Strepen aan de hemel (chemtrails)

chemtrails boven Arnhem (14-10-2011)

 (foto: chemtrails boven Arnhem 14-10-2011)

Wat sproeien de vliegtuigen (sinds 1996) in onze atmosfeer? Iedereen die u probeert wijs te maken dat dit allemaal condenssporen zijn van vliegtuig motoren, zijn niet geïnformeerd of zijn onderdeel van de agenda om dit illegaal sproeien van onze atmosfeer verborgen te houden voor het publiek.

hieronder een korte video over chemtrails:

http://www.youtube.com/watch?v=9sz6W-G98Es

Een groot onderdeel van chemtrailing is de zonnestralen weghouden van de bevolking, de zonnestralen hebben een bio-physiche werking op de bevolking en verandert de mensen. Dit proberen de controleurs te stoppen door het blokkeren van zonnestralen.

We weten dat (sommige) chemtrails bestaan uit schadelijke aluminium en barium, strontium en  kunststof deeltjes. Deze worden in combinatie gebruikt met het ionisfeer wapen HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program).

HAARP

(Hierboven afgebeeld: een HAARP installatie.)

HAARP installaties wereld kaartKaart met bekende HAARP installaties

De toepassingen zijn onder andere:

  • Weer manipulatie
  • Het veroorzaken van aardbevingen
  • Geo-engineering
  • Grondradar toepassingen
  • Toepassingen voor het veranderen van menselijk bewustzijn

Video over hoe HAARP werkt:

http://www.youtube.com/watch?v=4h1Zwv4cis8

Meer informatie over HAARP, Geo-enginering en weer-modificatie hier.

binnenkort meer…

Zie ook: Klokkenluider over chemtrails (video), Chemtrails, NOS liegt over chemtrails, OPERATIE: Stoepkrijt – Kijk naar de lucht, Harald Kautz-Vella over kunstmatige intelligentie en nanotechnologie (presentatie), De transhumanistische agenda

    Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menselijke authenticatie * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.