gezicht, smeten me rond, maakten mij als 5 jarige bang en lieten me alles pas herinneren in het echte leven toen ik 30 werd. Het martelen verergerde: ik werd neergestoken, verbrand en regelmatig anaal geneukt. Op mijn 30ste stonden ze toe dat ik bewust werd van deze kloon herinneringen en nu, elke keer wanneer ik in de R.E.M. diepe slaap fase kom, ben ik daar, ik droom niet meer en heb alleen kloon herinneringen, ze maakten de films “The Island” en “Inception” over dit onderwerp. Ze denken dat ze sluw en onaantastbaar zijn.

Ze hebben niets anders te doen dan elkaar op walgelijke wijze de loef af te steken, schande kennen ze niet, het lijkt of niets hen beschaamt. Ze zitten daar op de tribune van een ongebruikte arena, kleiner dan een ijshockeyveld waar toch tussen de 300 en 400 mensen kunnen zitten, er is modder in het centrum waar normaal het ijs zou zijn, ze laten angstige klonen van kinderen naar het midden van de arena brengen om misbruikt te worden voor een bizar walgelijk schouwspel, soms zijn er dieren zoals honden die dan seks met hen hebben onderwijl een man de riem vasthoudt zodat ze niet in hun rug of nek gebeten worden, wat ik heb zien gebeuren. Ze proberen elkaar te overtroeven in hun niveaus van verdorvenheid, kwaadaardig zijn is “cool” “te gek” voor hen.

Nu ga ik je vertellen over de aanstichters, hoe ongeloofwaardig het kan klinken, maar je moet me geloven, dit is een noodtoestand van wereldformaat. De Koninklijke familie van Engeland … ja, Koningin Elizabeth, Phillip Hertog van Edinburgh en prins Charles zijn de allerergste van hen, ongelooflijk verdorven perverse wezens om te pronken voor de beroemdheden die daar komen, Elizabeth wil dat de kinderen haar “lillibet” noemen en zij doet ongoddelijke handelingen met hen, bij sommigen doet ze of ze aardig is, naar anderen is ze verschrikkelijk zoals hen met zwaarden toetakelen terwijl ze het uitschreeuwen, de fatsoenlijke mensen die daar tegen hun wil zijn, zijn bang om er iets over te zeggen, de meesten zijn gegijzeld doordat hun kinderen daar zijn en die zullen aan stukken worden gereten wanneer hun ouders maar overwegen anderen hierover te informeren, maar ondanks dat ze mij op vreselijke wijze gemarteld hebben, zal ik toch alles vertellen, Vladimir Putin geniet ervan mensen angst aan te jagen om gemarteld en gedood te worden, maar in wezen is hij een perverse lafaard. De meeste beroemdheden schamen zich enorm om erover te spreken of daar door mij gezien te worden, ze schamen zich aanwezig te zijn bij deze perverse en walgelijke bijeenkomsten, ik ben een fatsoenlijk mens en zal niet aan deze handelingen meedoen, dus gebruiken ze mij als voorbeeld en martelen ze mij omdat ik een goed mens ben. Ze hebben mij gedrogeerd en lieten me walgelijkheden zeggen en doen terwijl ik in een wazige verwarde staat was zodat in geval iets hiervan naar buiten komt, ik daarom gehaat kan worden ook door degenen die dit bewijzen.

C.S.I.S. (Canadese Veiligheid en Inlichtingen Dienst) is erbij betrokken, inclusief veel hoge functionarissen en Minister President Steven Harper zelf. Ze doen wat Elizabeth zegt, lijken elke gril van haar te volgen zonder vragen te stellen. Het maakt niet uit wie je bent, als je een schattig kind hebt of een kind dat geld op kan leveren (zoals liedjes schrijven) dan klonen ze je kind en molesteren het, het is een paradijs voor pedofielen en het moet worden gestopt. Elizabeth bezit heimelijk een aantal muziek bedrijven (Universal en andere) en heeft muziekbands onder contract, ze dwingt mij, met het mes op de keel, om muziek voor hen te componeren, als mij dat niet lukt, dan steekt ze mijn kloon, verbrandt mij, laat haar perverse misdadigers daar op mijn lichaam inbeuken. Dat veroorzaakt een soort hartschade en ernstige slopende hoofdpijnen in mijn echte lichaam.

Een goed mens daar, komiek en acteur Bernie Mac, probeerde voor mij op te komen, verhief zijn stem voor mij en zei dat het onjuist is dit een mens aan te doen … probeerde medestanders te krijgen om zich dan gezamenlijk uit te spreken tegen de kloon martel zone aldaar, … Elizabeth en Phillip lieten hem zo extreem martelen als voorbeeld en een teken van hun “macht”, dat hij de volgende dag een hersenbloeding kreeg en overleed. Nu spreekt niemand zich meer uit, ze zijn bang hetzelfde lot te ondergaan. Alles dat nodig is om dit te bewijzen is een aantal leugendetector testen, ik bied me vrijwillig aan, ze verdoezelen alles van zichzelf zo goed mogelijk, dat dit de enige manier is. Ik heb weet van heel veel onbekende mensen die een leugendetector test zouden kunnen ondergaan om dit te bewijzen. Wanneer het om seksuele uitbuiting van een kind gaat, worden leugendetectors erkend in Canadese rechtbanken. Ik heb fatsoenlijke mensen nodig met integriteit om over deze smerige zaken en wie hierbij betrokken zijn te vertellen. Er is veel meer te vertellen, ik ben een bron van informatie over dit onderwerp. Elizabeth heeft opdracht gegeven Prinses Diana te vermoorden door iemand het aller felste licht dat de mensheid kent door het zijraam van de auto te laten schijnen. Ze zwierden weg en botsten op de scheidingslijn, het was niet de paparazzi. Diana overleefde de botsing, en óf onderweg naar of ín het ziekenhuis werd ze geïnjecteerd met een hoge concentratie zoutoplossing, welke zo goed als onwaarneembaar is en overleed. Ze deed dit omdat Diana op het punt stond te gaan trouwen met een Arabier. Diana haatte hen, wist van het klonen en wilde er niets mee te maken hebben, maar was bang om te worden vermoord en zei daarom niets. Ik weet dit en veel meer zaken die ik maar al te graag wil vertellen.

Ik smeek je dit te lezen om mij te helpen. Ik zweer, met mijn rechterhand naar God, dat dit de waarheid is. Ze waren zo stom mijn gezicht te plaatsen op het album “The World Needs A Hero” van Megadeth, toen ik 23 was en dachten dat niets ooit bewezen zou worden. Google het op afbeeldingen, ik zie er nog steeds hetzelfde uit, het toont hoe ik eruit zie na een kloon bijeenkomst. De meeste leden van mijn familie zijn daar, sommigen gewillig en anderen tegen hun wil, sommigen herinneren het zich in het echte leven en anderen niet, niemand van hen zal iets ondernemen uit angst voor marteling en dood. Eén voor één is elk familielid tegen mij opgezet, ze vertelden hen zaken zoals dat ik heimelijk hun kinderen sloeg of misbruikte, hun dieren vergiftigde wanneer ze stierven of ziek werden, dat soort zaken zodat ze mij zouden haten en mij niet wilden helpen. Zelfs wanneer ze daar aan mijn kant staan en zeggen dat ze het niet geloven, dan zegt Elizabeth “neum je mij een leugeneur” met haar walgelijke krakende stem die ze zo laag en kwaadaardig laat klinken als mogelijk is, compleet met een psychotische boosaardige schittering in haar ogen. En dan zeggen ze stotterend angstig: “Nee, nee natuurlijk is het waar”. Mijn moeder Catherine Mcmahon verkocht mij voor deze seks- en martelslavernij toen ze hertrouwde met een man genaamd Gordon Cohoon, zijn hele familie is in dit schimmige schofterige geheime genootschap, zijn broers Tom en Tony Cohoon en zijn zussen Darlene en Bernadette Cohoon, zij vrezen de nieuwe en verbeterde leugendetector tests, en deze tests zijn alles wat nodig is om te bewijzen dat wat ik nu vertel waar is.

Toen ik halverwege was met het schrijven van dit document, brachten ze mij daar en introduceerden ze mij bij een man genaamd TROY LANDRY. Hij is een krokodillen vanger van Louisiana in het tv programma moeras mensen (swamp people), hij zei dat wanneer ik deze brief in de openbaarheid zou brengen, hij met een boormachine in mijn scheenbeen zou boren en dan het beenmerg eruit zou zuigen, zoiets als een lumbaal punctie, ruggenprik, een van de ergste dingen die je een kloon kunt aandoen afgezien van verbranden, ik zei dat de brief openbaar gemaakt zou worden want ik moet aan deze kloonplek ontkomen en dus deed hij het, het was uitzonderlijk pijnlijk, iedereen keek met open mond toe, Troy Landry is een onverzadigbare ontuchtpleger en een heel achterlijke kloon, wanneer hij in Louisiana een jongetje ziet dat hij leuk vindt, dan vraagt hij dat jochie zijn naam, vertelt hem dat hij een krokodillenvanger is, schudt hem de hand en vraagt daarna aan een van zijn pedofiele vrienden in het lokale kloon centrum bloedgegevens van het jongetje te vinden om hem dan te kunnen klonen. Maanden later zijn er dan meerdere identieke klonen van dat jochie die dan door Troy Landry worden mishandeld voor een menigte toeschouwers. Ze doen dit allemaal, het is voor hen een manier van leven, ze beschouwen zichzelf de bevoorrechte mensen in de wereldmachtrangorde. Bijna iedereen van dat moeras mensen tv programma gaat naar de kloon standplaatsen. Nadat hij deze scheenbeen ruggengraat tap had gedaan, vroeg hij mij nogmaals of ik deze brief naar buiten zal brengen, ik zei ja, hij zei dat hij dan hetzelfde zou doen, elke dag, maar nu in mijn bekkenbot, dat is erger. Ik zei dat ik geen keus had, en dus deed hij het. En het is erger … je vergeet je eigen naam, waar je bent, het enige dat je weet is pijn en je smeekt God of wat dan ook om je ervan te redden.

Een afkeurenswaardige zaak die ze in het echte leven deden: de Canadese regering probeerde het aantal straatprostituees terug te brengen (ook Elizabeth haat prostituees) ze lieten een man, Robert Pickton, hen doden om ze daarna op zijn varkensboerderij aan de varkens te voeren, ze hadden een camera geïnstalleerd bovenin een hoek in een kamer in zijn huis en maakten zo opnames van hoe hij met een hamer (een bolhamer) de schedel van de vrouwen insloeg, ze brachten de opnames naar het kloon centrum waar ze die samen bekeken, Elizabeth vindt het geweldig om daar naar te kijken, ze zegt dat ze een macabere fascinatie heeft voor de dood, Minister President Steven Harper weet alles hiervan, heeft de beelden gezien en juicht daarbij zoals de rest van hen doet, indien de heer Pickton er ooit iets over vertelt of over de opnames spreekt, dan bezorgen ze hem een hartaanval of een hersenbloeding.

Je zult je misschien afvragen waarom ze mij niet gewoon vermoorden voordat ik dit document wereldwijd in de openbaarheid breng? Dat is omdat ik zoveel gedaan heb sinds mijn 5e en niemand verantwoordelijk wil zijn voor mijn dood, ze zeggen dat ik de nieuwe Jezus ben (wat ik niet ben), dan zeggen ze dat ik de antichrist ben, ook de Joden daar (er zijn daar meer van hen dan van welke groep ook) noemen me de Mishiak, ik wist niet wat dat was dus ik zocht het op het internet op. Het betekent de joodse Messias (welke ik ook niet ben). Nu komen daar elke dag rijkaards om mij te ontmoeten en me te slaan of op me in te steken voor een gruwelijk fetisj lijkt het, terwijl de rest op de tribune toekijkt, het is de ergste nachtmerrie waar ik ooit van gehoord heb en het overkomt mij, ze brengen ook anderen daar maar die worden enkel als seksslaaf gebruikt en zullen er niet over spreken, ik word sowieso gemarteld en heb niets te verliezen door iedereen hierover te vertellen, niet alleen word ik gemarteld om liederen te schrijven voor bijna iedereen die in de muziek zit, ze willen dat ik hen ook ideeën geef voor video’s en films en video games, ze willen dat ik hen ideeën geef voor van alles en nog wat, de joden denken dat ik iets religieus ben en laten me niet met rust, ze martelen ook dieren, hoe meer het dier kermt, des te meer hun god Yahweh het kennelijk op prijs stelt, wat ik idioot vind, ik heb naar het bestuur voor de rechten van de mens geschreven, maar die reageren niet, ik ben naar de politie gegaan, die gooiden me voor 23 dagen in een psychiatrische inrichting voor een evaluatie. Ik werd ontslagen met een geestelijke gezondheidsverklaring op zak. Ze blijven doorgaan mij te martelen, praten met mij over absurde onderwerpen, ze hebben geen onderwerpen meer om te bespreken, ze spraken zelfs over het verschil tussen een pop taartje en broodrooster strudel en welke beter is en waarom, er is daar niets anders te doen dan seks en vechten en het martelen van andere slachtoffers.

Ik moet er aan toevoegen dat ze mensen uit alle lagen van de bevolking klonen en hun dan vastbinden aan rvs autopsie tafels of hen drogeren zodat ze niet kunnen bewegen, dan sturen ze mensen de kamer in die zijn aangekleed als buitenaardse wezens met een Hollywood kwaliteit schmink zodat de mensen denken dat ze ontvoerd zijn door deze wezens, ze kleuren zelfs kippenvel in een grijze tint en trekken die over hun masker om het realistischer te maken, voeren medische “experimenten” uit, snijden hen, doen perverse anale handelingen en verkrachten hun slappe lichamen, wanneer deze slachtoffers ontwaken denken ze dat ze door buitenaardse wezens ontvoerd zijn en weten niet tot wie ze zich moeten wenden en voelen zich ontriefd, sommige slachtoffers gaan zo ver dat ze ’s nachts camera’s ophangen om zichzelf tijdens hun slaap te filmen om aan te tonen dat ze ontvoerd zijn, echter te vergeefs, ze zijn niet ontvoerd, ze zijn gekloond door de meest weerzinwekkende misbaksels in de wereld … dit uitschot maakt zelfs video opnames van deze “ontvoeringen” om die later te bekijken als wansmakelijke pornografie … dit komt veel vaker voor dan je je kunt voorstellen, ze blijven dit steeds weer opnieuw gewone mensen aandoen.

Ze hebben mij kloonslaven aangeboden om me rustig te houden, klonen van de mooiste vrouwen die ik ooit gezien heb, elk meisje van de middelbare school, zelfs kinderen, ik doe het enige juiste: ik spuug in hun gezichten, ram mijn vingers in hun ogen, maar ze hebben daar een manier om de pijnreceptoren van hun klonen uit te schakelen, weinig kan hen pijn doen, behalve wanneer ze vuil worden of kots in een wond krijgen of teveel bloed verliezen, het kost hen alleen tijd en geld om een nieuw lichaam te laten groeien. Ik begon uitwerpselen in hun gezicht te smeren, ik heb nooit ontlasting ter hand genomen in het echte leven, maar ik doe het daar. Maar zelfs dat brengt hen niet van hun stuk … Ik maakte een lied voor One Republic waarin ik daar naar verwees “All the right moves” (Al de juiste bewegingen). De tekst is: “All the right friends in all the right places, … All the right moves in all the right faces” (Al de juiste vrienden op al de juiste plaatsen … Al de juiste bewegingen in al de juiste gezichten). Het is idioot zoveel liedjes als ik heb geschreven: rock, pop, rap, country, het is onthutsend hoeveel mensen erbij betrokken zijn, de organisatie is enorm. Het enige dat hen angst inboezemt, is een kernoorlog, de nieuwe verbeterde leugendetector test en DEZE brief. Voor degenen die denken dat koningin Elizabeth toch een aardige oude dame lijkt en dat dit niet waar kan zijn … je kunt niet verder van de waarheid af zijn dan dat, ze is de slechtste mens die ik ooit gezien of over gehoord heb. Het is zo intens verdrietig om deze vrouwen en kinderen hierheen gebracht te zien worden, ze daar in het centrum naakt en angstig huilend in de modder te zien zitten, verkracht en geslagen te worden louter ter vermaak van de rijkaards en beroemdheden. Ik kan het onmogelijk over mijn hart verkrijgen daar deel van uit te maken.
Fefe Dobson (zangeres) en Kurt Russell (acteur) zeiden me expliciet in mijn brief te vermelden dat zij er een hekel aan hebben op die plaats te zijn en dat ze me nooit gemarteld hebben. Daarna zeiden ze mij dat ik hen niet moest noemen maar dat heb ik nu toch gedaan. Mila Kunitz (actrice) van “The 70’s show” heeft mij recentelijk vele malen gestoken terwijl ik immobiel was omdat ik haar zei dat ze een slijmerige smeerlap is omdat ze met zulke lui omgaat en zei haar dat ze enorme oogbollen heeft en op een primaat lijkt, toen smeekte ze mij haar naam niet te noemen, daarna zei ze dat ze sowieso niet naar de kloon zone wil, en ze ging, haar lichaam werd slap alsof ze dood was en ze was weg. Deze mensen worden toegestaan te vertrekken maar ik niet, ik ben een opgesloten slaaf, in de ergste nachtmerrie situatie. Ik vertelde Nicole Leone (Madonna) dat ik iedereen ging vertellen wat ze mij mijn hele leven zoal heeft aangedaan om liedjes te krijgen van mij, ze zei mij HEEL specifiek in deze brief te zetten: “Ze is niet bang”, en dat niemand mij zal geloven en dat deze brief geen gevolgen zal hebben. Ik smeek jou mij te helpen haar het tegendeel te bewijzen.

Ik ben een godvrezende man in de christelijke betekenis, ze zeggen mij dat God niet bestaat en dat er alleen wetenschap en technologie is. Zij zijn verantwoordelijk voor de dood van de jonge schoonheidskoningin Jean-Benet Ramsay, haar ouders zijn hierbij betrokken. Casey Anthony’s dochter, Casey Anthony EN haar ouders zijn hierbij betrokken. Er gebeurt meer, recentelijk heeft een man zijn vrouw laten vermoorden dat is momenteel in het nieuws, de Aziatische vrouw, haar rijke man had haar laten vermoorden, zei dat zij verantwoordelijk was voor de dood van zijn zoon, Elizabeth zegt dat rijke mensen in deze organisatie niet naar de gevangenis gaan want ze worden beschermd. Steven Spielberg, George Lucas zijn leden, George liet hen mij in brand steken voor het slot van zijn film “Revenge of the Sith”, zei dat hij Hayden Christiensen realistisch wilde horen schreeuwen, Hayden keek naar me en luisterde naar mijn schreeuwen en kreunen van pijn en deed de geluiden precies na, hij weet alles hiervan. Zo ook Natalie Portman en een kwart van de cast. Veel regisseurs hebben me zo gebruikt, in een situatie als een rollenspel, veroorzaakten ze op allerlei wijze ondraaglijke pijnen louter en alleen om te zien wat voor soort geknars of gekrijs ik zou maken, alsof ik minder ben dan een hond, dan, wanneer ik in puin en bloederig op de grond lig, kruipen ze op mijn gebroken lichaam en verkrachten ze mij anaal en zeggen zaken als dat ze van me houden en ze zichzelf niet onder controle kunnen houden omdat ik hun favoriete liederen maakte en omdat ik zo “speciaal” ben. Met gebroken ribben, ineengekrompen en inwendige bloedend, schreeuw en huil ik wanneer het kan, maar ze blijven doorgaan en leggen het vast op video zodat ze er later weer naar kunnen kijken als smerige pornografie.

Kinderen die er naar toegebracht worden hebben een vertrouwd gezicht nodig om mee te kunnen praten, want anders schreeuwen en huilen ze alleen maar, dat is waar Joy Geizer in beeld komt, ze is getrouwd met mijn halfbroer van mijn vader zijn eerste huwelijk, Joy Geizer is daar akela en praat met de meisjesklonen om ze rustig te houden en doft hen gratis op, ze weet dat de herinnering bij de kinderen onderdrukt is en dat ze er in het echte leven niet over zullen spreken, alle Geizers zijn hierbij betrokken, velen die ook getest zouden kunnen worden met een polygraaf (Onafhankelijke Polygraaf Testers) omdat de testuitvoerders van de politie in mijn stad Halifax, Nova Scotia, in opspraak zijn gekomen, zij verdoezelen de daden van pedofielen, zoals ik al heb gezegd zijn de commissarissen en de C.S.I.S. daar intensief bij betrokken. Het enige dat nodig is, zijn een paar polygraaf testen om het te bewijzen. Ik zal ze ondergaan en eisen dat mijn moeder en stiefvader zich ook daaraan onderwerpen, het is zo simpel als dat. Ze hebben mij gezegd dat ze niet eens zullen proberen te liegen tijdens zo’n polygraaf test.

Beschouw dit schrijven alsjeblieft niet als een onsamenhangend verhaal van een gek, wat ik schrijf is absoluut de waarheid. Zowel mijn leven als het leven en vrijheid van velen hangt van dit document af. Ze zeggen dat wanneer de wereld bekend wordt met het klonen, dat dat het podium zal vormen voor het einde van de wereld in 2012, ze geloven volledig in Nostradamus en profetieën, zeiden dat ik de tegenhanger van Christus ben omdat verwacht wordt dat hij een krachtig luchtwapen zal hebben (internet), en deze brief die ik over het hele internet zal verspreiden, is gelijk een krachtig wapen over de ethergolven en het zal armageddon (beslissende eindstrijd tussen de krachten van goed en kwaad) veroorzaken. Maar er moet eerst iets gebeuren, je kunt het niet begrijpen behalve wanneer je daar geweest bent, om te weten hoe verschrikkelijk het daar is, het niveau van verdorvenheid en onmenselijke wreedheid gaat alles waar men ooit over gehoord heeft te boven, en er is veel meer te vertellen. Negeer dit en je veroordeelt mij tot een gruwelijke uiteindelijke dood en het zal hen aanmoedigen te geloven dat ze almachtig zijn. Ik overdrijf niet, het is niet nodig te overdrijven, want er is nog veel meer te vertellen, zelfs president Obama is bij deze mensen betrokken, zowel hij als zijn vrouw gaan naar deze bijeenkomsten, ze bedachten er een slechte grap, zij en hun regering lieten de Airforce 1 heel laag over New York stad vliegen enige jaren na de aanslag op het wereldhandelscentrum op 11 september, enkel om de mensen de stuipen op het lijf te jagen!!! Alleen maar omdat ze het konden doen. Ze vertelden de mensen achteraf dat het een mogelijkheid was om foto’s te nemen van hun vliegtuig, maar er zijn geen foto’s genomen, ze brachten de ontvangen noodoproepen van angstige mensen naar het kloon centrum, luisterden er naar en lachten hysterisch om de mensen die naar de noodlijnen belden en: “Al Qaida heeft nog meer vliegtuigen”, riepen, heel veel telefoontjes van doodsbange mensen. Toen keken ze naar mij en zeiden: “Donny, wij zijn almachtig, als wij zulke dingen kunnen doen zonder dat het gevolgen voor ons heeft, hoe zou jij dan in staat zijn ons ten val te brengen? Jij bent onze slaaf en de mensen hier zullen niet voor je opkomen uit angst gemarteld en gedood te worden. Maak nu een nieuw lied voor ons of we zullen je kaken als een vis en je laten spartelen in doodsangst.”

Dit document is zo belangrijk, het is Gods oprechte waarheid, ik zweer het je! Help me alsjeblieft in ’s hemels naam, ik realiseer me hoe dit klinkt maar ik kan alleen zeggen wat ik weet. Het wordt geacht absurd en strijdig met de rede te klinken, dat is hun beste verdediging. Ze hebben me met kettingen aan een kruis vastgebonden, me opengesneden, me verbrand en zo, als een kruisiging met extra marteling terwijl ze allen toekeken met uitgestreken gezichten, sommigen huilden, sommigen staarden enkel naar hun voeten, sommigen masturbeerden zelfs terwijl ze in hun stoel zaten onderwijl dat alles mij werd aangedaan en ik gilde. Het lijkt alsof ze er nooit moe van worden, alsof het een soort religieuze ceremonie is.

Mijn EMAIL ADRES IS – donny865@hotmail.com Stuur mij alsjeblieft een bericht en ik zal je vertellen waar ik ben en ik wil alles vertellen op camera, zal leugendetector tests ondergaan en ik zal bewijzen dat dit allemaal waar is … Ik zal daar zwaar gemarteld worden omdat ik dit bericht naar jou stuur, ik kan gedood worden omdat ik deze walgelijke praktijken wereldkundig maak DIT IS GEEN SAMENZWERINGS THEORIE … Het is eenvoudig weg wat er gebeurt. Wat je nu leest is het belangrijkste document dat ooit op het internet is geplaatst.

Als je niets doet, sta je hen toe door te gaan met het klonen van je kinderen en zussen en zonen van moeders, wat leerproblemen, onverklaarbare depressies en gedachten aan zelfdoding veroorzaakt, allerlei soorten bijverschijnselen van het onbewust gekloond zijn.
Het belang van dit document is zo groot, klonen is het ergste dat er in de wereld is en dit is je ENIGE kans er iets aan te doen, wees niet bang, help mij mezelf en anderen te helpen.

Dit is deel 1….. Ik zal een 2e deel maken met daarin heel veel namen van degenen die daar naar toe gaan, ze maken mij daar tot voorbeeld om zo aan anderen te laten zien wat er gebeurt zodra mensen over het klonen gaan praten, en hebben gedaan, VERSPIL DEZE KENNIS NIET! IK GA DOOR EEN DOOR MENSEN GEMAAKTE ECHTE HEL HIERVOOR … DIT IS MIJN ENIGE HOOP EN DE ENIGE HOOP VOOR DE VELE MENSEN DIE DAAR GEVANGEN ZITTEN!!!

Ik smeek je oprecht,

Donald Marshall”

Interview met Donald Marshall (Vinny Eastwood show 2013):

CGI van een kloning centrum.

(Afbeelding van een type 1 Vril reptoid.)

Het bijbehorende boeken als .pdf:

Zie ook: Clones, Mind control in Hollywood, Barack Obama is een kloon, Ex-”illuminati” programmeur over mind control en de orde (interview)

  Deel dit bericht:

4 reacties

 1. Bernhard Schat schreef:

  Bernhard Schat
  16 november 2015 om 17:31
  Opgenomen ?

  Bij het artikel ‘schytzofrenie bestaat niet’ van 23 April 2015 door Robin de Boer heb in een x-aantal blogjes gezet .
  Let op de datums en data in verband met die aardbeving in Nepal en de door mij verwachtte storm in Nederland 13 november .
  De berichtjes zijn weliswaar niet helemaal compleet, maar het is wel opmerkelijk dat ik op 1 blogsite zowel die aardbeving in Nepal als wel het donderse gebliksem en het bliksemse gedonder van 13 november j.l. voor was.
  zo ook met : 26 december kerst tsunami Atjeh als mede met L’Aquilla Italië aardbeving April 2009.
  Deze 2 zijn vooraf opgenomen in de diverse rapportages van psychologen en psychiaters in en om en nabij Zuidlaren en Groningen.
  Ter verificatie :
  Voor die tsunami , v/d Bent en o.a. Pals Verlinde psychologen werkzaam op de K.K.P. te Groningen.
  en voor de L’Aquilla aardbeving de rapportages van sociaal werkers e.a. van [nota bene!] Het A-huis in Groningen eind 2008, begin 2009 .
  Alsmede had ik zowel in India als in Groningen o.a. ;
  ~ Bam met kerst 2003,
  ~ Kasjmir aardbeving
  ~ Haïti aardbeving 12-1-10,
  ~ Japan tsunami,
  ~ Kleddernat in Kedarnarth , India juni 2013 , en vele anderen al ver van te voren aangekondigd .
  Vorig jaar hadden we een donder en bliksem concert van meer dan een jaar, op gezette tijden en speciale datums .
  Dit had ik ook nog up-ge-date op deze site….
  Dit soort feitelijke gebeurtenissen , door mij ver van te voren aangekondigd , laten geen twijfel bestaan rondom het al of niet bestaan van GOD.
  GOD bestaat gewoon en dat willen de wetenschappers niet toegeven ook al weten ze in Groningen inmiddels wel beter.
  Dat is sinds 2001 duidelijk geworden middels aardbevingen , tsunami’s , vulkanen , donder en bliksem in en uitslagen en de verlossingen per 10.000 in het geheim.
  Dit laatste ter voorbereiding van de dag des oordeels in het verschiet .
  Om de huidige wereld leiders , die voor ons bijna allemaal hebben afgedaan te vervangen door de door ons verkozen [gewone] mensen voor het vormen van een nieuwe wereld raad die onder leiding van GOD ,zijn Profeten en Engelen de mensheid tot in de eeuwigheid zal gaan besturen.

  Waarschijnlijk gezien hun praktijken in het verleden hebben de wetenschapper en wereld leiders daar gewoon geen zin in….

  Ook kan hier uit worden opgemaakt dat satanisten , pedofielen , mind controlers , social en politial engineers op de korte termijn [voor 2020] een probleempje te wachtten staat .
  Verder heb ik nog een dringen verzoek aan de heren psychologen om hun diagnoses zowel wetenschappelijk als medisch, juridisch en technisch te bewijzen !
  Dit laatste gezien de veroordelingen die hieruit kunnen voortvloeien.

  Ohm namo narai !
  Bedankt en tot ziens ..

  Sri Sri Magnitude .
  AardbevingsGroninger ,
  donder en bliksem predikant .

 2. Bernhard Schat schreef:

  nog even ter vervolmaking van mijn vorige blogje ;
  de up date op ”deze site” deze site is Want to Know …
  Excuses voor deze onduidelijkheid.
  Groningng
  Groetn
  ben.

 3. Firestarter schreef:

  Ik heb onderzoek gedaan naar de moord op Lady Di (volgens mij was Diana geen prinses meer toen ze vermoord werd). Ik heb wel echt schokkende informatie gevonden. Voor mijn volledige verhaal in Engels: https://forum.davidicke.com/showthread.php?t=309769

  Ik heb uitgevonden, dat:
  1) Doctor Frédéric Mailliez Diana eerste hulp gaf in de tunnel en concludeerde dat ze niet levensgevaarlijk gewond was;
  2) Er een foto gepubliceerd is in een Italiaans blad, waaruit blijk dat Diana geen zichtbare verwondingen had, zie: http://www.lawfulpath.com/forum/download/file.php?id=348;
  3) Het ruim anderhalf uur duurde voordat de ambulance Diana eindelijk in het ziekenhuis afleverde (terwijl de deur waar ze zat gewoon openging);
  4) De chauffeur Henri Paul was niet dronken (ze hebben het bloed van iemand anders onderzocht);
  5) Twee getuigen in de tunnel zagen dat de chauffeur van de auto verblind werd door een fel wit licht, door de passagier van een motor: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1566193/Witness-tells-Diana-inquest-of-flash-in-tunnel.html
  http://www.express.co.uk/dianainquest/22437/Another-witness-I-saw-blinding-flashes

  Maar het meest schokkende is misschien nog wel dat Frederic Mailliez is vervangen door een acteur met blauwe ogen (Mailliez had donkerbruine ogen). Zie links Mailliez en rechts de neppe acteur met blauwe ogen: https://s19.postimg.org/ti48y8o5f/Mailliez_blue_eyes.png

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.