Het criminele fascistische “koningshuis”

Het zijn maar roofridders

beatrix bernhard smomPrins Bernhard laat de wereld zien dat hij een ridder van Malta is (SMOM). De Soevereine Orde van de Maltese Ridders is een militaire inlichtingen dienst gecontroleerd door de Jezuïeten orde.

puas beatrix clausbernard malta ridder beatrix willem alexanderMaxima willem alexander borgoliio pausSMOM orde van de ridders van Malta kruisnazimaltacross(Logo van de SMOM en de NAZI variant. Dezelfde spelers, dezelfde ideeën.)

Beatrix von Amsberg SMOM lid
(Beide criminelen laten hun lidmaatschap van de Soevereine Militaire Orde van Malta blijken)

Heeft u kritiek op het criminele regiem dan wordt u opgesloten in een psychiatrische inrichting
Net zoals tijdens het regime van Stalin wordt in Nederland de psychiatrie gebruikt om mensen met een afwijkende mening te verwijderen uit de maatschappij.
http://www.youtube.com/watch?v=qBG4Lls3HSQ
U leeft in communistisch/fascistisch Nederland 2011-12 A.D..(meer hierover op http://erwinlensinkvrij.nl)

Onlangs is op 9 december weer iemand opgesloten in een psychiatrische gevangenis vanwege uitlatingen jegens Beatrix von Amsberg.

Zie: http://www.dossierdenhaag.nl/000791-Twitter-Beatrix-ontoerekeningsvatbaar.html#axzz1i7HxrS7K
Opvallend is dat het hier om belediging zou gaan maar de Rechtbank acht de verdachte ontoerekeningsvatbaar en stopt hem meteen weg in een inrichting, zonder dat de ter laste gelegde feiten in een strafzaak behandeld worden. Het is niet mogelijk om majesteitsschennis te plegen tegen Beatrix van Amsberg zonder dat ze bewijst dat ze rechtmatig op de troon zit, is ze koningin van niemand.

Vooralsnog is in Nederland vrijheid per wet verboden. De controleurs beseffen echter niet dat vrijheid een constante is, net als een soort natuur wet. Deze is niet door mensen te veranderen. Deze geldt altijd en overal. Deze wetten zijn het natuurrecht. Hoe zeer de Luciferanisten het ook proberen, ze kunnen dit natuurrecht niet omzeilen. Mijn vrijheid (of het ontbreken daarvan) is niet gecreëerd in een grondwet of door een parlement bepaald. Mijn vrijheid is door de schepping bepaald. Doordat ik met een vrije wil ben geboren, ben ik vrij, anders was ik wel zonder vrije wil geboren. Het is mijn doel als mens om vrij te zijn. Ik hoef niet te betalen en om op de planeet waar ik geboren ben te wonen. Ik ben geen eigendom van een heerser of landheer.

Nederland ontwaakt uit een illusie
De betrokkenheid bij luciferaanse geheime genootschappen, het hoogverraad door deelname aan de Bilderberg conferenties, omkoopschandalen, belangenverstrengeling etc. etc.

Het Nederlandse criminele fascistische koningshuis is bang, bang dat de bevolking erachter komt wie ze werkelijk zijn. Elk jaar op Koninginnedag kijkt Beatrix steeds banger naar de massa’s van mensen. Trillend zwaait ze naar haar komende vijanden. “Wanneer zullen ze me lynchen, voor wat we gedaan hebben“, zou een gedachte kunnen zijn die in haar hoofd rondspookt. Wees niet bang Beatrix, wij zijn niet zoals u.

Criminelen dienen uit de regering verwijderd te worden, zo ook Beatrix von Amsberg/Willem Alexander von Amsberg.
God heeft haar niet benoemd! Misschien gelooft ze dat god haar benoemd heeft, maar dit kan nooit de ware schepper geweest zijn. Die doet niet aan benoemen van koningen (lijkt ons logisch).


Ik heb geen koning, andere dan God!
Ik ben een vrij mens.
Ik ben geen onderdaan, ik ben niet onderdanig!
Ik ben geen slaaf.
Ik hoef niets af te dragen aan een feodale heer!
Ik heb het inherente recht om mijn natuurrechten te verdedigen.

Ik ben net zoals u…

U heeft geen koning, andere dan God!
U bent een vrij mens.
U bent geen onderdaan, ik ben niet onderdanig!
U bent geen slaaf.
U hoeft niets af te dragen aan een feodale heer!
U heeft het inherente recht om uw natuurrechten te verdedigen.

Wordt wakker mensen, tijd om op te staan en de waarheid onder ogen te zien!

Het “koninklijk” huis maakt zich mede schuldig aan de volgende misdaden:

 • Hoogverraad tegen de Nederlandse volk
 • Afpersing van de Nederlandse bevolking
 • Mensenrechtenschennis en vervuiling door haar bedrijven wereldwijd
 • Zich onrechtmatig voordoen als Nederlands staatshoofd/troon opvolger
 • Diefstal
 • Moord
 • Bilderberg deelname
 • Uitvoeren van de Roomse agenda
 • Ritueel kindermisbruik
 • Slavernij
 • Drugshandel

NCF

Vanaf het midden van de zeventiende eeuw tot 1950 heeft Nederland veel geld verdiend aan de opiumhandel, met Indonesië als centrum. Dat geld verdween in de zakken van de Vereenigde Oostindische Compagnie, van een kleine groep notabelen en van een aantal leden van het Huis van Oranje. De winsten waren fabelachtig…

Hans Derks – Verslaafd aan opium, De VOC en het Huis van Oranje als drugsdealers, 2015

 

Mabel Wisse Smit en internationale crimineel George Soros.

 

Video van Johan Oldenkamp over de fraude van de von Amsberg misdaad familie “openheid over oranje”:

Een familie vol NAZI’s

hitlergoet op konings feest bernard
Foto van het feest ter gelegenheid van het huwelijk van Bernard en Juliana (Den Haag,5 januari 1938) inclusief de ‘Hitlergroet’.

De families zur Lippe Biesterfeld en von Amsberg waren altijd sterk betrokken bij de NAZI’s.  Hetzelfde geld voor de Zorreguieta tak van deze criminele familie.

NAZI vlag op de ‘koninklijke’ boot:

Claus von Amsberg in NAZI uniform

Prins Bernhard zur Lippe-Biesterfeld pleegt hoogverraad op de Bilderberg conferentie in 1954.

Beatrix bilderberg meeting

Beatrix von Amsberg bij een Bilderberg conferentie 2012 en 2014

Binnenkort meer…

zie ook: Vijanden van de Nederlandse burger, Genealogische incest binnen het “koningshuis”, De Bilderberg conferenties, De keizer zonder kleren, “Bevrijdingsdag”, Ritueel kindermisbruik en kinderhandel in Nederland, De Jezuïeten en de zwarte Paus

  Deel dit bericht:

21 reacties

 1. Charles Destrée schreef:

  Bedankt voor deze ‘aardige’ informatie.
  Die algemeen wel ontvangen zal worden als de bekende ‘druppel op de gloeiende plaat’.
  Van het al sinds 4 eeuwen in onze mandarijnenmonarchie woedende Oranjefascisme.

  Maar met wie heb ik hier persoonlijk en met name de eer?

  Ontvangt mijn vriendelijke groet,
  Charles Destrée
  (1926)

  • Vrije Wereld schreef:

   Wie wij zijn is niet van belang. Wat wij zijn kunt u in de “Vrije Wereld” tab boven aan de pagina lezen.

   MVG,

   Vrije Wereld

   • Netje schreef:

    Dag Vrije Wereld. Vind dat er nog een aantal dingen missen wat betreft het strafblad van het koninklijk huis nml MOORD, Wapen- en drugshandel en het ritueel martelen en afslachten van kinderen. Toch erg belangrijk om ook bij het rijtje te plaatsen voor een JUIST en up to date beeld van de enige waarheid.

 2. Charles Destrée schreef:

  Wat nu?
  “Wie wij zijn is niet van belang?

  Natuurlijk is dit van “belang”.
  Zoals ook van “belang” is wie de vertegenwoordigers van het ‘Koninklijk’ Huis van Oranje zijn.
  Zoals bijvoorbeeld Koningin Beatrix, en de door haar in haar Huis opgenomen Jorge Zorreguieta.- beiden medeplichtig aan “misdaden tegen de menselijkheid”.

  Wie is nu de verantwoordelijke persoon – met name – voor Vrijewereld.org?
  Wie zwaait daar de scepter?
  Heeft ene Luuk van Dinter daar iets mee te maken?
  Graag zou ik daar een duidelijk antwoord op krijgen.

  Overigens vind ik de inhoud van het door deze onderneming prima.
  Maar de “waarheid” zou ik links laten liggen.
  Want dat is een veel te vaag begrip.
  Zouden de “Bijbel”, en de daarin gepresenteerde ‘God’ niet “de waarheid” zijn?

  Eerlijkheid en preciezie lijken mij de vereiste zaken te (moeten) zijn.

  Charles Destrée
  (1926) over wiens opinie veel op het Web te vinden is.
  Persoonlijk contact kunt u krijgen via kaak0wanadoo.fr

 3. mi No sa... schreef:

  Zelf de prinses in haar jongere jaren had nooit een speach of gesprek nunnen houden zonder te kijken op een stukje papier!! Of zolaagbegaaft zou die zijn dat ze niet eens weet waarover ze het moet hebben,of last van korte termijn geheugen??
  ik vraag me dit af al jaren…
  Naar de Antillen al jaren zijn de eilanden van de Nederlandse kolonie maar spreken zels de taal niet eens, wie gingen naar de eilanden om te wonen en voor de slaven handel? en nu zitten de nakomelingen in Nederland kijken de meeste Nederlanders met een kromme oog naar mensen met een kleurtje, wie verkrachte de vrouwen vaak in de tijd van de slaven?? hoe kwamen dan de halfbloedjes?? en nu willen de meeste Nederlanders ze niet meer? pffffffffff… rot volk, ja de Nederlanders!!! en hulp verlening bestaat nie in Nederland kijk maar naar de kinderbescherming en al die kinderrovers in Nederland wat doet de regering? of het Koningshuis?? Of is het fijn om het volk te zien leiden? Dit is zeker niet normaal!

  • Anoniem schreef:

   Nederlanders hadden niets te maken met die Gouden Eeuw…..
   Dat was een diaspora uit Portugal en Spanje….weleens een Talmoed gelezen?

 4. HET_SYSTEEM schreef:

  Ernstig dit.
  Zelfs DE HEERE HEERE wordt genoemd door deze heidenen.
  Wachten is het op een artikel nu, waar men ook de Joden gaat beschuldigen van fascisme.

  Tsja, het is eigenlijk niet de moeite om een artikel als dit te plaatsen, Vrijewereld,org, want deze leugen wordt overal in Nederland hethaald. “Slaap In!” beweerd het tegendeel, want enige moeite nemen om onderzoek te doen, zal opleveren dat fascisme is opgezet door de Rooms Katholieke Kerk, terwijl onze koning een protestant is. Als onze koning een protestant is, dan betekend het dat hij vermoord zal worden door de paus. De reden dat dit niet gebeurd, dat is omdat Zijne Majesteit wordt beschermt door de Geuzen. Mannen zoals ik, die de moeite nemen om te onderzoeken wat fascisme is, de moeite nemen om te onderzoeken wat de officiele religie is van het Huis van Oranje, daarnaast ook nog geheime documenten van de RK Kerk ontcijferden, waar uit blijkt dat na het overlijden van Ian Paisley dit jaar, Koning Willem Alexander de laatste protestant van Europa is.

  Lalaland.
  Ik moet mijn woede beheersen.
  De afbeelding met een vermeende hitlergroet komt van MokumTV, maar vrijewereld.org heeft MokumTV weggehaald, zodat de link met de Jezuieten Orde niet meer zichtbaar is. Ik vond die plaat in 2002 ongeveer, op de website van MokumTV, ernaast een schakel naar “mariabode”, een website met veel Maria aanbidding. Erwin Lensink is ook een dief, want hij misbruikte mijn onderzoek naar de Akte van Verlatinge, die ook terecht genoemd werd door kroonprins Willem Alexander bij de inhuldiging van tot koning. Maar dat onze Koning een protestant is, dat zal men bij dit populistisch emotionalisme zonder degelijk onderzoek niet vinden.

  Om hier nog respect te vinden, het gelukte mij. Nederlanders willen mij terecht op de plaats waar ik behoor, want zonder mij winnen de Jezuieten deze valse vlag agitatie tussen de protestanten en hun protestantse koning. Corrupte blauwjoekels misbruken hun machtspositie voor hun perverse pauspijperij, maar de pauspijperij van Koning Willem in bovenstaande foto met prinses Pontifa is een kwestie van overleven, want zijn achterban lijkt hem gevaarlijker dan zijn ultieme vijand, de romanistische antichrist. Een schandknaap van de romanistische antichrist, die is een hoer rijdende op een beest, op de stad der 7 heuvelen. Het tot pijpen gedwongen worden door de man die u anders zoekt te vermoorden is wat de foto verbeeldt.

  Waarheid over fascisme hier:
  http://www.biblelight.net/wound.htm
  Verder komt het woord Nazi van “Ignatius” (De Loyola).
  Dus om onze Koning, de Keizer van alle protestanten, uit te maken voor Rooms Katholiek, wat het artikel verondersteld meer niet, is illustratief voor de dwaasheid van de heidenen.
  Wakker worden uit dromeland is niet nodig, maar wel bekering van uw pad naar bewuste vernietiging.

  Majesteitsschennis is hier altijd gedoogd, maar ik ben zo’n 10 jaar geleden gaan promoten, dat iets doen met Majesteitsschennis misschien leuk is. Om wat leven in de maatschappij te brengen. Maar de wijze waarop, met Erwin Lensink pogen een psychiatrische indicatie te geven, daar sta ik niet achter. Bovendien was het werpen van een Waxine lichtje geen Majesteitsschennis, maar Gouden koets/ gouden kalf schennis. Erwin Lensink wordt aangevallen door de aanbidders van het Gouden kalf met onze koning als projectiel.

  Dus wacht tot ik terug kom van de berg.
  Ik zal al uw auto vernietigen, om ze te vervangen door deze hier:
  https://www.youtube.com/results?search_query=stanley+meyers+water+powered+car

  • Vrije Wereld schreef:

   Zie een reactie die wij enkele maanden geleden plaatsten: http://www.vrijewereld.org/2014/05/05/bevrijdingsdag/#comment-528.

   De “officiële” religie van de “koninklijke” familie mag dan wel het protestantisme zijn; zij maken echter ook duidelijk kenbaar dat samenwerking met het Vaticaan acceptabel is. Het feit dat zij lid zijn van de Johanniter Orde (een protestantse tak van de Orde van Malta, een organisatie die verder trouw zweert aan de paus) is daar een voorbeeld van. Het religieus gemengde huwelijk van Willem Alexander en Maxima en hun aanwezigheid bij de inauguratie van de huidige paus zijn ook indicaties dat het protestantisme weinig meer te betekenen heeft voor de criminele monarchen.

   U noemt deze pauspijperij een kwestie van overleven, maar dat is niet anders dan bij een lidmaatschap van de SS of van de protestanten. Feit is dat zij al eeuwen lang hun machtsposities behouden aan de top van de zogenaamde Nederlandse staat dankzij deze en andere pijperijen. Dat terwijl men middels een geweldsmonopolie op grote schaal bestolen en geknecht wordt. Vandaar het gebruik van de term ‘fascisten’.

 5. niels bosman schreef:

  Wij leven in een vrije schijnwereld. Waar wij moslims veroordelen op fundamentalisme, geloven wij net zo hard in een fundamentalistische vrije markt. Die tot een ergere slavernij leidt, maar dat willen wij gewoon niet zien.

 6. Klaas Oldegberts schreef:

  De plaatjes kloppen niet. De kruizen zijn gefotoshopt ! Kijk maar eens goed naar de plooien en het kruis. Echt slecht werk hoor. Wel geloof ik de essentie van dit verhaal.

  • Vrije Wereld schreef:

   De kruizen zijn zeker niet gefotoshopt. Bernhard was absoluut een ridder in de orde, en heeft het tot zich genomen ook zijn dochter tot ridder te slaan (eerste foto, Den Haag, 19 juni 1959). Beiden hebben het Maltezer kruis meermaals in het publiek gedragen, alsook (klein)zoon Willem Alexander. Sterker nog, als men kijkt naar de symboliek in de Orde van Oranje-Nassau en aanverwante ordes is het Maltezer kruis ook duidelijk te herkennen.

 7. Anoniem schreef:

  Lieve geachte vrije wereld.

  Ik ben blij dat ik jullie bericht lees. Ik ken hoogstpersoonlijk namelijk de niet-criminele tak van het koningshuis. Dat criminele fasistische fucking koningshuis zijn de grootste kankerhonden die er bestaan. Suzanne Nuhot uit Leiden thans overleden in 1982 is de stichtster van de goudeerlijke tak van het koningshuis. Haar kleindochter Veronica Nieuwkerk zou nu.eigenlijk op die troon daar moeten zitten. Maar dat tuig die hoer van een Maxima zit nu met haar hoerenkut op die fluwelen kussens. Ik sta vol achter jullie, en dat jullie je niet prijs geven hebben jullie het grootste recht toe. Heel veel geluk. En vergeet niet. Boven kijkt op aarde mee naar dat vuinis.

 8. Firestarter schreef:

  Ons Koninklijk huis heeft geen goede tak, maar is een bodemloze beerput.
  Het meest onthullende Nederlandse boek dat ik ooit gelezen heb (die ontbreekt op deze site) is Wim Klinkenberg: “Prins Bernhard – Een politieke biografie” (1979): http://crashrecovery.org/daily/14.12.2012/Wim%20Klinkenberg%20-%20Prins%20Bernhard%20-%20Een%20politieke%20biografie%20(3e%20druk,%201986).pdf

  Ruim de helft van dit boek gaat over de periode tot 1945 (de tweede wereldoorlog). Klinkenberg toont aan, dat Prins Bernhard na zijn huwelijk met Juliana in dienst bleef van de SS en/of (NW7 van) IG Farben (IG Farben was een Nazi-bedrijf, verbonden aan Rockefeller en Ford). Klinkenberg verwijst naar een publicatie van De Mari in de Telegraaf uit 1977, dat Bernhard nog na zijn huwelijk 100.000 Rijksmark ontving van het RSHA voor verstrekte inlichtingen. Nog in april 1940 (Duitsland viel op 10-5-1940 Nederland binnen) had Bernhard een bijeenkomst in Laren met diverse hooggeplaatste functionarissen van IG Farben (Fritze, Rossler, Pazze, Behrens, dr. Gunther Frank-Fahle).
  Na de vlucht in mei 1940 naar Londen vertrok Bernhard direct naar Parijs voor overleg met de Franse premier Paul Reynaud. Reynaud was een agent van de familie Rothschild, die verbonden was aan de Hollandsche Koopmansbank in Amsterdam van IG Farben. Blijkbaar bracht Bernhard opdrachten van Rothschild overb naar Londen.
  In algemene zin schetst Klinkenberg een ontluisterend beeld waarin spionnen uitgebreid “geheime” informatie doorspelen tussen de VS, GB, Nederland en Duitsland. Klinkenberg onderbouwt dit met verschillende families met leden aan beide kanten (geallieerden en nazi’s).

  Ongeveer 70 bladzijden gaan over de Lockeed/Northrop smeergeldaffaire. Het is geen geheim dat Bernhard ongeveer 1,1 miljoen dollar van de Amerikaanse wapenfabrikant Lockheed ontving. Klinkenberg maakt bekend dat Bernhard van kanselier Schmidt in februari 1971 maar liefst 100 miljoen DM kreeg aangeboden als Nederland de F-17 Cobra van Northrop zou aanschaffen.
  Verder onthult Klinkenberg dat Bernhard de villa Warmelo voor 1 miljoen gulden aan Evlyva Trust verkocht, die vervolgens in de liquidatie van de International Credit Bank voor 45 miljoen gulden werd opgenomen.
  In de Lockheed affaire bleek dat het betaalde smeergeld bij de aankoopprijs van de vliegtuigen werd opgeteld (uiteindelijk door de belastingbetaler betaald). Nog niet zo lang geleden bleek net zoiets te gebeuren bij het onderhoud van het plezierjacht de Groene Draeck dat in 1957 aan prinses Beatrix geschonken is. Het onderhoud kost 95.000 euro per jaar, terwijl dit voor 32.500 euro per jaar kan: http://politiek.tpo.nl/2015/09/26/sp-vraagt-offerte-op-onderhoud-groene-draeck-kan-twee-derde-goedkoper/
  Volgens hofnar Mark Rutte is zo’n kleinigheidje geen reden voor een behoorlijk onderzoek: http://www.nrc.nl/nieuws/2016/06/02/onderhoud-groene-draeck-blijft-ondanks-hoge-kosten-bij-defensie-a1406807

  Opvallende ontbrekende punten in het boek van Klinkenberg:
  De link tussen Koningin Wilhelmina en Prins Bernhard met de Rotterdamse Bank voor Handel en Scheepvaart van Thyssen (Fritz Thyssen financierde Adolf Hitler), via de Amerikaanse UBC bank ook verbonden met Prescott Bush. In 1942 liet Wilhelmina effectenkapitaal van de familie overbrengen naar BHS, terwijl Bernhard na de tweede wereldoorlog met regelmaat kandidaten in de directie van BHS plaatste en de dochter van een familielid van Bernhard, Alfred zur Lippe-Weissenfeld, de vrouw was van de directeur van BHS (Baron Heinrich II Thyssen-Bornemisza). In augustus 1946 roofde de Nederlandse reserveofficier mr. J. Coert jr. ruim zeventien miljoen gulden uit het hoofdkantoor van de August Thyssen Bank in Oost-Berlijn voor ons Koninklijk huis (Operatie Juliana). Coert werd door prins Bernhard later benoemd in de directie van BHS: http://www.tuks.nl/docs/Operatie_Juliana_NRC.pdf
  Bernhard organiseerde in 1950 een staatsgreep in Indonesië tegen Soekarno met Raymond Westerling (van het Koninklijk Nederlandsch-Indisch Leger (KNIL)) en Islamitische groeperingen: http://www.nu.nl/achterklap/2133875/prins-bernhard-wilde-coup-in-indonesie.html
  Bernhard was betrokken bij de wapenhandel in Indonesië en probeerde begin jaren 1950 gedevalueerde Nederlands-Indonesische bankbiljetten om te wisselen wat de Nederlandse belastingbetaler 50 miljoen gulden zou kosten. J.W. Duyff, voorzitter van de Prins Bernhard Stichting, onderhandelde hierover met Bloemers, die niet mee wilde werken: https://misdaadjournalistblog.com/2010/01/06/prins-bernhard-als-wapenhandelaar/
  Vanzelfsprekend ontbreekt in dit boek informatie over de Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult. De volgende verklaring komt uit 2013:
  “I saw Joseph Ratzinger murder a little girl at a French chateau in the fall of 1987″ stated the witness, who was a regular participant in the cult ritual torture and killing of children. “It was ugly and horrible, and it didn’t happen just once. Ratzinger often took part. He and (Dutch Catholic Cardinal) Alfrink and (Bilderberger founder) Prince Bernhard were some of the more prominent men who took part.” This new witness confirms the account of Toos Nijenhuis, a Dutch woman who went public on May 8 with her eyewitness account of similar crimes involving Ratzinger, Alfrink and Bernhard”.
  Joseph Ratzinger is trouwens beter bekend als (de afgetreden) paus Benedictus.

  Het kan geen verbazing wekken dat dit boek gecensureerd is. Het is in Nederland verboden om de waarheid over de Koninklijke familie te zeggen (art. 111 en 112 van het Wetboek van Strafrecht). Ongeveer een jaar geleden werd er een onnozele Arabier aangeklaagd omdat hij had gezegd “Fuck de koning”. Nadat de Nederlandse kudde protesteerde werd de aanklacht geseponeerd: http://rechtenforum.nl/forum/thread/title/Majesteitsschennis/t/43981/

 9. Firestarter schreef:

  In ons platte Nederland doen ze niet eens hun best om te verbergen dat we niet in een democratie wonen. Hofnar “premier” Mark Rutte studeerde samen met Willem-Alexander geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Leiden. Het aantal studenten in Leiden en/of leden van Minerva (de studentenvereniging waar Willem-Alexander zijn bijnaam prins pils kreeg) in onze regering is werkelijk ongelofelijk. In het eerste kabinet Rutte studeerden 6 van de 12 ministers in Leiden met 4 leden van Minerva. In het tweede kabinet Rutte studeerden “maar” 4 ministers in Leiden: http://www.hpdetijd.nl/2010-12-10/het-corpsballenkabinet/
  Ook voormalig minister en secretaris-generaal van de NAVO Jaap de Hoop Scheffer en Joris Demmink, die nogal wat aandacht van de media krijgt, waren lid van Minerva
  Het zou misschien ook goed zijn als de Nederlandse kudde eens oplet als leden van de Raad van State (de persoonlijke adviesdienst van Willem-Alexander) eerst voor het leven benoemd worden en vervolgens minister. Voorbeelden hiervan zijn: 1) Mr. P.W.A. Cort van der Linden (ook lid van Minerva), die nadat hij in 1902 lid van de Raad van State werd van 1913 – 1918 ook minister; 2) Willem Scholten lid van de Raad van State vanaf 1976 en minister van 1978 tot 1980, en van 1980 tot 1997 vicepresident van de Raad van State; 3) Piet Hein Donner lid van de Raad van State vanaf 1998 en van 2002 tot 2011 minister en sindsdien vicepresident van de Raad van State.
  Nadat Donner Minster van justitie werd op 22-7-2002, was 1 van zijn eerste acties op 30-7-2002 Baybasin tot levenslang te laten veroordelen op grond van vervalste telefoongesprekken. Op 21-10-2003 werd de levenslange gevangenisstraf bevestigd door de Hoge Raad, omdat het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) boven twijfel verheven is: http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:HR:2003:AH9922

  Donner had geen minister kunnen worden als Pim Fortuyn niet vermoord was, de schrijver Thomas Ross deed onderzoek naar de moord met zijn vriend Theo van Gogh. Ross schreef een artikel hierover in “De Journalist” dat onvindbaar is op internet. Opvallende fouten in het officiële verhaal over de moord, dat er een huls gevonden werd op 10 meter, terwijl Volkert van ongeveer 1,5 meter schoot. Ooggetuigen Ruud de Wild en Albert de Booy zagen Fortuyn al door zijn knieën zakken voordat Volkert schoot. Bovendien waren de hondenbrigade en ME betrokken bij de arrestatie van Volkert, die nooit ter plekke hadden kunnen zijn, omdat deze geen deel uitmaken van de Hilversum politie. Zie het interview met Ross: http://www.saulsplace.nl/post/87673843556/video-moord-op-pim-fortuyn-was-geniaal-complot

  Ons koninklijk huis is nauw betrokken bij de Britse dictators (Windsor), dat Diana in 1997 vermoordde. Het volgende verhaal verwijst naar de documentaire “Diana: The Witnesses In The Tunnel” waarin Doctor Frederic Mailliez (die toevallig in de tunnel aanwezig was) verklaarde dat Lady Di alleen licht gewond was na het ongeluk: http://princess-diana-murder.blogspot.nl/.
  De foto’s zijn vervolgens verwijderd. Gister plaatste ik de verwijderde foto van Diana levend en wel na het ongeluk op https://forum.davidicke.com, waar deze onmiddellijk van verwijderd werd. Ik weet niet hoe lang de foto nog op internet blijft staan: http://www.lawfulpath.com/forum/download/file.php?id=348

  En zoals het erbij hoort in een dictatuur heeft het electoraat niets te vertellen. Nadat een overmacht in het referendum tegen het EU/Oekraïne verdrag stemde (61% tegen 39%), ging Koning Willem-Alexander “gewoon” verder met ratificatie van het verdrag: http://www.express.co.uk/news/politics/662768/Dutch-referendum-EU-Brussels-Brexit-Ukraine-deal-visa-free-travel

  • Firestarter schreef:

   Nadat ik de vorige reactie op vrijewereld plaatste, verscheen op wonderbaarlijke wijze de foto van Lady Di levend en wel na het ongeluk in de tunnel weer terug op davidicke.com. Toen ik gisteren een nieuw bericht op het forum van Icke wilde plaatsen, kreeg ik een Nederlandstalig antispamfilter (die ik eerder al op het forum van eerstehulpbijrecht.nl van de KRO kreeg) op deze Amerikaanse website!
   Dit is bewijs dat David Icke een marionet is van de Nederlandse en Britse Koninklijke families. Zie de schermprint: http://www.lawfulpath.com/forum/download/file.php?id=351

 10. Libertatum schreef:

  De religie van ALLE wereldleidende mensen is Satanisme, wat niets van doen heeft met het aanbidden van satan zoals christenen jezus of god aanbidden, of zoals islamieten mohammed en allah aanbidden.

  Satanisme is de eeuwenoude ideologie van egoisme, egocentrisme en eigenbelang. Leiders van welke beweging dan ook die geilen op macht, zijn per definitie satanist.

  Dat ze dat niet openbaar en publiekelijk beoefenen lijkt me logisch.

  Satanisme is de schimmel en parasiet die de samenleving van binnenuit opvreet. Christenen, Islamieten, Joden (zionisten), Hindoes; het strekt zich uit onder alle geloven, alle naties, alle bevolkingsgroepen.

  Velen weten niet eens dat hun geest ermee geinfecteerd is, via opvoeding, onderwijs, media en andere maatschappelijke invloeden.

  Satanisme bestaat als kennisvlak uit eeuwenoude kennis van de menselijke psyche en de krachten der natuur (heersers weten hoe ze hun spelletje moeten spelen via de eeuwenoude kennis van menselijke motivatie en gedrag) en is als ideologie in feite een apatische mengelmoes van psychopathie, narcisme en andere geestesaandoeningen, waarbij de primaire psychopaat meer om zichzelf/haarzelf en om macht geeft dan om al het andere, en vrijwel niets uit de weg gaat om aan de top te komen maar ook te blijven, geholpen door mede satanisten/psychopaten.

  Machtsposities werken magnetisch op psychopaten, en omdat zij bereid zijn verder te gaan om hun doel te bereiken dan anderen, zijn dat vaak mensen op topfuncties in regering, religie, bedrijfsleven, media, medische wereld, het leger, politie & justitie, maar ook in de georganiseerde misdaad.

  Ze zijn op elkaar ingespeelt in die zin dat ze de mensen gezamenlijk langzaam maar zeker beroven van hun vrijheden, rechten en bezit dmv “hegeliaanse dialectiek”; veroorzaak een probleem waarvan je de reactie van het volk weet (en bijstuurd) en je kunt ze de oplossing voordragen die je vanaf het begin al in gedachte had.

  Hier komt het ongelofelijke; ze werken samen om mensen onder de duim te houden en uit te knijpen, ondersteund, gesteund, toegejuicht en geholpen door miljoenen mensen die allemaal geloven het goede te doen.

  De mensen die vrij willen zijn zouden zich net zo effectief moeten organiseren als de mensen die bezig zijn de rest te verslaven (via de mind).

  Velen vinden het moeilijk om te geloven dat mensen zo slecht kunnen zijn of dat er werkelijk zo’n groot complot zou kunnen bestaan. Ik kan daarop alleen melden dat “een psychopaat die de wereld wil veroveren” geen nieuw concept is, maar eeuwenoud. Hitler, Napoleon, de Romeinen, Genghis Khan, Mao Zedong; allemaal voorbeelden die bewijzen dat dit spelletje langer speelt dan vandaag, en dat het echt niet zo vergezocht is als het ogenschijnlijk op eerste gezicht lijkt.

 11. Koos schreef:

  Poch was de trigget om
  Personeel Transavia Klm die hem
  Hoorden verlaten ik vloog zeker dodenvluchten, dus getuige
  Acharge in een
  Kliniek ggz op de sluiten het proces verbaal
  is niet in Argentinië behandeld! Hoe kan dat

 12. Lucien schreef:

  Helaas werkt de facebook link niet meer.
  Heeft u ook een alternatief voor mij?

 13. paula van dendolder schreef:

  Het is zo, en al heel lang, en het wordt nu alleen maar erger, hopelijk worden de mensen wakker en komen in opstand tegen deze satanistische zg elite!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *