Docu v/d week #163 – Zero Point – The Story of Mark McCandlish and the Free Energy Fluxliner Space Craft

docu

Documentaire van de aan “kanker” overleden filmmaker James Allen over de belevenissen van militair aeronautisch illustrator  Mark McCandlish. Nadat Mark McCandlish tekeningen maakte van een voertuig (ARV) afkomstig uit een geheim militair project dat aan hem beschreven was door een ooggetuige raakte hij geïnteresseerd in de UFO materie. De documentaire vertelt het verhaal van de UFO doofpot en de anti-zwaartekracht voertuigen aan de hand van de belevenissen en informatie van  Mark McCandlish.

https://www.youtube.com/watch?v=CkVNv7PbeH8
Zie ook: Disclosure en exopolitiek, ‘UFO Disclosure’: De zoveelste ronde, Disclosure Project persconferentie 2001 (video), Citizen Hearing On Disclosure, Nick Cook – The Hunt for Zero Point (boek), Stan Deyo over anti-zwaartekracht en vrije energie (lezing), Igor Witkowski over de NAZI ‘Glocke’ (interview), Area 51 medewerker over geheime technologie, Ex Area 51 medewerker Ed Fouche over het geheime ruimtevaartprogramma (lezing), William Pawelec over ‘black projects’ (interview), Bob Lazar, Black projects patches (afbeeldingen), Voormalig NRO/USAF agent over het geheime ruimtevaartprogramma, Het geheime ruimtevaartprogramma, De interconnecties van de ‘black projects’ (afbeelding), UFO doofpot documentaires van kwaliteitDr. Joseph P. Farrell over de NAZI’s (lezing + boeken), Nikola Tesla, Stan Deyo over anti-zwaartekracht en vrije energie (lezing), Ralph Ring over anti-zwaartekracht en vrije energie (interview), Bob Lazar interview (audio), Project Blue Book

    Deel dit bericht:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.